Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@20:50:54 GMT

◄ ردپای اقتصادی صنعت ریلی در اقتصاد اروپا

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۷۳۱۰۳

◄ ردپای اقتصادی صنعت ریلی در اقتصاد اروپا

تین‌نیوز | 

مجموع خطوط ریلی در کشورهای اروپایی به بیش از ۲۲۰ هزار کیلومتر می‌رسد و این شبکه گسترده مشارکت اقتصادی قابل‌توجهی در این قاره دارند.

به گزارش تین‌نیوز، برخی آمارهای منتشرشده از مراکز آماری اروپایی حاکی از این هستند که در اتحادیه اروپا در طول یک سال بیش از ۹ میلیارد سفر ریلی انجام می‌شود. همچنین تعداد مشاغل ایجادشده از سوی صنعت ریلی حدود ۳/  ۲ میلیون نفر برآورد می‌شود که حدود ۵۳ درصد از آنان به‌طور غیرمستقیم از فعالیت‌های بخش ریلی متأثر شده و کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روزنامه دنیای اقتصاد، به‌این‌ترتیب، «جامعه حمل‌ونقل اروپا و شرکت‌های زیرساخت» عنوان کرده است که به ازای هر شغل در حمل‌ونقل ریلی، بیش از یک شغل در بخش‌های اقتصادی دیگر ازجمله تبلیغات، تحقیقات بازار، حسابداری، تولید، خدمات ساخت‌وساز، خدمات غذایی، خدمات مالی و سایر موارد، ایجاد می‌شود. همچنین این سازمان معتقد است ۵۴ درصد از کل ارزش‌افزوده ناخالصی که بخش ریلی به اقتصاد اروپا اضافه می‌کند، به‌طور غیرمستقیم افزوده می‌شود و ۴۶ درصد از آن مستقیم است. ارزش‌افزوده ناخالصی که این صنعت به اقتصاد اروپا اضافه می‌کند، در سال ۲۰۱۲ معادل ۱۴۳ میلیارد یورو برآورد شده بود. این میزان که هرچند سال یک‌بار محاسبه می‌شود نشان می‌دهد که حمل‌ونقل ریلی بیش از حمل‌ونقل هوایی یا دریایی ارزش‌افزوده ایجاد می‌کند.

نگاهی به گزارش‌های منتشرشده در سال‌های اخیر حاکی از این است که مشارکت مستقیم این صنعت در اقتصاد بریتانیا حدود ۱/  ۱۰ میلیارد پوند ارزش‌افزوده در پی دارد. همچنین داده‌هایی که از سوی شرکت آکسرا اعلام‌شده، حاکی از آن است که صنعت حمل‌ونقل ریلی و زنجیره تأمین آن برای حدود ۲۱۶ هزار نفر در این کشور توسعه‌یافته اروپایی اشتغال‌زایی کرده‌اند. همچنین نکته دیگری که موردتوجه قرار دارد، این است که صنعت حمل‌ونقل ریلی این کشور حدود ۴ میلیارد پوند درآمدهای مالیاتی ایجاد می‌کند. به نظر می‌رسد صنعت حمل‌ونقل ریلی بریتانیا بتواند به‌طور بالقوه قدرت تولید این کشور را هرساله در حدود ۲/  ۱۰ میلیارد پوند نیز افزایش دهد. در همین چارچوب، مزایای استفاده‌کنندگان از سیستم حمل‌ونقل ریلی این کشور چه در بخش باری و چه مسافری،  هرساله به حدود ۱۳ میلیارد پوند نیز می‌رسد.

علاوه بر سودها و مزایایی که مستقیماً به سود اشاره می‌کنند، صنعت حمل‌ونقل ریلی منجر به کاهش تراکم جاده‌ای و ازدحام در آن‌ها نیز می‌شود و درنتیجه این کار، معادل ۳/  ۱۱ میلیارد پوند صرفه‌جویی در مواردی همچون زمان و کاهش آلودگی‌هایی مثل انتشار دی‌اکسید کربن به همراه دارد. برآورد می‌شود انتشار گازهایی مانند دی‌اکسید کربن درنتیجه استفاده از حمل‌ونقل ریلی ۷/  ۷ میلیون تن کاهش یابد. بر همین اساس، بخش ریلی با هزینه‌های نقل‌وانتقال اندک و مقرون‌به‌صرفه‌ای که دارد، موجب می‌شود ۴۶۰ میلیون دلار به بخش تولید این کشور کمک شود.  افزون بر موارد گفته‌شده، بر اساس همین گزارش، صنعت حمل‌ونقل ریلی یکی از ایمن‌ترین راه‌های حمل‌ونقل است و ازاین‌جهت نیز می‌تواند در کاهش هزینه‌هایی مثل درمان و برخی هزینه‌های مربوط به تصادفات مؤثر باشد. گمان می‌رود که بخش حمل‌ونقل ریلی در بریتانیا، هرساله از ۸۶۵ مرگ و آسیب‌دیدگی شدید جلوگیری می‌کند که این مسئله خود ارزشی حدود ۳۰۸ میلیون پوند دارد.

 

 

 

 

 

 

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به تدوین و تنظیم سند اقتصاد دریا در استان گفت: در راستای توسعه فعالیت‌های اقتصادی بر پایه خلیج‌ فارس این سند تنظیم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی باستین ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با اشاره به ظرفیت مهم خلیج‌ فارس در استان اظهار داشت: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج‌ فارس در ابعاد گوناگون است.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج‌ فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج‌ فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر، تجارت دریایی از دیگر ظرفیت‌های استفاده از خلیج‌ فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از دیگر مزیت‌های بهره جستن از خلیج‌ فارس محسوب می‌شود که در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

باستین، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج‌ فارس اعلام و بیان کرد: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

وی با بیان اینکه استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد، تصریح کرد: در این زمینه سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نام خلیج‌ فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر براساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود
  • برگزاری نمایشگاه‌ها عامل مهم رونق اقتصاد است