Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@05:26:23 GMT

شورا در شورای فرهنگ عمومی گیلان نماینده‌ای ندارد

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۳۷۲۴۴

شورا در شورای فرهنگ عمومی گیلان نماینده‌ای ندارد

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت بیان کرد: شورای شهر رشت در شورای فرهنگ عمومی شهرستان رشت و استان گیلان نماینده ای ندارد.

به گزارش ایلنا از رشت، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر رشت اظهار داشت: انقلاب اسلامی یک هدیه الهی بود و وحدت کلمه رمز پیروزی این انقلاب بزرگ بود.

وی با اشاره به ایام فاطمیه اظهار کرد: مدیریت شهری نصب پرچم های سیاه در پل ها، میادین و ساختمان های اداری شهرداری را در دستور کار خود قرار دهد و فضاسازی مناسب در این زمین انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عاقل منش ماندگاری انقلاب اسلامی را مرهون خون شهدا دانست و یادآور شد: جوانان ما قبل از انقلاب و پس از پیروزی انقلاب در دوران دفاع مقدس جانفشانی کردند و جان نثاری آنها امروز نیز ادامه دارد.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با برگزاری یادواره های شهدا و اقداماتی نظیر چاپ آثار شهدا و ایثارگران در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برداریم.

عاقل‌منش ابراز امیدواری کرد در آینده تفاهم نامه ای بین شهرداری رشت و ستاد کنگره هشت هزار شهید استان گیلان در راستای تعاملات هدفمند و بیشتر منعقد شود و به صورت کیفی تر با ستاد کنگره هشت هزار شهید گیلان تعامل برقرار شود.

عاقل منش با اشاره به حضور شهردار رشت در کمیسیون فرهنگی شورا بیان داشت: از شهردار رشت دعوت کردیم تا دیدگاه ایشان را در خصوص بودجه فرهنگی سال آینده رشت بشنویم و اولویت ما در حوزه فرهنگی باید توسعه فرهنگ شهرنشینی باشد.

وی با اشاره به اینکه حاشیه رودخانه های رشت ظرفیت مناسبی برای احداث زمین های روباز ورزشی است گفت: در دوره سوم شورای شهر از این ظرفیت برای ساخت زمین های ورزشی استفاده شد و می توانیم این اقدام را در شورای پنجم هم ادامه دهیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت به ضرورت تدوین پکیج کامل و مناسب برای سرای محلات شهرداری تاکید کرد و گفت: باید بتوانیم خروجی مناسب از سرای محلات دریافت کنیم و با تقویت سرای محلات می توان از بسیاری از آسیب های اجتماعی در سطح محلات‌ با نگاه تقویت و آموزش فرهنگ شهروندی جلوگیری کرد.

محمدحسن عاقل منش با اشاره به اینکه شورای شهر رشت در شورای فرهنگ عمومی شهرستان و استان نماینده ای ندارد اذعان داشت: در گذشته مصوبه‌ای در اجلاس دوره‌ای روسای کمیسیون های فرهنگی، اجتماعی و زیست شهری کلانشهرها در مراکز استان‌ها بود مبنی بر این که روسای کمیسیون‌های فرهنگی شوراهای کلانشهرها و مراکز استان ها در شورای فرهنگ عمومی استان خود عضویت رسمی یابند و در همان مقطع از طریق شورای عالی استان‌های کشور نامه‌ای در این خصوص به وزارت کشور و استانداران سراسر کشور ارسال شد و ما هم از مسئولان مربوطه و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی می‌خواهیم در این زمینه رسیدگی و اقدام کنند چرا اینکه شهر رشت به عنوان مرکز استان گیلان عمده برنامه های فرهنگی و اجتماعی و مناسبت های ملی و مذهبی را حمایت می‌کند و نقش به سزایی در تصمیم گیری‌ها دارد و صرفا نباید شورا و شهرداری را به عنوان یک نهاد پول دهنده و امکانات دهنده دید بلکه باید با وسعت کاری مجموعه مدیریت شهری را به عنوان یک نهاد تصمیم گیر و تصمیم ساز هم ملاحظه کرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه خانه سمیعی رشت پس از سال‌ها رها شدن احیا شده و در اختیار جمعی از فعالان صنایع دستی قرار گرفته است گفت: همه ما باید کمک کنیم بناهای تاریخی رشت احیا شوند و در زمینه احیای خانه صمیمی نیز می توانیم پیگیری لازم را از طریق کمیسیون فرهنگی شورا و شهرداری انجام دهیم.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۷۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد

غلامرضا منتظری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه با عنوان «‌بخوانیم و بسازیم»، اظهار کرد: این شعار در عین ایجاز و کوتاهی، مفاهیم عمیقی را منتقل می‌کند. ما از دوران کودکی آموختیم «توانا بُوَد،‌ هر که دانا بُوَد» زمینه توانایی دانایی است و دانایی در گرو مطالعه است.

وی ادامه داد: اگر ارتباط با کتاب برقرار شود، سطح دانش و بینش اجتماعی افزایش پیدا می‌کند و با فرهنگ کتابخوانی شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود که بخشی از آن مرتبط با ساختن جامعه است. شعار نمایشگاه در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دارد و نیاز است تا رسانه‌های جمعی این شعار را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

منتظری که دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی است،‌ نمایشگاه کتاب را فرصت مناسبی در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و افزود: در درجه اول باید به تولید و نشر آثار مرتبط با حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی بیش از گذشته مبادرت داشته باشیم. به اعتقاد من نمایشگاه کتاب تهران مشابه یک سفره معنوی و فرهنگی محسوب می‌شود که نیازهای معنوی جامعه هدف را پاسخ می‌دهد.

وی تأمین نیاز «ایران فرهنگی» با تولیدات فرهنگی را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نشر کشورمان به تولیدات متناسب با نیاز «ایران فرهنگی» به تعبیر واقعی خودش،‌ مبادرت کند تا بتوانیم ابعاد مختلف فرهنگ و تمدن غنی این سرزمین سربلند را به جهانیان معرفی کنیم.

منتظری ادامه داد: قطعاً نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌هایی که در سایر کشورها برگزار می‌شود، می‌تواند به معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین کمک بسیاری کند. نمایشگاه کتاب در حکم یک پنجره است که به روی ساختمان شخصیت فرهنگی و تمدن ما باز می‌شود. تنها از این طریق یعنی با ارائه کتاب‌های ایرانی است که افراد با فرهنگ و تمدن ما آشنا خواهند شد.

دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد تحقق رهنمود مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله «تمدن نوین اسلامی» گفت: به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و نشر آثار تحول آفرین نیاز داریم. پیشنهاد می‌کنم برگزاری نمایشگاه کتاب محدود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نباشد و بیش از گذشته زمینه شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور را فراهم کنیم که در رونق دیپلماسی فرهنگی ایران بسیار موثر است.

وی همچنین به ضرورت انجام کارهای مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: برگزاری نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی به منظور تقدیر و تشکر و ارزیابی برنامه‌های آنها مفید بود؛ انتظارات خود را با آنها در میان گذاشتیم و این نشست را می‌توان با فراکسیون توسعه دیپلماسی فرهنگی نیز برگزار کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه کتاب به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • ادعا درباره اشکال در مفاد قرارداد‌ حمل‌و‌نقلی چین مردود است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • نامگذاری خیابانی در تهران به نام اولین روزنامه نگار شهید ایران
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • عملیات «وعده صادق» سایه جنگ را از کشور دور کرد