Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-07@22:52:28 GMT

نمایندگان مجلس چقدر حقوق می‌گیرند؟

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۷۵۸۰۹

نمایندگان مجلس چقدر حقوق می‌گیرند؟

اکبر رنجبرزاده عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره بحث‌هایی که درمورد حقوق‌ها مطرح می‌شود، گفت: الان حقوق ما نماینده‌های مجلس هشت میلیون تومان هست.قضات محترم و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هم مثل بنده از مجلس حقوق نمی‌گیرند. چون حقوق آن‌ها بیشتر است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس گفت: آنچه که در قانون مدیریت خدمات کشوری برای مقامات کشور تعیین شده مربوط به سال 76، از آن زمان به این طرف این قانون برای نمایندگان اجرا نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی همیشه کمتر بوده است. نمایندگان در آن قانون هم‌سطح با وزرا هستند، الان حقوق وزرا تقریبا حدود 10میلیون تومان است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: اما سوال اینجاست که در بودجه 97 برای حقوق‌ها چه اتفاقی می افتد؟ الان فشار روی نمایندگان زیاد است، ما اصرار داریم که نباید حقوق‌های بالای 5 میلیون تومان افزایش پیدا کند و از 5 میلیون تومان به پایین تا 2 میلیون و300 هزار تومان، 20 درصد افزایش داشته باشد و زیر 5 میلیون تومان 10 درصد افزایش پیدا کند و وقتی رسید به 5 میلیون تومان متوقف شود، یعنی نمایندگان مجلس، مقامات، همه مدیران، شرکت‌های دولتی و خصوصی، همه و همه باید حداکثر حقوقشان 5 میلیون تومان باشد افزایش نداریم.

وی با اشاره به مالیات حقوق نیز گفت: کسانی‌که تا 2 میلیون و 300 هزار تومان در ماه می‌گیرند نباید مالیات بدهند آنهایی که سه برابر این مبلغ یعنی 6 میلیون و 900 هزار تومان می‌گیرند باید 10 درصد مالیات بدهند و کسانی که تا 4 برابر بیشتر می‌گیرند باید 15 درصد مالیات بدهند.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: به اعتقاد من یک اقدام ارزشمند است که در مجلس اتفاق افتاد و موجب نگرانی خیلی از عزیزانم در دانشگاه‌ها شده است. البته باید برای کسانی که نخبه‌های علمی هستند، واقعا عملشان تبدیل به صنعت و ثروت شود کاری کنیم. ولی خب همه اعضای هیئت علمی ما که اینطور نیستند، پس بنابراین حقوق نمایندگان به 7 میلیون و خورده‌ای می‌رسد و این نشان می‌دهد که حقوق نمایندگان افزایش نمی‌یابد ولی حقوق کسانیکه تا 2 میلیون و 300 هزار تومان است، 20 درصد افزایش می‌یابد یعنی تا دو و هفتصد یا هشتصد می‌رسد.

وی در ادامه گفت: درآمد من هم از کجا می‌آید؟ خب من پزشک هستم، اگر مسیر پزشکی‌ام را ادامه بدهم،‌ خیلی خیلی بیشتر از این مبلغ برای من درآمد داشت. اما مسئله این است که مسائل مالی آدم را راضی می‌کند؟ نه اینطور نیست.

این نماینده مجلس تصریح کرد: من بعد از نمایندگی دوره هشتم مجلس معاون اداره مالی فرهنگیان کشور شدم، در آن زمان حقوق ما حدود 4-5 میلیون تومان بود. به بنده پیشنهاد شد رئیس بیمارستان میلاد شوم که ده تومان حداقل حقوقش بود، ولی من نرفتم. خدا می‌داند ترجیح دادم جایی بمانم که بتوانم خدمت کنم. در بحث مسائل فرهنگی و اثر‌بخشی در مسئله معلمانی که نیاز به حمایت بیشتری به ویژه در مباحث اعتباری و مالی داشتند و ما هم ارتباطی با مجلس داشتیم؛ یک جایگاه و پایگاه مهمتری داشت.

رنجبرزاده درباره هزینه تبلیغات انتخابات گفت: من پیروز انتخاب شدم، عزیزی که با من رقابت می‌کرد، رای نیاورد. به گفته سیستم‌های اطلاعاتی عملیاتی، بنده حدود 250 میلیون تومان هزینه انتخاباتم شد و آن عزیزی که رأی نیاورد بیش از سه میلیارد هزینه کرد. من خوشحال هستم که جز یک خانه چیزی ندارم. 10 سال پزشک بودم و در آن 10 سال ثروتی داشتم ولی اکنون آن ثروت را هم ندارم.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۵۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، مجید درویشی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه توجیهی نمایندگان فرماندار در ورامین طی سخنانی گفت: عملکرد نمایندگان فرماندار در انتخابات دور اول مجلس شورای اسلامی عالی بود و باید این عملکرد در مرحله دوم نیز تکرار شود.

وی افزود: عملکرد عالی شما نمایندگان فرماندار باعث شد که به اذعان همه کارشناسان، انتخاباتی بی نقض در اجرا برگزار شود.

فرماندار ویژه ورامین با اشاره به اهمیت صیانت از آرا گفت: ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است و باید نمایندگان فرماندار همانند دیگر اجزای ستاد انتخابات از حق الناس که همان آرای مردم باشد حراست و صیانت کنند.

وی افزود: در دور دوم با توجه به قوانین یک نامزد با یک رأی بیشتر وارد مجلس می‌شود و این حساسیت کار را نشان می‌دهد و باید نهایت دقت در برگزاری و شمارش آرا توسط عوامل اجرایی و نمایندگان فرماندار صورت پذیرد.

معاون استاندار تهران در پایان گفت: همکاری لازم عوامل اجرایی و نظارتی همانند دور اول باید در بالاترین سطح در این انتخابات انجام بگیرد.

کد خبر 6098748

دیگر خبرها

  • ببینید | ۳ تذکر مهم رهبر انقلاب به نمایندگان قبل از شروع مجلس دوازدهم
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • ورود جانبدارانه نمایندگان فرماندار به انتخابات مطلقاً ممنوع است
  • سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر آغاز شد
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات