Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، به نقل از پاون، «رضا اردکانیان»، وزیر نیرو، در ادامه بازدید خود از گروه مپنا در جمع مدیران ارشد این گروه اظهار کرد: امروز در دنیا بحث حفاظت محیط زیست و رعایت استاندارهای آن بسیار مهم و از شاخص‌های اساسی ارزیابی محصولات تولیدی شرکت‌های بزرگ صنعتی دنیا در صنایع مختلف است و گروه مپنا و صنعت برق کشور نیز باید در طرح‌های توسعه تولیدات خود در این زمینه‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردکانیان در ادامه با اشاره به لزوم ارتباط تنگاتنگ صنعت با دانشگاه، گفت: تجربه دنیا نشان داده وجود ارتباط سیستماتیک بین دانشگاه و شرکت های صنعتی و تولیدی می تواند بسترساز کارآمدی هر دو باشد.

وزیر نیرو با اشاره به لزوم حضور گروه مپنا در فناوری آب های ژرف، اظهار داشت: در حال حاضر کشورهای حاشیه خلیج فارس با رعایت استاندارهای زیست محیطی سالانه حدود 12 میلیارد مترمکعب از آب‌های ژرف خویش استفاده می‌کنند، ما نیز امیدواریم در سال های آتی بتوانیم بخش اعظمی از مصارف شرب و صنعت خود را با رعایت استاندارهای زیست محیطی از این طریق تامین کنیم.

وی در خصوص ظرفیت‌های بزرگ گروه مپنا گفت: انتخاب منابع انسانی شایسته بسیار حساس تر و مهم تر از شاخت یک تکنولوژی صرف است.

اردکانیان افزود: بر اساس گفته مدیران ارشد مپنا حدود یکصد هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم با این گروه کار می‌کنند، این گروه برای اینکه اشتغال خود را موثر کنند، باید با درجه خلوص بالاتری کار خود را ادامه دهند.

وزیر نیرو تصریح کرد: هر قدر نیروهای این مجموعه کیفی‌تر باشند، مطمئنا به نفع صنعت برق کشور و این گروه خواهد بود.

اردکانیان با بیان اینکه در قبال به کار نگرفتن اموری که برای آن سرمایه های سنگینی در کشور هزینه شده است، مسئول هستیم، تاکید کرد: در دوران پساتحریم رقبای خارجی می توانند با عنوان یک متغیر پیونده دهنده برای صنعت داخلی ما به ویژه گروه مپنا ظاهر شوند.

وزیر نیرو ادامه داد: در واقع وجود رقیب می تواند محرک ما برای پویایی و تحرک بیشتر در بازارهای روز دنیا در این صنعت باشد.

اردکانیان تصریح کرد: امیدواریم نمایندگی های اقتصادی ما در سفارتخانه ها فعال تر شده و با روش های نوین دنیا بازاریابی خوبی را برای پتانسیل ها و ظرفیت های داخلی در بازارهای خارجی فراهم آورند.

وی در پایان با اشاره به لزوم تدوین برنامه های بلندمدت 20 ساله برای شرکت مپنا گفت: این مجموعه باید یک برنامه 20 ساله برای خود تهیه کند که معطوف به هدف گذاری های معین باشد؛ مطمئنا وجود چنین برنامه ای می تواند راهگشای افق های آینده این گروه برای حضور بیشتر و موثرتر در بازارهای داخلی و خارجی باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۸۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: هشت طرح سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه ۱۰.۷ میلیون دلار در حال اجرا است که برای ۷۵۰ نفر اشتغال‌زایی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ناصر فخرموحدی امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، این نمایشگاه را فرصتی ارزشمند برای شرکت‌های خراسان شمالی دانست و اظهار کرد: استان در دو زمینه علاوه بر حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان، در زمینه زنجیره‌های ارزش راهبردی استان نیز حضور فعال داشت.

وی با بیان اینکه ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان شناسایی شده است، افزود: با هماهنگی وزارت کشور تکمیل سه زنجیره اصلی فرش، گوشت قرمز و گیاهان دارویی به صورت منسجم در دستور کار است.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: پس از شکل‌گیری دولت سیزدهم، خراسان شمالی وارد فاز جدیدی از توسعه بخش‌های مختلف شد به گونه‌ای که در حوزه سرمایه‌گذاری و اقتصادی، پایشی که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اعلام کرد، خراسان‌شمالی توانست رتبه سوم امنیت سرمایه گذاری کشور را در تابستان ۱۴۰۲ کسب کرد.

فخرموحدی اضافه کرد: نرخ بیکاری در استان از ۹.۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به هفت درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که از میانگین کشوری که ۷.۶ درصد است نیز پایین‌تر است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ خراسان شمالی در جایگاه کشوری از حیث کاهش نرخ تورم از رتبه چهار در ابتدای سال ۱۴۰۲ به جایگاه ۲۲ کشور در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ ارتقا یافت، استان در افزایش میزان نرخ مشارکت اقتصادی از ۴۴.۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۴۶ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و رتبه سوم کشوری را کسب کرد.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه در زمینه سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف کشاورزی، معدنی و صنعتی نیز فعالیت چشم گیری صورت گرفته است، گفت: خراسان شمالی رتبه سوم در زمینه زعفران با سطح زیر کشت بیش از ۴۰۰۰ هکتار و ۲۲ تن تولید گل زعفران در سال، رتبه هفتم در دام سبک و رتبه دوم در سطح زیر کشت پنبه، رتبه چهارم در تولید عسل را دارد.

فخرموحدی با بیان اینکه طی سال گذشته براساس برنامه‌ریزی از سوی وزارت تعاون، ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر هدف‌گذاری ایجاد اشتغال استان بود، عنوان کرد: ۱۶ هزار و ۷۶۰ شغل جدید در استان ایجاد و ۱۲۴ درصد از هدف تعیین شده برای ایجاد اشتغال محقق شد.

وی گفت: هشت طرح سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه ۱۰.۷ میلیون دلار در حال اجرا است که برای ۷۵۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.

کد خبر 751104

دیگر خبرها

  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • نویدکیا: با عزیزم و قربانت بروم نمی‌توان کار کرد
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • خاطره‌ای از واکنش عجیب احمدی‌نژاد به درخواست محیط‌‌‌ زیستی | فیلم
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان