Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@04:46:55 GMT

آیا موضوع زلزله کهنه شده است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۴۵۵۳۸

آیا موضوع زلزله کهنه شده است؟

جامعه:چند ماه از زلزله کرمانشاه می‌گذرد، ولی یکی دو روز پیش تصاویری از خبرگزاری‌های رسمی مملکت در فضای مجازی دیدم که باور نکردنی بود.

قدس آنلاین- چند ماه از زلزله کرمانشاه می‌گذرد، ولی یکی دو روز پیش تصاویری از خبرگزاری‌های رسمی مملکت در فضای مجازی دیدم که باور نکردنی بود.

یکی از چادرهای زلزله زدگان را باد برده بود، در تصاویر دیگر چادرهای آب گرفته مشاهده می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چادرها آب تا یک متر بالا آمده و مردم بیچاره و بی‌گناه، بی‌دفاع، مات و مبهوت ایستاده بودند. بازوند؛ استاندار کرمانشاه مرد قوی هیکل و تنومندی است. چند روز پیش در تلویزیون چنان با آرامش خیال صحبت می‌کرد که من گفتم بزودی خبرنگاران را برای مشاهده شهر سرپل ذهاب دعوت خواهد کرد، اما تصاویر چادرهای آب گرفته و مردم ترسان و لرزان و مضطر مرا مبهوت کرد.

آخر جناب آقای رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی و مسئولان ستاد بحران تا کی می‌خواهند این سان خونسرد بمانند؟

مگر رهبر انقلاب از مسئولان قول نگرفتند که ظرف دو ماه تمام چادرها برچیده شده و عجالتاً کانکس به همه مردم زلزله زده داده شود؟ این بازی‌ها که عده‌ای در مناطق زلزله زده درمی‌آورند و مردم را مخیر می‌کنند یا در چادرهای محقر تابستانی همچنان بمانند که پنج میلیون تومان به آنان تعلق گیرد یا کانکس بگیرند و از خیر ۵ میلیون تومان بگذرند تا کی ادامه می‌یابد؟ مگر مسئولان هلال‌احمر نمی‌گویند مردم ۷۰ میلیارد وجوه نقدی به حساب این جمعیت واریز کرده‌اند؟

چرا به این مسخره بازی‌ها که آبروی مملکت را در دنیا می‌برد، ادامه می‌دهید؟ مگر وقتی شهرداری‌ها می‌خواهند، ساختمان هایی را که سد یک جاده یا خیابان شده خراب کرده و خیابان جدید بسازند از مردم اجازه می‌گیرند؟

کانکس که نمی‌تواند، جای مسکن دایم را بگیرد. آخر مسئولان محترم چطور می‌توانند در خانه‌های ویلایی و آپارتمان‌های لواسان و کامرانیه و فرمانیه و ولنجک سرِ آسوده بر بالش بگذارنند، ساعت ۱۰ و نیم صبح سرکار رفته، بعدازظهر ساعاتی را در جکوزی و سونا بگذرانند و آن وقت تا این حد بی‌خیال باشند؟ آخر کشور تا کی با گفتاردرمانی و انداختن تمام علل عقب ماندگی به گردن دولت‌های قبلی اداره می‌شود؟

من در طول سال‌های زندگی‌ام هرگز دولتی ندیده‌ام که این قدر حرف بزند و گفتاردرمانی کند. از وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بیاموزید. کم حرف و متین و جدی. در میان وزیران این کابینه من تنها به دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی ارادت دارم زیرا وزارت برای او تحفه‌ای نیست و چه در دورانی که وزیر نبود و چه اکنون، به مردم خدمت می‌کرده و کاروان‌های چشم پزشکی که به نواحی محروم می‌فرستاده و هزاران بیمار چشمی را جراحی و درمان می‌کرده است، هنوز هم ادامه دارد.

راستی این دولت چرا این قدر حرف می‌زند؟ چرا مسئله چادربازی و کانکس بازی در مناطق زلزله زده ادامه دارد؟ چرا به دست معاندان و بیگانگان بهانه می‌دهید که ناکارآیی و بی‌لیاقتی حتی در سامان دادن به یک زلزله در غرب کشور را در فضای مجازی به نمایش بگذارند؟

زلزله در تمام شهرهای کشورهای جهان اتفاق می‌افتد. از آغاز تاریخ جهان موضوع وقوع زلزله پیوسته در اوراق تاریخ آورده شده است. به نظر من باید بسرعت و با جامعیت اقدام کرد که مردم بیش از این در اضطرار و پریشانی به سر نبرند.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۴۵۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • معترضان جنگ غزه ساختمان هامیلتون دانشگاه کلمبیا را تصرف کردند/ خاطره جنگ ویتنام زنده شد
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • ماجرای گردنبند کهنه شمسایی در جام ملت‌های آسیا +عکس
  • دوزین در استان گلستان لرزید
  • دوزین لرزید
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • زلزله در میان مقامات اسراییلی
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته