Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون اقتصادی رئیس‌جمهور، اشتغال مولد و فقرزدایی را دو اولویت اصلی دولت دوازدهم دانست و استانداران سراسر کشور را به لزوم نظارت بر حسن اجرا و تسریع در عملیاتی شدن هدف‌گذاری‌های دولت برای تحقق دو اولویت مذکور فراخواند.محمد نهاوندیان در دیدار استانداران سراسر کشور و شهرداران مراکز استان‌ها گفت: اشتغال مولد و فقرزدایی به عنوان دو اولویت اصلی دولت دوازدهم، تعیین شده و تمام توان مجموعه دولت در طول چهار سال آینده برای تحقق این اولویت‌ها بسیج خواهد شد ضمن اینکه این اهداف در لایحه بودجه و در تبصره‌های ۱۸ و ۱۹ نیز گنجانده شده و بی‌تردید با تصویب آن، سرعت دولت در این مسیر بیشتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور ادامه داد: دولت مصمم است در نخستین دهه فجر دولت دوازدهم، گام‌های عملی اقدام در مسیر تحقق اولویت‌های تعیین شده، برداشته شود.

نهاوندیان با بیان اینکه در ستاد اقتصادی دولت، طرح‌های مختلفی برای ایجاد اشتغال مولد و فقرزدایی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است، اظهار داشت: نوسازی بافت‌های فرسوده و نوسازی ناوگان جاده‌ای و حمل و نقل عمومی از جمله تصمیماتی است که در این راستا اتخاذ شده و استانداران به عنوان نمایندگان سیاسی دولت در استان‌ها باید بر حسن اجرا و تسریع در عملیاتی شدن این پروژه‌ها نظارت کامل داشته باشند.

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور توجه به بافت‌های فرسوده را در راستای اهتمام دولت دوازدهم به محرومیت‌زدایی و بهبود شرایط زندگی برای اقشار کم‌درآمد توصیف و تصریح کرد: زلزله اخیر گواه روشنی بر اولویت‌دار بودن مقاوم‌سازی شهری بود و دولت مصمم است نسبت به نوسازی بافت‌های فرسوده اقدام کند و اجرای این طرح می‌تواند ضمن اشتغال‌زایی در حوزه مسکن و ساخت و ساز، در محرومیت‌زدایی و ایمن‌سازی واحدهای مسکونی در مقابل خطرات ناشی از حوادث طبیعی بسیار مؤثر باشد.

نهاوندیان افزود: قرار است در ایام دهه فجر در قطعات شناسایی شده‌ای در سطح استان تهران و برخی از استان‌ها، عملیات اجرایی نوسازی بافت‌های فرسوده آغاز شود.

وی به طرح جدید دولت برای نوسازی ناوگان جاده‌ای و حمل و نقل عمومی اشاره و خاطرنشان کرد: اجرای این طرح نیز در ایام دهه فجر کلید خواهد خورد و با اجرای کامل در طول سه سال آینده، کل ناوگان فرسوده حمل و نقل عمومی جاده‌ای و درون شهری، با استفاده از حداکثر توان داخلی بازسازی شود و از جمله اهداف اجرای این طرح می‌توان اشتغال‌زایی در بخش خودروسازی، رونق بخش ترانزیت و حمل و نقل جاده‌ای و مقابله با آلودگی هوا اشاره کرد.

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور توجه به اشتغال روستایی و اشتغال دانش‌بنیان و نیز اشتغال در تولید صادرات‌گرا را از دیگر برنامه‌های دولت برای ایجاد اشتغال مولد و فقرزدایی دانست و ابراز داشت: عزم دولت این است که با حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از اجرایی شدن تصمیمات اتخاذ شده برای ایجاد اشتغال و فقرزدایی، روحیه امید و نشاط اجتماعی را در سطح جامعه بگستراند و رویکرد دولت دوازدهم، نوسازی در همه ابعاد اقتصادی و استقبال از نوآوری و شکوفایی ابتکارها است.

در این جلسه اکبر ترکان مشاور رییس‌جمهور در امور هماهنگی نوسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری، نیز در سخنانی، گزارشی درخصوص اهداف و چگونگی نوسازی بافت‌های فرسوده ارایه کرد و همچنین تعدادی از استانداران و شهرداران مراکز استان‌ها در سخنان جداگانه‌ای پیشنهادها و نظرات خود را درجهت تسریع و تسهیل در اجرای طرح های اشتغالزایی پایدار بیان کردند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۳۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • هدف شهرداری از عقد قرارداد با چینی‌ها نوسازی ناوگان بوده است
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند