Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-02@17:20:44 GMT

اگر می‌خواهید وزن کم کنید، صحیح غذا بخورید

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۲۷۱۴۴

اگر می‌خواهید وزن کم کنید، صحیح غذا بخورید

غذا خوردن در زمان گرسنگی و غذا خوردن تا رسیدن به احساس رضایت، کلید کار است؛ بنابراین به جای نگاه کردن به ساعت و غذا خوردن درست در یک زمان مشخص از روز، زمانی غذا بخورید که بدنتان به شما می‌گوید آماده غذا خوردن است.به گزارش بلاغ، مانند بسیاری از افرادی که می‌خواهند وزن کم کنند من نیز به حرف متخصصان گوش دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از کرمانی به جای اینکه فقط صبحانه، نهار و شام بخورم، طوری برنامه ریزی کردم و میان وعده‌هایی برای خودم قرار دادم تا در روز، پنج تا شش وعده غذایی داشته باشم.

 


با این روش هر چند ساعت یکبار مقداری غذا می‌خوردم. ۷ صبح صبحانه، ۹ صبح میان وعده، ۱۲ ظهر نهار، ۳ بعد از ظهر میان وعده، ۵:۳۰ عصر شام و گاهی نیز یک میان وعده در آخر شب. هدف این بود که احساس گرسنگی ام کنترل شود تا در برخی از وعده‌ها پرخوری نکنم. سپس متوجه شدم تمام روز، در حال غذا خوردن هستم و اصلا احساس گرسنگی نمی‌کنم. وزنم نیز کم‌ نمی‌شد.

در واقع به جای گوش دادن به حرفِ بدنم، دائم در حال نگاه کردن به ساعت بودم؛ بنابراین کدام بهتر است؟ وقتی این سوال را از یک متخصص تغذیه پرسیدم، او گفت: بهتر است زمانی غذا بخوری که گرسنه هستی. این مفهوم غذا خوردن با حضور ذهن است. هر بار که خواستید چیزی بخورید ابتدا از خودتان بپرسید که آیا واقعا گرسنه هستید؟

همچنین بسیار مهم است که بدانید گرسنگی چیست، چون احساس گرسنگی برای کاهش وزن اهمیت دارد. در برخی افراد، معده شروع به تولید صدا می‌کند در بعضی نیز ترشح بزاق بالا می‌رود و فکرشان بیشتر به سمت غذا می‌رود. آگاه بودن از میزان گرسنگی کمکتان می‌کند تصمیم بگیرید چه زمانی مناسب غذا خوردن است.

وقتی شکمتان شروع به صدا درآوردن کرده و بزاق دهان بیشتر ترشح شده، مسلما می‌دانید که زمان غذا خوردن است. نکته مهم این است که وقتی شروع به غذا خوردن کردید تا حدی غذا میل کنید که احساس رضایت کنید، نه اینکه احساس پری داشته باشید و یا از شدت غذا خوردن احساس خستگی کنید.

غذا خوردن در زمان گرسنگی و غذا خوردن تا رسیدن به احساس رضایت، کلید کار است؛ بنابراین به جای نگاه کردن به ساعت و غذا خوردن درست در یک زمان مشخص از روز، زمانی غذا بخورید که بدنتان به شما می‌گوید آماده غذا خوردن است. این هم می‌تواند به معنای خوردن سه وعده غذا در طول روز باشد و هم می‌تواند به معنای شش وعده باشد.

اگر از افرادی باشید که وعده‌های غذایی را جا می‌اندازند و یا آنقدر‌ها احساس گرسنگی نمی‌کنند، زمان بندی فکرِ بدی نیست. برخی افراد غذا خوردن را فراموش می‌کنند، چون سرشان بسیار شلوغ است و یا برنامه کاریشان به نحوی است که تنها در زمان‌های خاصی می‌توانند استراحت کنند. در چنین مواردی زمان بندی کردن وعده‌ها ایرادی ندارد. با این حال هر زمان توانستید به جای زمانی مشخص، به صدای بدن خود گوش دهید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان

به گزارش خبرگزاری مهر، مظفر جمالی نژاد در دیدار با استاندار لرستان ضمن تبیین اهداف و الزامات تحقق شعار شفافیت و انضباط مالی و سیاست‌های دیوان محاسبات، تحقق این شعار را برای امید و اعتماد آفرینی هرچه بیشتر در جامعه، نیازمند همراهی و اهتمام همه دستگاه‌های اجرایی دانست.

وی تصریح کرد: دیوان محاسبات استان با اتخاذ سیاست پیشگیرانه و تمرکز بر مهم بررسی و اقدام به‌موقع در چارچوب و حیطه اختیارات قانونی در دو سال اخیر با استفاده از تهیه تفریق زودهنگام، گزارشات نظارت بر خط ماهانه، تهیه گزارشات تحلیلی و آسیب‌شناسی، راه‌اندازی سامانه ۱۹۸، تقویت کنترل‌های داخلی، رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی، بازدیدهای میدانی، برگزاری نشست‌ها و دوره‌های آموزشی و تخصصی تلاش کرده است تا اقدامات و فعالیت‌های حسابرسی خود را بر حل مشکلات و گره‌گشایی از نیاز مردم و کمک به پیشرفت و توسعه استان در همراهی با سایر حوزه‌ها قرار دهد که دراین‌خصوص نتایج و دستاوردهای خوبی را در تحقق منابع و مصارف بودجه، ارتقای شفافیت، جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی استان، برقراری انضباط مالی، ضابطه‌مند کردن به‌کارگیری نیروی انسانی و اجرای مصوبات به همراه داشته است.

ابوطالب شفقت استاندار استان نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از سیاست‌های پیشگیرانه و تعاملی دیوان محاسبات در دوره جدید، گفت: تصمیم‌گیری مؤثر و نیز اجرای برنامه‌های کلان و راهبردی استان نیازمند اصلاح و بازنگری در فرایندها و نظام بودجه‌ریزی فعلی است که افزایش اختیارات استان‌ها بخشی از الزامات آن است و دیوان محاسبات در اجرا و تحقق این موضوع بسیار مؤثر است و می‌تواند کمک کند.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری ورود دیوان محاسبات را به حوزه شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی بسیار مهم دانستند و از ارسال گزارشات تحلیلی و نتایج نظارت برخط ماهانه برای کمک به تصمیم‌گیری بهتر و اقدام به‌موقع استقبال کرده و از زحمات این نهاد نظارتی تشکر کردند.

کد خبر 6095017

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • پیولی را اخراج نکنید، بهتر از او ندارید!
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • احساس غرور بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق
  • بیش از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند/ تغییر نام جزیره ابوموسی
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • سردار حاجی زاده: عملیات وعده صادق خواست مردم بود،حتی بچه‌ها در منزل می‌‌گفتند کی می‌خواهید کاری بکنید؟