Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی غلامی، وزیر علوم در سفر یک روزه خود به شهرستان جیرفت گفت حامل پیام ریاست محترم جمهوری برای مردم شهیدپرور استان کرمان بویژه جنوب کرمان و مردم بافت و رابر می باشیم.

ایشان  در بازدید از دانشگاه جیرفت از مسئولین دانشگاه خواست تا دانشگاه را به سمت ماموریت محور بودن هدایت کنند وبا توجه به ظرفیت های منطقه جنوب گام بردارند تا دانشگاه بتواند در یک زمینه خاص مثل باستانشناسی قطب علمی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی  با بیان اینکه دانشگاه جیرفت با دارابودن قریب 40 رشته دانشگاهی در مقاطع کارشناسی و ارشد از دانشگاههای مهم استان کرمان محسوب می شود، اظهار کرد: ما  در وزارت علوم در حوزه آموزش عالی درحال حرکت به سمت تخصصی شدن با ظرفیت منطقه ای می باشیم.

او افزود: دانشگاه جیرفت با توجه به ظرفیت بالقوه  باستان شناسی و کشاورزی منطقه جنوب باید به سمت فعالیت های تخصصی  و کاربری محصول محور  حرکت کند .و تمرکز و اولویت دانشگاه باید همسو با پتانسیل های منطقه جیرفت باشد .تا دانشگاه جیرفت با فعالیت های تخصصی شاخص در حوزه ه باستانشناسی  تبدیل به یک قطب علمی در کشور گردد.

وی بیان کرد: ساماندهی مراکز آموزش عالی  کشور در دستور کار این وزارتخانه  است و این ساماندهی در زمینه ماموریت گرا و تخصص شدن گروه آموزشی با ظرفیت منطقه ای دانشگاههای و مراکز آموزش عالی  می باشد.

غلامی تصریح کرد: دانشگاه جیرفت با توجه به شرایط منطقه هسته های تخصصی علمی ایجاد کند.

وی گفت: در سفر دیگری برنامه های راهبردی دانشگاه جیرفت در راستای اهداف کلان مجموعه وزرات علوم بررسی می شود.

وی به تقویت رشته باستان شناسی در کشور خبر داد و گفت: رشته باستان شناسی چون تاریخ فرهنگ و تمدن را در بر میگیرد و در تمام دنیا  جز رشته های مهم دانشگاهی محسوب می شود مورد توجه است.


وی افزود: دانشگاه جیرفت تنها دانشگاهی است در استان کرمان که رشته باستان شناسی و دانشکده منابع طبیعی دارد  که این دانشگاه با داشتن رشته باستان شناسی کمک خوبی برای ظرفیت تاریخی منطقه جنوب کرمان است و از این رشته حمایت می کنیم. و انشالله که فعالیت های علمی دانشگاه جیرفت هم در حوزه باستانشناس وهم در بخش کشاورزی ثمر بخش و کمک بسیار بزرگی به منطقه جنوب کرمان  است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۶۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل چمنی ظهر دوشنبه در نشست با مدیرکل شیلات اردبیل اظهار کرد: علیرغم اینکه مراحل جذب رشته های جدید سخت تر شده است اما تمام سعی خود را می کنیم تا این رشته را نیز به لیست رشته های تحصیلی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با جذب رشته های تخصصی از قبیل پرورش زنبور عسل موافقت های لازم انجام شده وبه منظور درخشش استان اردبیل در حوزه شیلات و در راستای توسعه استان اقدامات جذب این رشته تحصیلی برای این دانشگاه در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همکاران توانمندی در حوزه دانش بنیان و پژوهش در عرصه بین‌المللی داریم و در زمینه پرورش جلبک و زالو می توانیم از قابلیت اساتید و از ظرفیت آزمایشگاهی و امکانات پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی استفاده کنیم.

چمنی با بیان اینکه با همکاری مجموعه شیلات استان می توان گام های موثری در راستای ایجاد اشتغال پایدار برداشت، تصریح کرد: دغدغه اصلی دانشگاه محقق اردبیلی تعامل با دستگاه های اجرایی است که امیدواریم در آینده شاهد تعامل و همفکری بیشتر دانشگاهیان با مدیران دستگاه های اجرایی باشیم.

وی بیان کرد: این ارتباط هرچه قوی تر باشد به نفع دانشگاه و دستگاه های اجرایی بوده و زمینه های پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.

چمنی تاکید کرد: ظرفیت و توانمندی های دانشگاه محقق اردبیلی نسبت به سال های قبل پیشرفت چشمگیری داشته و در زمینه های کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و علوم دامی می توان با اداره کل شیلات همکاری کنیم.

کد خبر 6098270

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود