Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@21:27:24 GMT

اجرای مقررات IFRS در بانک‌ها

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۲۴۹۳۲

اجرای مقررات IFRS در بانک‌ها

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، منصور شمس احمدی درباره تاثیر کاهش رتبه ریسک اعتباری ایران بر شرایط اقتصادی کشور گفت: تاثیر این موضوع به ویژه در رابطه با جذب سرمایه گذاری خارجی بسیار خوب است و می تواند به دولت برای جذب سرمایه گذاری خارجی مطابق با برنامه ششم توسعه کمک کند.
 
وی با اشاره به قرار داشتن نام ایران در فهرست سیاه FATF در ۲ سال پیش اظهارداشت: پیش تر به ایران یک سال فرصت داده شده بود تا قوانین خود را مطابق با قوانین FATF تطبیق دهد که براساس آن یکسری از ضوابط باید از سوی بانک های ایرانی رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
عضو شورای عالی انجمن حسابداران خبره مهم ترین مولفه ها برای ارتقای رتبه اعتباری ایران را تطبیق بانک ها، بیمه ها و شرکت های حاضر در بورس مطابق با استاندارد IFRS و سازمان بین المللی شفافیت اعلام کرد و افزود: در حال حاضر بورس تهیه صورت های مالی شرکت ها براساس استاندارد گزارشگری مالی بین المللی را در دستور کار قرار داده؛ تهیه صورت های مالی شفاف و بدون شرط از نکات مهم در این زمینه است.
 
شمس احمدی با بیان اینکه صورت های مالی شرکت های فعال در ایران چه در بورس و چه غیر از آن با انواع شروط روبرو است توضیح داد: تهیه صورت های مالی بانک ها بدون شرط اندکی مشکل ساز است زیرا در صورتی که بانک ها اقدام به ذخیره گیری مناسب با مطالبات معوق خود بکنند، زیان های آنها بالا خواهد رفت.
 
عضو شورای عالی انجمن حسابداران خبره ایران ادامه داد: در حال حاضر در گزارش های حسابرسی بانک ها، مطالبات معوق به شکل مشروط آمده و برای ارتقای رتبه اعتباری کشور لازم است تا این موضوع شفاف شود و بانک ها متناسب با مطالبات معوق خود اقدام به ذخیره گیری کنند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۴۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری

به گزارش همشهری آنلاین، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی ۳ ساله دیوار بتنی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال، حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهار کرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد، افزود: تنها در نقاطی که آسیب‌پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن، مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

کد خبر 849262 منبع: ایسنا برچسب‌ها مرزباني ایران و افغانستان خبر مهم فراجا

دیگر خبرها

  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • شهردار تهران: تخصیص ارز واردات ۲ هزار خودرو برقی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • تاتا مارتینو: شانس حضور آنخل دی ماریا در اینتر میامی؟ فعلا که غیرممکن است!