Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مبدع نگارینه خط با ابراز تاسف از اینکه آنچه تاکنون در ارائه هنر روی داده با مسیر اصولی در تضاد کامل است، گفت: به وضوح دیده ایم تک ستاره های موفق هنر ایرانی در دنیا اجبارا و در نبود حمایت نظام هنری و اغلب به صورت انفرادی، هنر خود را به دنیا معرفی کرده اند.

عباس رحیمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره جشنواره امسال هنرهای تجسمی فجر اظهار داشت: با نگاهی اجمالی به عملکرد جشنواره در ادوار گذشته این رخداد هر ساله رابطه محسوسی از نظر عرضه و آمار شرکت کنندگان داشته است و در هر دوره شاهد توسعه و گسترش کمی در تعداد زمینه های هنری از سنتی تا مدرن و تعداد شرکت کنندگان ایرانی و خارجی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در دهمین دوره جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر تعداد بسیار زیادی آثار هنری از استانهای مختلف و هزاران اثر از کشورهای مختلف دنیا وارد دبیرخانه جشنواره شده که این رشد قابل ملاحظه به لحاظ کمیت آثار، صرفا نشانگر رشد عمقی و همه جانبه جشنواره هاست.
رحیمی عنوان کرد: البته این رشد عمقی و همه جانبه جشنواره ها آنها را قادر می سازد توان بالقوه و بسیار بالای هنر و هنرمند ایرانی را با مدیریت صحیح به سمت دروازه های اقتصادی هنر دنیا هدایت کنند.
به گزارش ایرنا، حدود 10 هزار و 600 اثر هنری به دبیرخانه جشنواره بین المللی تجسمی فجر ارسال شد که پس از سه مرحله داوری، 88 اثر برای نمایش انتخاب شده است.
مبدع نگارینه خط پیشنهاد کرد که جشنواره تجسمی فجر با کمیت محدودتری برگزار شود اما در عوض، در گزینش مدیران، مسئولان هنری و داوران دقت بیشتری صورت گیرد و معیارهای انتخاب آثار هنری بازنگری شود.
رحیمی با ارائه پیشنهاد دیگری مبنی بر اینکه انتخاب پوستر جشنواره، به صورت فراخوان انجام شود، گفت: اما و اگرهای مشابه زیاد هستند ولی برخی اقدامات دوره های قبل، بسیار قابل انتقاد بوده است.
این هنرمند نگارینه خط با بیان اینکه مدیران رده بالای هنر، گردانندگان و داوران دائمی جشنواره تجسمی فجر از هنر و هنرمند عقب مانده اند، تصریح کرد: معیارهای انتخاب اثر هنری و هنرمند در این جشنواره با تعاریف و ضوابط هنر امروز منطبق نیست و متاسفانه اغلب بر اساس عادات و عدم تطبیق پذیری ممیزی، سلیقه شخصی و صنفی و استناد به دانسته های آکادمیک تاریخ گذشته و نام دار بودن هنرمند و روابط فی ما بین و مسائلی از این دست اعمال می شود.
رحیمی افزود: آنچه در اخبار دهمین جشنواره تجسمی فجر و از زبان مدیران جشنواره و به عنوان یک جهش هنری خواندم باعث تاسف و تعجب شد، همان طور که قبلا عنوان شد شرکت هزاران اثر از هنرمندان خارجی در جشنواره فجر بسیار خوب است، اما انتظار از مدیران و مسئولان هنری که سالهاست با اقتدار بر صندلی سیاستگذاری هنر ایران تکیه زده اند این بوده که راه را برای معرفی هنرمند ایرانی در ارائه هنر اصیل و ناب ایرانی در خارج از مرزهای کشور هموار کنند.
وی تاکید کرد: از اینگونه رخدادهای هنری انتظار می رود که هنر اصیل ایرانی و هنرمندان جوان را ابتدا در داخل کشور و سپس در عرصه های هنر جهانی مطرح کنند، اما تاکید مجدد روی گام نخست است؛ آنجا که داوری ها سرنوشت هنرمند و هنرش را رقم می زنند.
به اعتقاد این هنرمند پیشکسوت، اگر ممیزی ها و راهیابی آثار به جشنواره ها از همان فیلترهای معمول انجام پذیرد طبیعتا نتایجی تکراری و تاسف بار خواهیم دید، مشکلی که مشابه آن در حراج تهران و حراج تخصصی خط هم قابل ملاحظه است.
دهمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر از 3 بهمن ماه تا 4 اسفندماه در موسسه فرهنگی صبا برپا است.
فراهنگ**9338**1055
خبرنگار:صدیقه بهارلو**انتشار: زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش تنیسور‌های ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، رقابت‌های تنیس کمتر از ۱۴ سال سطح یک آسیا در ریاض عربستان از هشتم تا پانزدهم اردیبهشت برگزار شد که ایران با ۴ ورزشکار پسر و یک تنیسور دختر در این رویداد به میدان رفت.   در بخش پسران و در رقابت‌های دونفره، تیم ایران متشکل از رامتین رافعی و کیارش صادقی برابر تیم تایلند و پاکستان به برتری دست یافت تا عنوان قهرمانی را از آن خود کند. در رقابت‌های انفرادی نیز کیارش صادقی با قبول شکست برابر حریفی از تایلند، در فینال به مقام دومی بسنده کرد.   در بخش انفرادی، رامتین رافعی دیگر نماینده ایران که به دیدار رده‌بندی رفته بود موفق شد حریف خود از چین‌تایپه را شکست بدهد تا با کسب مقام سومی به کار خود پایان دهد. راستین اکبری و آریا شعبان نژاد دیگر تنیسور‌های ایرانی در این مسابقات به ترتیب رتبه‌های ۱۸ و ۱۹ را به خود اختصاص دادند.   در بخش دختران، رومینا رافعی در مسابقات انفرادی هفتم شد، اما این تنیسور کشورمان در بخش دونفره با حریفی از ترکمنستان موفق شد با ایستادن در رده سوم به کار خود پایان دهد.   گفتنی است با این نتایج، رنکینگ تنیسور‌های ایرانی ارتقا خواهد یافت و قهرمانان کشورمان موفق شدند در بین رقبای خود جایگاه به مراتب بهتری را به دست بیاورند. هدایت این تیم برعهده فرشید زیدی بود.   در این مسابقات ۷۰ تنیسور از کشور‌های ایران، هند، پاکستان، تایلند، هنک‌کنگ، چین‌تایپه، رومانی، عربستان، سوریه، اردن، انگلیس، چین و قزاقستان در دو بخش دختران و پسران حضور داشتند.

دیگر خبرها

  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • رویداد هنری بنت الهدی در البرز برگزار شد
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • درخشش تنیسور‌های ایرانی در مسابقات سطح یک آسیا