Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زینی وند، روز سه شنبه در نشست کارگروه اشتغال استان افزود: هدف از ارائه وام اشتغال روستایی، عدالت در فراگیری اشتغال ، رونق اقتصادی روستاها برای تثبیت جمعیت و مهاجرت معکوس به روستاها بود از این رو ایجاد شغل از محل تسهیلات ارزان قیمت برای اتباع بیگانه درست نیست.
وی افزود: حتی ریالی از تسهیلات نباید در این رسته ها برای اشتغال اتباع خارجی استفاده شود تا شاهد تولیدی شدن روستاها و بازگشت جمعیت مهاجر به روستاها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد با تأکید بر لزوم تسریع و دقت در کار کارشناسی در تصویب طرح‌ها و پیگیری آنها در ارائه این تسهیلات، یادآور شد: حدود 98 درصد طرح های مصوب کارگروه فنی استان بعد از معرفی به بانک های عامل باید وام را دریافت کنند، از این رو بانک ها همکاری لازم داشته باشند.
زینی وند در ادامه با بیان آمار بیکاری استان تصریح کرد: ارائه آموزش و تربیت نیروهای ماهر باید با توجه به فرصت‌های شغلی موجود مورد توجه قرار گیرد و نیروهای جوان و دانش آموخته دانشگاهی با مدرک غیرمرتبط هم با آموزش های مورد نیاز واحدهای تولیدی ، تکنسین شوند.
وی با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای با توجه به نیازها و فرصت‌ها شغلی در صنایع و بخش‌های مختلف استان، می‌ تواند بیکاری را کاهش دهد، یادآور شد: در یزد بیش از تعداد بیکاران استان شغل وجود دارد، فرصت های شغلی زیادی در اختیار شهروندان خارجی است.
این مسئول با اشاره به اینکه منابع محدودی در بخش اشتغال روستایی استان وجود دارد ، ادامه داد: در کنار وام‌ طرح های اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی باید به سایر وام فراهم‌ شده توسط سایر دستگاه‌ها، نظیر بنیاد برکت ، بانک های سینا و پست بانک و بودجه کمیته امداد و بهزیستی توجه کرد و معتقدیم باید 100درصد بودجه روستایی استان جذب شود .
زینی وند به فرمانداران توصیه کرد که با جذب تسهیلات روستایی در شهرستان ها مانع جابه جایی اعتبار شوند و بر عملکرد دستگاه های شهرستانی نیز نظارت جدی تری داشته باشند.
از جمعیت یک میلیون و 138هزار نفری استان یزد 15 درصد در روستاها زندگی می کنند و تعدادی از روستاها به دلیل تداوم 2دهه خشکسالی خالی از سکنه شدند.
1968/2047 خبرنگار: محمودرضا رحمانی* *انتشار: عباسقلی اشکورجیری
@irnayazdd
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۱۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد

مرتضی شاهمیرزایی  بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

وی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد، ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: آن دسته از مجتمع‌های پتروشیمی‌ که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.


معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید با رفع موانع و چالش‌های تولید، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود فراهم شود، اظهار کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۱۵۴ پنل خورشیدی در روستاهای دیلم راه اندازی می‌شود
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳