Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به نقل از بلکسی‌گرین، روزنامه هندو بیزنس‌لاین طی گزارشی اعلام کرد: از سرگیری واردات برنج باسماتی از سوی ایران می‌تواند به توسعه صادرات این محصول در سال مالی جاری منجر شود.

این روزنامه اعلام کرده است‌: در 8 ماه نخست سال مالی جاری که از روز 21 مارس 2017، آغاز شده است قیمت برنج باسماتی حدود 20 درصد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران بزرگ‌ترین خریدار برنج باسماتی هندی در جهان است و حدود یک چهارم کل تولید سالانه این محصول در شبه‌قاره هند را وارد می‌کند. دولت ایران ثبت سفارش و واردات برنج باسماتی را از روز 21 ژانویه آغاز کرده و این مجوز طی نامه وزیر کشاورزی به وزیر صنعت و بازرگانی ایران صادر شده است.

بر اساس نامه محمد حجتی به محمد شریعتمداری واردکنندگان این برنج سه ماه فرصت خواهند داشت تا برای واردات برنج باسماتی ثبت سفارش کرده و این محصول را وارد کشور کنند.در این مجوز مدت سه ماهه امکان یک ماه افزایش را داشته و پس از انقضای مدت مذکور واردات باسماتی به ایران ممنوع خواهد شد. هر ساله و در زمان فصل برداشت برنج در ایران دولت این کشور با هدف حمایت از کشاورزان داخلی واردات برنج هندی را ممنوع می‌کنند.

دیکیسینگ ، رئیس سازمان توسعه صادرات فرآورده‌های غذایی و محصولات کشاورزی هند می‌گوید: با توجه به روند کنونی صادرات باسماتی انتظار داریم میزان صادرات این محصول نسبت به سال گذشته افزایش یابد.بین ماه‌های آوریل تا نوامبر سال مالی  جاری صادرات برنج باسماتی با رسیدن به رقم 2.61 میلیارد دلار شاهد افزایش 29 درصدی بوده است.

صادرکنندگان برنج هندی امیدوار هستند با توجه به موانع موجود بر سر راه صادرات باسماتی به اتحادیه اروپا ناشی از کشف بقایای سم ضدقارچ باز شدن بازار ایران به روی این محصول کشاورزی صادرات آنها را افزایش دهد؛ اتحادیه اروپا دومین واردکنندگان برنج باسماتی هند محسوب می‌شود.

در عین حال ویجای‌سفیا رئیس انجمن صادرکنندگان برنج هند،‌گفت: ایران در حالی بازار خود را به روی برنج هندی باز کرده است که تخصیص ارز مبادله‌ای به واردکنندگان این برنج را متوقف کرده است. این اقدام با هدف کاهش واردات باسماتی به ایران انجام شده است. ایران همچنین نسبت به صدور مجوزهای دیجیتال برای گیاهان دارویی از سوی هند معترض است.

ایران هر سال 3.2 میلیون تن برنج مصرف می‌کند که تولیدکنندگان داخلی 2.2 میلیون تن آن را تأمین می‌کنند.

انتهای پیام/

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۳۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات جهانی به سود ایران است

سعید لیلاز: غربی‌ها متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

به گزارش مشرق، یک فعال سیاسی اصلاح طلب بر این باور است که تحولات جهانی چند سال گذشته به سود جمهوری اسلامی ایران بوده است.

سعید لیلاز طی گفتگویی با یورونیوز تاکید با بیان اینکه در سه سال گذشته همه تحولات بین‌المللی، کم یا زیاد، به سود جمهوری اسلامی بوده، تصریح می کند، از جمله بحران غزه که باعث شده توجه غرب همان قدر که از اوکراین منحرف شده، از روابط ایران و چین هم منحرف شود به سمت حل و فصل بحران غزه. بویژه که غربی‌ها در این فاصله متوجه شدند که قسمت کوچکی از بحران میان فلسطین و اسرائیل، تحت تاثیر ایران است.

وی همچنین در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به اینکه تحریم های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران بیشتر اثر سیاسی و سمبلیک دارد و بر زندگی مردم و اقتصاد ایران تاثیر عمیقی نخواهد داشت، می گوید: او درباره تاثیر تحریم‌ها بر روابط ایران و اروپا گفت: تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا نقار و شکاف بین ایران و این اتحادیه را بیشتر خواهد کرد. اتحادیه اروپا در گذشته میانجی بین ایران و آمریکا بود، ولی الان کشورهای عربی این نقش را بر عهده دارند.

دیگر خبرها

  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد