Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر پیشین حزب استقلال انگلیس انتقاد شدیدی به موضع نخست وزیر کشورش در مذاکرات برگزیت وارد کرده و گفت: وی با یک پا در مسیر خروج و با پای دیگر در مسیر ماندن در اتحادیه اروپا قدم می‌زند. ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۳ بین الملل اروپا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،نایجل فاراژ، رهبر پیشین حزب استقلال انگلیس و نماینده فعلی پارلمان اروپا که یکی از هواداران اصلی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا است، در مصاحبه‌ای با روزنامه اتریشی "کوریر"، بار دیگر از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا حمایت کرده و گفت: ما نمی توانیم یک دولت مستقل دموکراتیک و هم زمان عضو اتحادیه اروپا باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این باره که مذاکرات بین اتحادیه اروپا و انگلیس در حال حاضر گرفتار چالش شده است را ترزا می، نخست وزیر انگلیس را مسئول دانسته و گفت: وی دائما سعی می کند با یک پا در مسیر برگزیت راه برود و با پای دیگر در مسیر باقی ماندن در اتحادیه اروپا قدم می زند. این طور نمی شود.

فاراژ به هیچ عنوان به بقای سیاسی دراز مدت ترزا می اعتقاد نداشته و گفت وی در عرض چند هفته دیگر سقوط خواهد کرد، اما این در مسئله اساسی هیچ تغییری ایجاد نخواهد کرد و انگلیس باید بالاخره از بوروکراسی اتحادیه اروپا جدا شود تا از نظر اقتصادی موفق شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: ما می بینیم که اروپا عقب بقیه دنیا لنگ لنگان می رود چرا که اتحادیه اروپا تنها به نفع منافع شرکت های چند ملیتی کار کرده و به شرکت های کوچک و متوسط آسیب می رساند. برگزیت هیچ ربطی به سیاست های اقتصاد حمایتی و انزواطلبی ندارد، بلکه این تصمیمی در حمایت از بازار آزاد و تجارت آزاد است.

با این حال نایجل فاراژ برگزیت را به عنوان توقف همه مناسبات با اتحادیه اروپا ندانسته و در عین حال گفت که البته انگلیس هیچ دلیلی برای نگرانی ندارد. اگر تجارت آزاد با اتحادیه اروپا متوقف شود شرکت های اروپایی بیشتر از شرکت های انگلیسی آسیب می بینند.

وی با تاکید بر اینکه خیلی بازارهای جهانی منتظر انگلیس هستند گفت: انگلیس باید دوباره جهانی فکر و عمل کند.

فاراژ با تاکید بر اینکه هشدارهای فراوان درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا باید نشنیده گرفته شود گفت: ما بحث های عمومی در این باره که باید از اتحادیه اروپا خارج شویم یا نه را پشت سر گذاشته ایم. حالا این مسئله مطرح است که با چه شرایطی باید خارج شویم.

وی با  اشاره به اینکه هیچ دولت انگلیس نمی تواند دگرگونی و روند باقی ماندن در اتحادیه اروپا را در پیش گیرد همچنین گفت: بدون برگزیت یک انقلاب در انگلیس رخ خواهد داد.

اتحادیه اروپا اخیرا شرایط سختی برای انگلیس در مذاکرات خروج قرار داده است.

 مذاکره کنندگان اروپایی روز  دوشنبه  یک برنامه مذاکراتی را به تصویب رساندند که در آن شرایطی را برای دوره به اصطلاح گذار لندن بعد از برگزیت تعیین کردند. بر این اساس به نخست وزیر انگلیس حدود 2 سال بعد از خروج به عنوان دوران گذار زمان داده شده است تا وقت بیشتری برای مذاکرات تجاری واقعی با اتحادیه اروپا در اختیار داشته باشد. البته شرایطی که اتحادیه اروپا برای انگلیس در دوران انتقالی قرار داده است از نظر لندن مناسب نیست.

وزرای شورای اروپایی درخواست کردند که انگلیس در دوران گذار بعد از برگزیت، حقوق و تعهدات خود در قبال این اتحادیه را مانند هر عضو دیگر آن محقق کند، اما حق شرکت در تصمیم گیری ها را نداشته باشد.

حالا حامیان محافظه کار برگزیت در انگلیس اتحادیه اروپا را متهم می کنند که می خواهد کشورشان را در موقعیت وابستگی به اتحادیه اروپا نگه دارد حتی در صورتی که لندن واقعا قصد خروج دارد.

در این میان انگلیس خواستار حق وتو درباره قوانینی است که در دوران گذار لندن در اتحادیه اروپا تصویب می شود که البته اروپا این مسئله را رد می کند.

درباره مدت دوران انتقالی هم بین سران بروکسل و لندن اختلاف نظر وجود دارد. نخست وزیر انگلیس خواهان یک دوره انتقال 24 ماهه بعد از خروج است اما اتحادیه اروپا با دوره گذار 20 ماهه موافق است.

به هر حال مذاکرات برگزیت تحت فشار زمان قرار دارد. توافقات برای یک دوره انتقالی باید تا نشست آینده اتحادیه اروپا که در ماه مارس و حدود شش هفته دیگر برگزار می شود انجام شود و بسیاری مسائل مورد مناقشه تا آن زمان باید شفاف سازی شود. بعد از آن هم مذاکرات درباره مناسبات آینده با انگلیس آغاز خواهد شد.

نخست وزیر انگلیس در جریان این مذاکرات به شدت تحت فشار موافقان و مخالفان برگزیت در کشورش قرار دارد.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۲۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا

هفته نامه اشپیگل با استناد به اظهارات فرمانده یونانی عملیات اتحادیه اروپا در دریای سرخ گزارش داد که این ماموریت با توجه به کمبود تجهیزات دیگر نمی‌تواند به تعهدات خود عمل کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ماموریت اتحادیه اروپا "Aspides" برای به زعم خود محافظت از کشتی های تجاری در دریای سرخ در برابر حملات یمنی ها چندی پیش راه اندازی شد، اما اکنون خطر کمبودها و مشکلاتی برای ادامه و تکمیل این عملیات شکل گرفته است.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، پس از خروج ناو آلمانی «هسن»، مأموریت «آسپید» اتحادیه اروپا در دریای سرخ در معرض خطر کمبودها و تنگناهایی در حفاظت از کشتی‌های تجاری در دریای سرخ قرار گرفته است. به گزارش هفته نامه "اشپیگل"، واسیلیوس گریپاریس، فرمانده یونانی این مأموریت، هفته گذشته در یک نشست محرمانه در بروکسل هشدار داد که این عملیات برای ماه های آینده تنها سه ناوچه در دسترس خواهد داشت.

گریپاریس هشدار داد که با این تعداد کشتی دیگر نمی تواند ماموریت محافظت از کشتی ها در برابر حملات از یمن را انجام دهد. وی تاکید کرد که به طور خاص، تنها می‌تواند روزانه حداکثر چهار کشتی تجاری را از طریق تنگه باب المندب در سواحل یمن اسکورت کند. این فرمانده در مقابل دیپلمات‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواستار این شد که برای انجام این مأموریت به حداقل 10 کشتی جنگی و پشتیبانی هوایی از یک پهپاد یا یک هواپیمای گشت دریایی نیاز دارد.

ناوچه آلمانی "هسن" در 20 آوریل به ماموریت خود در دریای سرخ پایان داد. بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان اعلام کرد که از ابتدای ماه اوت با ناو «هامبورگ» در مأموریت اتحادیه اروپا در دریای سرخ شرکت خواهد کرد.

به گزارش هفته نامه «اشپیگل»، گریپاریس در این نشست به بررسی این ماموریت اتحادیه اروپا در دریای سرخ پرداخت. بر این اساس، کشتی‌های جنگی مستقر از اواسط فوریه 96 کشتی تجاری را از طریق دریای سرخ همراهی کرده‌اند و 12 پهپاد و یک موشک که توسط یمنی ها شلیک شده بود خنثی شدند. این فرمانده هشدار داد که خطر حملات از طرف یمن همچنان حاد است. در 29 آوریل، یمنی ها برای اولین بار موفق شدند با انبوهی از پهپادها بر پدافند هوایی این ماموریت غلبه کنند و به یک کشتی تجاری آسیب بزنند.

دیپلمات های اروپایی همچنین درباره گسترش این ماموریت اتحادیه اروپا گفتگو کردند. آلمان پیشنهاد کرده است که از کشتی‌های جنگی اتحادیه اروپا در دریای سرخ همچنین در آینده برای جلوگیری از قاچاق اسلحه به یمن استفاده شود.

به این ترتیب حدود سه ماه پس آغاز مأموریت اتحادیه اروپا کشتی های جنگی کافی برای محافظت از کشتی‌های تجاری در دریای سرخ وجود ندارد.

با این حال، بعید است که فرمانده این عملیات کشتی های اضافی دریافت کند. علی‌رغم درخواست فوری فرمانده، تنها بلژیک و هلند تاکنون اعلام کرده‌اند که ممکن است کشتی‌های جنگی را برای محافظت از کشتی‌های تجاری در ماه‌های آینده به این عملیات اختصاص دهند.

نیروی دریایی آمریکا چندی پیش عقب‌نشینی ناو هواپیمابر یوس‌اس‌اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو‌اس‌اس گریولی را از دریای سرخ به شرق دریای مدیترانه اعلام کرد.

سایت USNI News وابسته به نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد: ناو آمریکایی، منطقه فرماندهی مرکزی آمریکا را بدون مجموعه ناو هواپیمابر ضربتی یا گروه آبی خاکی برای اولین بار از ماه اکتبر ترک کرده است.

عقب‌نشینی این کشتی‌های جنگی آمریکا در پی ادامه عملیات نیروهای مسلح یمن علیه کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی اعلام شده است.

ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسلقرارداد میلیاردی اتحادیه اروپا با لبنان برای مهار مهاجران

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا