Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاریخ نگار و کارشناس مسائل تاریخی با اشاره به تاسیس کارگاه‌های خانگی در ایران تحت عنوان «اسلامیه‌ها»، گفت: روزگاری مردم عقیده داشتند حتی کاغذ قرآن نباید تولید کشور خارجی باشد.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا،‌ خسرو معتضد، ضمن اشاره به برخی و اقدامات و برنامه های سایر کشورها برای مدیریت منابع ایران، اظهار کرد: تا زمانیکه نفت در ایران کشف نشده بود ایران اهمیت نداشت؛ چراکه دولت انگلیس می خواست روسیه به هندوستان و منافع این کشور نرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دولت روسیه می خواست هندوستان را از قرن 18 میلادی تصرف کند، ولی از زمانی که نفت کشف شد طبعا توجه دیگر کشورها نیز جلب شد و آنان اقدام به سرمایه گذاری کردند.

این کارشناس مسائل تاریخی با اشاره به اهمیت تکنولوژی و صنعت، گفت: در قرن بیستم در خانه ها دستگاه نخریسی قرار می دادند و زنان را تشویق می کردند به جای پارچه خارجی، منسوجات داخلی تولید کنند.

وی افزود: «اسلامیه ها» پس از این جریان تأسیس شد و کارگاه های خانگی ایجاد می کردند تا تولیدات ملی داشته باشیم و عقیده داشتند که حتی کاغذ قرآن نباید در کشور خارجی و خاصه در انگلستان تولید شود.

معتضد با طرح این پرسش که چرا کفنِ مردگان باید از کارگاه های یهودی باشد؟، تصریح کرد: پس از این جریان مردم فعالیت کردند و رویکرد تغییر یافت.

این پژوهشگر تاریخ با اشاره به اینکه بر اساس تفکر اسلامی مردم در کشور، کارخانه ها ایجاد شد، ابراز داشت: دانشگاه ها باید به صورت جدی در تربیت متخصص، فعالیت داشته باشند و مردم باید به تولید ملی تشوق شوند.

وی با بیان اینکه به عنوان نمونه چرا باید دستگاه زباله سوز از کشور چین وارد شود؟، خاطرنشان کرد: علم و دانش در مملکت و دنباله روی از آن دارای اهمیت است.

معتضذ اظهار کرد: باتوجه به تقسیم بندی رجال ایران مشهد پس از شاه طهماسب تا آمدن شاه عباس، 18 سال در اختیار ازبک ها بود.

منبع: صبح توس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نوری اظهار کرد: تفاهم نامه همکاری اقتصادی بین استان کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو) منعقد شد.

وی گفت: برپایی نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران فرصت مغتنمی برای تقویت فعالیت‌های اقتصادی به ویژه صادرات با معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌های موجود کشور و به تبع استان در این عرصه بود.

وی اضافه کرد: تیم اقتصادی استانداری کردستان با همراهی بخش خصوصی به ویژه اتاق بازرگانی سنندج در این نمایشگاه ظرفیت‌های استان در بخش‌های مختلف به ویژه کشاورزی، صنعت و معدن و گردشگری را به هیأت‌های تجاری معرفی کردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: افزون بر انعقاد تفاهم نامه در چند روز برپایی این نمایشگاه با مسئولان کشوری هم دیدارهایی داشتیم و در آن به بیان نیازها و مطالبات و استعدادهای استان پرداختیم.

کد خبر 6094981

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه ایران و سودان در گامبیا
  • امیرعبداللهیان: ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در سودان است
  • فیلم| نظرات جالب تجار خارجی در مورد ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • نمایشگاه کتاب ظرفیت جذب گردشگران خارجی را دارد
  • جغرافیای لایک‌ها و دیس لایک‌ها
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند