Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز، طی 3 روز نزدیک به 100نفر از اساتید مدعو که از نیمسال اول 1396-97 با دانشگاه آزاد اسلامی در استان شروع به همکاری داشته‌اند، پس از مراحل گزینش علمی وصلاحیت‌های عمومی به‌صورت الزامی در این کارگاه‌ها شرکت کرده‌اند.

عناوینی همچون، روش تدریس، احکام اسلامی، اندیشه‌های سیاسی اسلام، اخلاق حرفه‌ای و آشنایی با مقررات آموزشی، جزء سرفصل‌هایی بود که در اینسه روزبه استادان آموخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه آزاد سلامی همدان در حاشیه بازدید از این کارگاه‌ها گفت: «بدون شک اساتید نقش بسزایی در کیفیت‌بخشی آموزش و دانشگاه دارند و به‌عنوان یکی از ارکان دانشگاه باید توجه ویژه‌ای به آنان شود.»

سعید جامه بزرگی گفت: «اساتید مدعو حضور یافته در این طرح ابتدا از مرحله صلاحیت‌های علمی و عمومی گذشته‌اند و باید به‌منظور اینکه چگونه و با چه شرایط و ضوابطی در کلاس درس حاضر شوند این دوره را بگذراند.»

وی با بیان اینکه مدرسان این دوره به‌هیچ‌وجه به‌صورت یک‌سویه و متکلم وحده به القاء مباحث و سرفصل‌ها نمی‌پردازند افزود: «شیوه‌ی مدیریت کلاس‌ها به نحوی است که مدرس دوره، پس از بیان مبانی مبحث موردنظر و ارائه‌ی یکسری مقدمات اولیه، به بحث و تبادل‌نظر پیرامون آنها می‌پردازد و شرکت‌کنندگان در دوره نیز به‌صورت فعال در این مباحث شرکت می‌نمایند.»

جامه بزرگی تصریح کرد: «شبیه‌سازی کلاس‌های درسی به‌نحوی‌که هر یک از اساتید مدعو نقش یک دانشجو را ایفا نمایند و فراهم آوردن شرایط عینی یک کلاس درس و تحلیل مباحث پیرامون نحوه تدریس و مدیریت کلاس‌های درسی از دیگر نکات درخور توجه در حین برگزاری این دوره است.»

کارگاه دانشگاه آزاد اسلامی همدان سعید جامه بزرگی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۷۷۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش در قم برگزار می‌شود
  • از معلم‌بلاگری تا عجیب‌ترین هدیه‌ برای روز معلم!
  • «استاد غلامیان» در تربیت گوهرتراشان نقش بسزایی داشته است
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی