Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-30@20:35:17 GMT

امکان گزارش آنلاین تصادفات در بریتانیا

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۵۱۰۶۱

امکان گزارش آنلاین تصادفات در بریتانیا

پلیس بریتانیا یک اپلیکیشن جدید ارائه خواهد کرد که گزارش تصادفات را ساده‌تر و دقیق‌تر می‌کند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، رانندگان بریتانیایی به زودی به واسطه اپلیکیشن طراحی شده به دست وزارت راه بریتانیا قادر به گزارش آنلاین حوادث و تصادفات خواهد بود.

این موضوع که امروز توسط جسی نورمن، وزیر راه بریتانیا، مطرح شد، به شهروندان امکان می‌دهد تا جزئیات حوادث ترافیکی را در کوتاه‌ترین زمان و با دقت بالا با پلیس به اشتراک بگذارند و در زمان صرفه‌جویی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رانندگان طبق قانون موظف هستند یک حادثه جدی را از طریق تماس با شماره 999 یا با مراجعه به اداره پلیس برای حوادث جزئی گزارش دهند. این کار باید ظرف 24 ساعت انجام شود.

با گزارش حوادث به صورت آنلاین، اعتقاد بر این است که این فرایند جدید باعث می‌شود که کاربران بتوانند گزارش خود در کوتاه‌ترین زمان به اشتراک بگذارند و دیگر نیازی نیست افراد زمان خود را از دست بدهند.

همچنین نیروهای پلیس نیازی به صرف وقت در ضبط جزئیات ندارند (هرچند هنوز هم در دسترس است) و وقت آنها را برای مقابله با مسائل دیگر آزاد می‌کند.

اداره راه علاوه بر ابزارهای گزارش جدید، اپلیکیشن مخصوص پلیس موسوم به "CRASH" ارائه می‌دهد که برای ضبط وقایع در صحنه استفاده می‌شود.

این برنامه زمان لازم برای ورود به جزئیات را کاهش می‌دهد و مکان دقیق حادثه را از طریق سیستم GPS گوشی‌های هوشمند مشخص می‌کند.

نورمن گفت: «گزارش حوادث هنوز نیازمند این است که توسط یک راننده به طور شخصی در یک ایستگاه پلیس یا یک افسر پلیس گزارش شود. در صورتی که این موضوع شایسته قرن بیست و یکم نیست و باید برای جمع‌آوری اطلاعات به شیوه‌ای دست پیدا کرد که با آسودگی شهروندان و عدم اتلاف وقت پلیس همراه باشد».

وی افزود: «علاوه بر ارتقاء خدمات عمومی، جمع‌آوری مؤثرتر داده‌های تصادفات و حوادث ترافیکی امکان استفاده موثر از این داده‌ها را فراهم می‌کند. با استفاده از این داده‌ها ما قادر خواهیم بود سیاست‌های بهتری اتخاذ کنیم، راهداری‌ها قادر به بهبود طراحی جاده‌ها خواهند بود و پلیس نیز بهتر می‌تواند متقلبین را شناسایی کند».

منبع: ایسنا

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۵۱۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، با بیان اینکه بیشتر تصادفات به خاطر عدم توجه به جلو است؛ گفت: استفاده از هر چیزی که باعث حواس پرتی راننده شود ممنوع است.

سرهنگ فیروز کشیر در گفت‌وگو با ایسنا درباره حواس پرتی رانندگان هشدار داد و گفت: متاسفانه در بسیاری از تصادفات شاهد هستیم که علت حادثه، عدم توجه کافی راننده به جلو است. هر چیزی مانند دخانیات، تلفن همراه، خوردن و آشامیدن باعث حواس پرتی راننده شده و توجه کافی را از راننده می گیرد بنابراین ممنوع است.

وی ادامه داد که بعنوان مثال همه رانندگان می دانند استفاده از تلفن همراه، در حین رانندگی باعث حواس پرتی راننده می شود؛ اما متاسفانه هنوز هم این اشتباه را تکرار می کنند و این مسئله به یک عادت بد در رانندگان تبدیل شده است که می تواند فجایع بسیاری رقم بزند.

کشیر افزود: بارها مشاهده شده که برخی از رانندگان که در پشت چراغ قرمز متوقف می شوند تا لحظه ای که چراغ سبز شود؛ مدام با تلفن همراه خود مشغول هستند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در این فاصله چند ثانیه ای که رانندگان در پشت چراغ قرمز متوقف هستند؛ آنقدر سرگرم تلفن همراه خود و فضای مجازی هستند که حتی کشیدن ترمز دستی را هنگام توقف فراموش می کنند و این چنین با خودروی جلویی برخورد می کنند.

کشیر گفت: تلفن همراه به گونه ای است که وقتی فرد از آن استفاده می کند؛ تمام حواسش را می گیرد بنابراین از اطراف غافل شده و نمی تواند تصمیم درست بگیرد یا در شرایط حساس و مهم، واکنش درستی داشته باشد.

وی  افزود: همچنین استفاده از سایر تجهیزات تلفن متصل به گوشی نیز ممنوع است زیرا باعث انحراف ذهنی و رفتاری راننده شده می شود. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد که راننده موظف است تمام هوش و حواس خود را در رانندگی به جلو معطوف دارد و به عنوان یک راننده باید از هر چیزی که باعث بر هم زدن هوش و حواس شود؛ اجتناب کند.

کشیر با اشاره به اینکه استفاده از دخانیات نیز باعث حواس پرتی رانندگان می شود؛ گفت:  ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، به صراحت هشدار می دهد که رانندگان حق ندارند در حین رانندگی دخانیات استفاده کنند. زیرا علاوه بر ایجاد حواس پرتی،  ممکن است ته سیگار بر روی لباس راننده بیافتد و حوادث ناگواری را رقم بزند.

وی افزود: همچنین راننده حق ندارد در حین رانندگی مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کند؛ چرا که ممکن است یک لحظه آب در گلوی راننده پریده و باعث خفگی و واژگون شدن خودرو شود و این حادثه دیگر خودروها را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست حتی در زمان توقف در پشت چراغ قرمز یا ترافیک نیز، از استعمال دخانیات، خوردن و آشامیدن و استفاده از تلفن همراه خودداری کنند و همه حواس خود را برای حفظ سلامتی خود و دیگران در رانندگی بگذارند.

وی افزود: با توجه به تحقیقات میدانی همکاران من در پلیس راهور، یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی است و متاسفانه ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می افتد .

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد : همچنین در بررسی ها مشخص شد ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد

کشیر گفت:  همچنین این تحقیق نشان می دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد، استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان‌گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد و مصرف موادمخدر نیز ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند.

وی درباره استفاده از مخدر گفت: استفاده از مواد مخدر باعث می شود که روح و روان و سیستم اعصاب افراد تحت تاثیر قرار گیرد. همچنین باعث می شود تاری دید، کاهش شدید شنوایی ، درگیری ذهنی و مغزی , درک نکردن فاصله نیز رخ دهد بنابراین افراد نباید در این شرایط پشت فرمان بنشینند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ هشدار داد که این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم . شوخی با این اعداد یعنی شوخی با جان و زندگی خود و خانواده بنابراین از رانندگان درخواست می کنیم عواملی که باعث حواس پرتی در رانندگی می شوند را حذف کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • داداش کلاه یادت نره 
  • انهدام باند قمار و شرط بندی آنلاین در گلستان
  • ببینید | زاکانی: آماده همکاری با پلیس در طرح نور هستیم
  • زاکانی: شهرداری تهران از اقدامات پلیس در طرح نور حمایت می‌کند
  • فروش اینترنتی دارو
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک
  • سیل کنیا ۷۶ کشته و ۱۹ مفقودی برجا گذاشت
  • ۸۳۶ مصدوم و ۵۴ فوتی در تصادفات هفته گذشته