Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عظمت فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها، در سيره آن بزرگوار آشکار است. يک مسأله اين است که ما چه شناختي از فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها داريم؟ اين يک حرف است. بالأخره دوستان اهل بيت عليهمّ‌السلام، در طول زمان، تا آن‌جا که توانستند سعي کردند به حقِ‌ّ دختر پيغمبر، فاطمه زهرا سلام‌اللَّه عليها معرفت پيدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنين هم نيست که کسي خيال کند همان‌طور که در زمان ما، اين بزرگوار اين‌قدر در دلها عزيز و در چشمها شيرين است، هميشه همين‌طور بوده است.
به گزارش گروه سياسي خبرگزاري ميزان به نقل از KHAMENEI.IR، حضرت آيت الله خامنه‌اي در تاريخ 3 آذر 1373 با جمعي از مداحان کشور ديدار کردند.
مشروح سخنان مقام معظم رهبري در اين ديدار به شرح زير است.
بسم‌اللَّه‌الرّحمن‌الرّحيم‌
با همه وجود و همه اعماق دل و جان از خداي متعال سپاسگزاريم که يک بار ديگر اين توفيق را ارزاني فرمود تا با شما بلبلان گلزار اهل بيت عليهم‌السّلام و مدّاحان خاندان عصمت و طهارت، اين روز بزرگ را جشن بگيريم و به ياد فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها، دل و جان خودمان را صفا بخشيم. از شما عزيزان هم متشکّريم که عيد ما را شيرين کرديد و با اين توسّل بسيار خوب و گرم و صميمانه‌تان، اين روز را به معناي حقيقىِ کلمه عيد کرديد؛ بخصوص برادراني که سرودند و خواندند و مجلس را به يادِ زهراي درخشانِ اطهر و کوکب درّي خاندان پيغمبر، منوّر کردند و به ياد آن بزرگوار رطب‌اللسان شدند.
درباره فاطمه زهرا سلام اللَّه عليها، هرچه بگوييم، کم گفته‌ايم و حقيقتاً نميدانيم که چه بايد بگوييم و چه بايد بينديشيم. به قدري ابعاد وجود اين انسيّه حوراء، اين روح مجرّد و اين خلاصه نبوّت و ولايت براي ما پهناور و بي‌پايان و درک ناشدني است که حقيقتاً متحيّر مي‌مانيم. ميدانيد که همزماني و هم‌عصري از عواملي است که مانع از شناختِ درستِ شخصيتها ميشود. ستارگان درخشان عالم بشريّت غالباً در زمان حياتشان به‌وسيله هم‌عصرانشان شناخته نشده‌اند؛ مگر عدّه کمي از برجستگان که انبياء و اولياء باشند؛ آن هم به‌وسيله عدّه معدودي. امّا فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها چنانند که در زمان خودشان، نه فقط پدر و همسر و فرزندان و شيعيان خاصّشان، بلکه حتّي کساني که شايد رابطه صميمانه و گرمي هم با ايشان نداشتند، زبان به مدح آن بزرگوار گشودند. اگر به کتابهايي که درباره فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها به‌وسيله محدّثين اهل سنّت نوشته شده است، نگاه کنيد، روايات بسياري را ميبينيد که از زبان پيغمبر صلّياللَّه‌عليه‌وآله‌وسلّم در ستايش صدّيقه طاهره عليهاسلام صادر شده است و يا رفتار پيغمبر با آن بزرگوار را نقل ميکنند. بسياري از اين روايات، از زبان کساني است که از آن قبيل بوده‌اند؛ مثل بعضي از زوجات پيغمبر و ديگران. اين حديث معروف از عايشه است که گفت: «واللَّه مارأيت في سمته و هديه اشبه برسول‌اللَّه صلّياللَّه‌عليه‌وآله‌وسلّم من فاطمة(1)»؛ هيچ کس را از لحاظ هيأت، چهره، سيما، درخشندگي و حرکات و رفتار، شبيه‌تر از فاطمه به پيغمبر اکرم نديدم. «وکان اذا دخلت اليه، اذا دخلت علي رسول‌اللَّه قامت قام اليها(2)»؛ وقتي که فاطمه زهرا بر پيغمبر وارد ميشد، آن حضرت برميخاست و مشتاقانه به سمت او ميرفت. اين معناي تعبيرِ «قام اليها» است. اين‌طور نبود که وقتي فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها وارد اتاق ميشود، پيغمبر جلو پاي او فقط بلند شود. قام‌اليها؛ برميخاست و به سمت او ميرفت. در بعضي از اين نقلها، باز از همين راوي اين‌گونه آمده است: «وکان يقبلها و يجلسها مجلسة(3)»؛ فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها را ميبوسيد، دست او را ميگرفت و ميآورد در جاي خودش مينشاند. اين مقام فاطمه زهراست. انسان درباره اين دختر چه بگويد؟ درباره اين موجود باعظمت چه بگويد؟
عزيزان من! عظمت فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها، در سيره آن بزرگوار آشکار است. يک مسأله اين است که ما چه شناختي از فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها داريم؟ اين يک حرف است. بالأخره دوستان اهل بيت عليهمّ‌السلام، در طول زمان، تا آن‌جا که توانستند سعي کردند به حقِ‌ّ دختر پيغمبر، فاطمه زهرا سلام‌اللَّه عليها معرفت پيدا کنند. چنين هم نيست که کسي خيال کند همان‌طور که در زمان ما، اين بزرگوار اين‌قدر در دلها عزيز و در چشمها شيرين است، هميشه همين‌طور بوده است. امروز بحمداللَّه دورانِ اسلامي است، دورانِ حکومت قرآن است، دورانِ حکومت علوي و حکومت اهل بيت عليهم‌السّلام است و آنچه در دلهاست، بر زبانها جاري ميشود. قديميترين دانشگاه اسلامي در دنياي اسلام - مربوط به قرن سوم و چهارم - به نام فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليهاست. نام دانشگاه معروف «الازهر» در مصر از نام فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها گرفته شده است. در گذشته به‌نام فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها دانشگاه تأسيس ميکردند. حتّي خلفاي فاطمي که بر مصر حکومت ميکردند، شيعه بودند. قرنهاست که شيعه سعي کرده به حقِ‌ّ اين بزرگوار معرفت پيدا کند. اين، يک مسأله است. مسأله ديگر اين است که ما بايد راه را از همه ستارگان بياموزيم؛ «و بالنّجم هم يهتدون(4)». انسان عاقل اين‌گونه است. از ستاره بايد استفاده کرد. ستاره در آسمان است و ميدرخشد. آن‌جا عالمِ عظيمي است. مگر اين ستاره هميني است که من و شما ميبينيم؟ بعضي از ستارگان که در آسمانند و مثل يک نقطه سوسو ميزنند، کهکشاني هستند. گاهي يک ستاره بزرگتر است از کهکشان راه شيري که ميلياردها ستاره داخل آن است! - قدرت الهي که حدّ و اندازه‌اي ندارد - ولي من و شما آن را يک ستاره کوچکِ درخشان ميبينيم. خوب؛ مقصود از اين مطالب چيست؟ مقصود اين است انسان عاقلي که خدا به او چشم داده است، بايد از اين ستاره براي امري در زندگي استفاده کند. قرآن ميگويد: «و بالنّجم هم يهتدون»؛ به وسيله آن راه را پيدا ميکنند.
عزيزان من! اين ستاره درخشان عالم خلقت، فقط همان نيست که به چشم ما مي‌آيد. فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها بسيار بالاتر از اين حرفهاست. ما فقط درخشندگياي ميبينيم؛ ولي بسيار بزرگتر از اين حرفهاست. امّا من و شما چه استفاده‌اي ميکنيم؟ همين قدر که بدانيم او زهراست، کافي است؟ در روايتي خواندم که درخشندگي فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها باعث ميشود تا چشمان کرّوبيان ملأاعلي خيره شود: «زَهَر نورها للملائکة السّماء(5)». براي آنها ميدرخشد. ما از اين درخشندگي چه استفاده‌اي بکنيم؟ ما بايد از اين ستاره درخشان، راه به‌سوي خدا و راهِ بندگي را که راه راست است و فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها پيمود و به آن مدارج عالي رسيد، پيدا کنيم. اگر ميبينيد خدا خميره او را هم خميره متعالي قرار داده است، به اين دليل است که ميدانست اين موجود در عالم مادّه و عالم ناسوت، خوب از امتحان بيرون خواهد آمد؛ «امتحنک اللَّه الذي خلقک قبل ان يخلقک فوجدک لمااْمتحنک صابره(6)»؛ قضيه اين است. خداي متعال حتّي اگر لطف ويژه‌اي درباره آن خميره ميکند، بخشي مربوط به اين است که ميداند او از عهده امتحان چگونه برخواهد آمد؛ والّا بسيار کسان خميره خوب داشتند. مگر همه توانستند از عهده برآيند؟ اين بخش از زندگي فاطمه زهرا سلام‌اللَّه عليها، آني است که ما براي نجات خودمان به آن احتياج داريم. حديث از طرق شيعه است که پيغمبر به فاطمه سلام‌اللَّه عليها فرمود: «يا فاطمه اننّي لم اغني عنک من‌اللَّه شيئا(7)»؛ يعني اي عزيز من! اي فاطمه من! نميتوانم پيش خدا تو را از چيزي بينياز کنم. يعني خودت بايد به فکر خودت باشي، و او از دوران کودکي تا پايان عمر کوتاهش به فکر خود بود. شما ببينيد آن حضرت چگونه زندگي کرده است! تا قبل از ازدواج که دخترکي بود، با آن پدرِ به اين عظمت کاري کرد که کنيه‌اش را امّ‌ابيها - مادرِ پدر - گذاشتند. در آن زمان، پيامبر رحمت و نور، پديدآورنده دنياي نو و رهبر و فرمانده عظيم آن انقلاب جهاني - انقلابي که بايد تا ابد بماند - در حال برافراشتن پرچم اسلام بود. بيخود که نميگويند امّ‌ابيها! ناميدن آن حضرت به اين کنيه، به دليل خدمت و کار و مجاهدت و تلاش اوست. آن حضرت چه در دوران مکّه، چه در دوران شعب‌ابي‌طالب - با آن‌همه سختيهاکه داشت - و چه آن هنگام که مادرش خديجه از دنيا رفت و پيغمبر را تنها گذاشت، در کنار و غمخوارِ پدر بود. دلِ پيغمبر در مدّت کوتاهي با دو حادثه وفات خديجه و وفات ابي‌طالب شکست. به فاصله کمي اين دو شخصيّت از دست پيغمبر رفتند و پيغمبر احساس تنهايي کرد. فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها در آن روزها قدبرافراشت و با دستهاي کوچک خود غبار محنت را از چهره پيغمبر زدود. امّ‌ابيها؛ تسلّي بخش پيغمبر. اين کُنيت از آن ايام نشأت گرفت.
شما ببينيد اين درياي شخصيت و مجاهدت چه درياي عظيمي است! بعد رسيد به دوران اسلام. بعد رسيد به ازدواج با علي بن ‌ابي طالب عليه‌السّلام؛ همان عليبن ابي‌طالب که مصداق کامل يک بسيجىِ فداکار انقلاب است. هفته بسيج است؛ بسيجي يعني اين. يعني همه وجودش وقف اسلام است. وقف است براي آنچه پيغمبر ميخواهد و خدا را خشنود ميکند. اميرالمؤمنين عليه‌الصّلاة و السّلام هيچ مايه‌اي براي شخص خود نگذاشت. در آن ده سال - ده سال حيات پيغمبر - اميرالمؤمنين عليه‌الصّلاةوالسّلام هر کاري که کرد، براي پيشرفت اسلام بود. اين که ميبينيد ميگفتند فاطمه زهرا و اميرالمؤمنين و فرزندانشان گرسنه ماندند، علّتش همين است. والّا اين جوان اگر به فکر کاسبي بود، ميتوانست بهتر از هر کاسبي، به کسب بپردازد. اين همان علي است که بعدها در دوران پيرياش چاه ميکنْد؛ چاهي که مثل گردن شتر، آب از آن بيرون ميزد. آن‌وقت، هنوز دست و رويش را از گرد و غبار کار نشُسته، مينشست و وقف نامه چاه را مينوشت! آن حضرت از اين کارها زياد کرده است. چقدر نخلستانها آباد کرده بود. چرا بايد اميرالمؤمنين عليه‌الصّلاة و السّلام، در جواني گرسنه بماند؟ در روايت است که فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها خدمت پيغمبر رفت. آن‌قدر گرسنگي کشيده بود که پيغمبر زردي گرسنگي را در صورت او مشاهده کرد؛ دل پيغمبر سوخت و براي دخترش دعا فرمود. همه تلاش اميرالمؤمنين عليه‌الصّلاةوالسّلام در راه خدا و براي پيشرفت اسلام بود. آن حضرت براي خودش کاري نميکرد. اين، همان مصداق کامل بسيجي است.
من به بسيجيانِ عزيزِ فعّالِ اين کشورِ علوي و فاطمي عرض ميکنم: اميرالمؤمنين عليه‌الصّلاةوالسّلام را الگوي خودتان قرار دهيد که بهترين و بزرگترين الگو براي بسيجيان مسلمان در همه عالم، علي بن ‌ابي طالب عليه‌السّلام است. آن وقت، فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها از بين آن همه خواستگار، اين جوان پاکباخته همه چيز در راه خدا داده را انتخاب کرد که دائم در ميدانهاي جنگ بود. شوخي که نيست! دخترِ رهبرِ با عظمت اسلام و حاکم مقتدر زمان است؛ اين همه خواستگار دارد؛ در بين اين خواستگارها، پولدار هست، شخصيت‌دار هم هست. اما خدا از بين اين همه، علي را براي فاطمه انتخاب کرده بود و فاطمه هم به انتخاب الهي راضي و از آن خشنود بود. بعد، چنان با اميرالمؤمنين عليه‌الصّلاةوالسّلام زندگي کرد که آن حضرت با همه وجود از او راضي بود. کلماتي که اين بزرگوار در روزهاي آخرِ عمر خود به اميرالمؤمنين عليه‌الصّلاةوالسّلام فرمود، شاهد و حاکي از اين معناست. ديگر نميخواهم آن کلمات حزن‌آور را در اين روز عيد بخوانم. صبر کرد؛ آن فرزندان را تربيت نمود؛ به آن دفاع جانانه از حقِ‌ّ ولايت پرداخت؛ در راهش آن زجر و شکنجه را متحمّل شد و بعد هم با آغوش باز به استقبال آن شهادت بزرگ رفت. اين فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليهاست.
عزيزان من! شما که بلبلان گلزار فاطمي و مدّاحان اهل بيت عليهم‌السّلام‌و سرايندگان «انما يريداللَّه ليذهب عنکم‌الرّجس اهل‌البيت و يطهّرکم تطهيرا(8)» هستيد، هرچه ميتوانيد روي اين نکات تکيه کنيد. بخصوص از سروده‌هاي بعضي سرايندگان بسيار خوب استفاده کنيد. امروز واقعاً شعر و سرودِ خوب و زيبايي انشاد و اجرا شد. مضامين شعر هم بسيار خوب و بينقص بود. هر چه ميتوانيد اين اشعار و اشعاري را که براي مردم ميخوانيد، از اين مضامين سازنده و جهت‌بخش و هدايتگر پر کنيد. کافي نيست که مرتّب بگوييم اين ستاره درخشنده است. گرچه اين درخشندگياي که ما ميبينيم، پرتوي از آن درخشندگي وصف‌ناپذير است. از همين پرتوِ آن ستاره درخشان بايد اهتدا پيدا کنيم. من عرض ميکنم که بحمداللَّه دلهاي جوانان ما با ياد فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها روشن و منوّر است. من اين را احساس ميکنم. انسان احساس ميکند که در اين ده پانزده سال اخير، جوشش عشق به فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها در دل اين امّت مؤمن و انقلابي و مخلص و حزب‌اللَّه، بسيار زياد شده است. نام آن بزرگوار و توسّل به آن، در جبهه‌ها بود، در دوران جنگ بود، در دوران صلح و سازندگي هم هست، در آمادگىِ در مقابله با دشمنان هم بحمداللَّه هست. اين توسّل، توسّل خوب و باارزشي است و اين روح جهاد في‌سبيل‌اللَّه، به هر شکلي که ممکن شود، هماني است که فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها آن را دوست ميدارد. اين، مژده‌اي به جوانان بسيجي کشور است که هم فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها را دوست ميدارند، و هم برطبق خواست و ميل او حرکت ميکنند و هم راه او را ميروند که راه خدا و راه عبوديّت است. «وان‌اعبدوني هذا صراط مستقيم(9)».
پروردگارا! به محمّد و آل محمّد، در دنيا و آخرت دستهاي ما را از دامن فاطمه زهرا سلام‌اللَّه‌عليها جدا مفرما. دلهاي ما را به نور زهراي اطهر هدايت کن.
پروردگارا! محبّت او را در دلهاي ما روزبه‌روز بيشتر کن. ما را با عشق به خاندان پيغمبر بميران و در قيامت با عشق به خاندان پيغمبر زنده کن.
پروردگارا! به محمّد و آل محمّد، مشکلات همه مردم را با تمسّک به اسلام و احکام اسلامي و الهي برطرف فرما و از اين اجتماع، لطف و رحمت و صفا و نوري به روح امام بزرگوارمان و شهداي بزرگوار اسلام نثار کن.
والسّلام عليکم و رحمةاللَّه وبرکاته
1) .
2) .
3) .
4) نحل - 16
5) فرازي از حديث نبوي - امالي شيخ صدوق - مجلس 24 - ص 99.
6) امام صادق (ع) - التهذّيب - ج 6 - ص 10
7)
8) احزاب - 33
9) يس - 61
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد

یک شخصیت مقاومتی برجسته فلسطینی با اشاره به اینکه جنبش عظیم دانشجویی در آمریکا و جهان علیه رژیم صهیونیستی تحولی بزرگ در مسیر نابودی صهیونیسم است به چند حقیقت بزرگی که جنگ غزه برای جهانیان آشکار نمود اشاره کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، «مصطفی البرغوثی» دبیرکل جنبش ابتکار ملی فلسطین، پزشک فعال، نویسنده و یکی از بنیانگذاران مقاومت مردمی فلسطین در واکنش به خیزش عظیم دانشجویی در آمریکا علیه رژیم صهیونیستی و همبستگی دانشجویان آمریکایی و نیز دانشجویان در سراسر جهان از جمله کشورهای اروپایی با مردم فلسطین، با ارائه تحلیلی در این زمینه اعلام کرد که بیش از 200 روز از جنگ نسل کشی رژیم اشغالگر علیه نوار غزه برای افشای مجموعه‌ای از حقایق درباره ماهیت اسرائیل و همچنین مقاومت مردم فلسطین علیه اشغالگری و تاثیری که در جهان گذاشت بیش از حد کافی بود.

حقایقی که جنگ غزه برای جهان آشکار کرد

البرغوثی تاکید کرد، اولین حقیقتی که در این زمینه روشن شد آن بود که همه متوجه شدند جامعه اسرائیلی و رژیم حاکم بر آن به سمت فاشیسم و نژادپرستی مطلق نه تنها علیه ملت فلسطین بلکه کل اعراب حرکت کرده است. دومین حقیقت این بود که کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر و ارتش آن در رسیدن به همه اهداف چهارگانه‌ای که در این جنگ اعلام کرده بودند ناکام ماندند؛ به طوری که نه توانستند مقاومت را نابود کنند، نه سیطره نظامی بر نوار غزه پیدا کردند و نه توانستند حتی یک اسیر صهیونیست را با زور آزاد کنند.

وی افزود، اما مهمترین هدفی که اشغالگران در تحقق آن ناکام ماندند آوارگی مردم فلسطین از سرزمین خود بود که علت این شکست صهیونیست‌ها به استواری و شجاعت بی نظیر مردم غزه برمی‌گردد؛ جایی که رژیم صهیونیستی علی رغم همه وحشی‌گری‌ها و محاصره‌ای که علیه مردم غزه تحمیل کرده بود نتوانست 700 هزار نفر را مجبور به ترک شمال غزه کند و همچنین ده‌ها هزار نفر که از شمال غزه رفته بودند موفق شدند به مناطق خود برگردند.

براساس مقاله مصطفی البرغوثی، سومین حقیقتی که این جنگ به همه جهانیان نشان داد آشکار شدن ضعف‌های اسرائیل و شکنندگی ساختار جامعه صهیونیستی بود که در نتیجه تشدید درگیر‌ی‌های داخلی میان راست افراط‌‌ها و سکولارها و همچنین تنش های حاکم بین مقامات رژیم اشغالگر و خانواده ‌اسرای صهیونیست در حال از هم پاشیدن هست. در این میان شهرک‌نشینان و به ویژه خانواده‌های اسرای اسرائیلی به این نتیجه رسیده‌اند که نتانیاهو هیچ اهمیتی به جان فرزندان آنها نمی‌دهد؛ بلکه دلش می‌خواهد این اسرا بمیرند و او بتواند برای نجات خود از محاکمه و ماندن در عرصه قدرت همچنان به این جنگ وحشیانه علیه غزه ادامه بدهد. در طول تاریخ هرگز شکنندگی ساختار جامعه صهیونیستی به این اندازه آشکار نشده بود، زیرا ثابت شد که اگر حمایت‌های نامحدود غرب و آمریکا در سطح تسلیحاتی و سیاسی و مالی و ... نباشد، رژیم صهیونیستی قدرت ایستادن در برابر مقاومتی که نمی‌توان امکانات آن را با تجهیزات نظامی که غرب و آمریکا در اختیار ارتش اسرائیل قرار داده‌اند مقایسه کرد، بایستد.

البرغوثی در ادامه تصریح کرد، اما چهارمین حقیقت این است که کرانه باختری همانند نوار غزه در معرض خطر پاکسازی نژادی از جانب رژیم صهیونیستی قرار دارد و صهیونیست‌ها همه فلسطینیان را به یک چشم می‌بینند و هیچ یک از مناطق فلسطین جدا از یکدیگر نیست. همزمان با جنگ وحشیانه صهیونیست‌ها علیه نوار غزه شاهد حملات جنون آمیز گله‌های شهرک نشین صهیونیست علیه کرانه باختری هستیم. بنابراین همه تلاش‌های اشغالگران در تحریف آنچه که اتفاق می‌افتد به شکست انجامید و ثابت شد که این جنگ، جنگ بین اسرائیل و حماس نیست بلکه یک رویارویی کامل بین رژیم اشغالگر و نژادپرست صهیونیستی با کل ملت فلسطین از هر مولفه‌ای است.

بیداری نسل جدید آمریکا و تأثیر آن بر آینده روابط با اسرائیلچرایی وحشت لابی صهیونیسم از جنبش دانشجویی آمریکایادداشت|اساتید و دانشجویان آمریکا و اروپا از پای ننشینید

بر اساس این یادداشت، حقیقت پنجمی که در جنگ غزه آشکار شد این بود که اسرائیل از هفت اکتبر مجددا کرانه باختری را به طور کامل اشغال کرده و تشکیلات خودگردان فلسطین عملا دیگر هیچ اختیاری در کرانه باختری ندارد و اسرائیل این تشکیلات را به یک نهاد بدون اقتدار و تحت اشغالگری تبدیل کرده است. همچنین وتوی آمریکا علیه قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل میزان غلط بودن همه توهمات درباره اینکه می‌توان به آمریکا اعتماد کرد را نشان داد.

حقیقت ششم هم افشای چهره واقعی جامعه بین المللی و دروغ بودن همه ادعاهای غربی‌ها در زمینه احترام به حقوق بشر بود و این جنگ میزان سقوط اخلاقی غربی‌ها و استفاده شدید از استانداردهای دوگانه را در جهان نشان داد؛ جایی که در بیانیه اخیر شورای امنیت دیدیم که خواستار آزادی همه اسرای اسرائیلی از غزه بود، بدون اینکه حتی نام یکی از هزاران اسیر فلسطینی که در زندان‌ها و اردوگاه‌های نظامی رژیم اشغالگر اسیر هستند و در میان آنها صدها کودک نیز دیده می‌شود ذکر گردد.

این شخصیت و نویسنده فلسطینی در ادامه تاکید کرد که حقیقت هفتمی که جنگ غزه آشکار کرد مربوط به این است که ملت فلسطین در میان نبردی برای موجودیت و بقای خود قرار دارند؛ جایی که آینده و هویت و بقا و موجودیت آنها در سراسر فلسطین از غزه تا کرانه باختری و اراضی اشغالی 1948 از سوی رژیم نژادپرست و وحشی صهیونیستی تهدید می‌شود.

خیزش نسل جوان جهان و نابودی صهیونیسم

بر اساس این مقاله اما در برابر همه این حقایق شاهد شعله بزرگ همبستگی با مردم فلسطین در سراسر جهان بودیم؛ جایی که نسل جوان جهان تحولاتی اساسی در زمینه مبارزه با ظلم ایجاد کرده و یک پویش بزرگ در همبستگی با ملت فلسطین رقم زدند. امروز شاهد یک انقلاب دانشجویی جهانی در ایالات متحده هستیم که به سایر دانشگاه‌ها گسترش یافت. حتی همه تلاش‌های دولت آمریکا برای سرکوب این خیزش عظیم شکست خورد و این خیزش در کمتر از دو روز به دانشگاه های اروپایی و دانشگاه‌های استرالیا نیز رسید و همچنان در سراسر جهان گسترش خواهد یافت، از جمله در دانشگاه های عربی که مدتها منتظر شرکت در چنین جنبش عظیمی بودند.

در ادامه این مقاله آمده است که همچنین تلاش‌های مذبوحانه رژیم اشغالگر برای برچسب زدن به این انقلاب دانشجویی تحت عنوان «یهودی ستیزی» نیز با شکست مواجه شد، به ویژه اینکه تعداد قابل توجهی از دانشجویان یهودی ضد صهیونیست در این اعتراضات بزرگ علیه جنایات رژیم اشغالگر شرکت کرده‌اند. ناظران معتقدند که «انقلاب» نسل جوان دانشجویان آمریکا یک انقلاب جدیدی است که تغییرات زیادی ایجاد خواهد کرد و قدرت نفوذ مردمی را به ما یادآوری می کند. همانطور که یک جنبش بزرگ در دهه‌های گذشته منجر به سقوط رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی شد امروز هم انقلاب دانشجویی جهانی می‌تواند به بزرگترین جنبش جهانی جهت تحریم همه جانبه اسرائیل تبدیل شود؛ گامی که نه تنها موجب توقف تجاوزات به نوار غزه می‌شود بلکه منجر به سرنگونی کل رژیم اشغالگر و نابودی تبعیض نژادی و استعمار شهرک نشینان صهیونیست علیه مردم فلسطین خواهد شد.

البرغوثی در پایان این تحلیل خود تاکید کرد که فلسطین علیرغم اندازه کوچک و امکانات کم خود نشان داد که با استواری و مبارزه و مقاومت و فداکاری می‌تواند همه جهان را به لرزه در بیاورد و راه آزادی واقعی و کامل را هموار کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • اختلافات آشکار شد؛ درگیری لفظی محمد صلاح با یورگن کلوپ پیش از ورود به زمین + ویدئو
  • تعویض‌های اوسمار پرسپولیس را زمین زد | تیمی با این عظمت نباید اینگونه غافلگیر شود
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • حمله به اسرائیل عظمت ایران را نشان داد
  • خداوند در حادثه طبس، نصرت خود را آشکار کرد
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است