Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه رسیدگی به بخش درآمدی لایحه بودجه 97 سقف انتشار اوراق مشارکت دولت و شهرداری‌ها و همچنین وضعیت اوراق فروش نرفته آنها را مشخص کردند.

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی امروز عصر (شنبه) مجلس با تصویب بند «ج» تبصره 5 لایحه مذکور مصوب کرد: اوراق فروش نرفته بند الف و ب این تبصره (30 هزار و 500 میلیارد تومان) در سقف مطالبات معوق همان طرح با تایید رئیس دستگاه اجرایی ذی حساب و ذی ربط و سازمان برنامه و بودجه کشور قابل واگذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از 213 نماینده حاضر در جلسه 147 رای موافق، 20 مخالف و 2 رای ممتنع داده شد.

مجلس شورای اسلامی با تصویب بند د مصوب کرد: شهرداری‌های کشور و سازمانهای وابسته به آنها با تایید وزارت کشور ( سازمان امور شهرداری ها و دهیاری های کشور) تا سقف 55 هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی ریالی با تضمین خود با بازپرداخت اصل و سود آن توسط همان شهرداری‌ها منتشر کنند.

اوراق فروش نرفته این بند در سقف مطالبات معوق طرح با  تایید شهرداری مربوطه و سازمان برنامه و بودجه کشور قابل واگذاری به طلبکاران طرح می‌باشد.

از 220 نماینده حاضر در جلسه 147 رای موافق، 5 رای مخالف و 4 رای ممتنع داده شد.

همچنین مجلس با تصویب بند ه مصوب کرد: دولت اسناد خزانه اسلامی با حفظ قدرت خرید و با سررسید تا سه سال را صادر و سقف آن را 95 هزار میلیارد ریال تعیین کرد.

از 224 نماینده حاضر 142 رای موافق، 40 مخالف و 9 ممتنع به مصوبه مذکور داده شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۶۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد

هند طی ماه میلادی گذشته، نفت بیشتری از روسیه و نفت کمتری از عراق و عربستان سعودی وارد کرد.

به گزارش ایسنا، پالایشگاه‌های هندی از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲ که باعث شد غرب، مسکو را هدف تحریم‌های گسترده‌ای قرار دهد، مشتری نفت روسیه شده اند. آمارهای مقدماتی نشان داد روسیه در آوریل، بزرگترین صادرکننده نفت به هند ماند و پس از آن، کشورهای عراق و عربستان سعودی در رتبه دوم و سوم ایستادند.

هند که سومین واردکننده و مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، خرید نفت را در آوریل نسبت به ماههای قبل، ۱۳ تا ۱۷ درصد افزایش داد. واردات نفت هند از عراق، به میزان ۲۰ تا ۲۳ درصد کاهش یافت.

طبق آمار شرکت مالی LSEG، انتظار می‌رود واردات نفت از روسیه به هند در ماه مه، به ۱.۱ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ۱.۷۵ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کند.

تحلیل رویترز با استفاده از آمار رصد نفتکش، نشان داد در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۳ که در ۳۱ مارس به پایان رسید، سهم نفت خاورمیانه از کل واردات نفت به هند به ۴۶ درصد رسید که پایین‌ترین رکورد از سال ۲۰۰۲-۲۰۰۱ است و در مقایسه با ۵۵ درصد سهم نفت خاورمیانه در سال مالی قبلی، کمتر است. علت اصلی این کاهش، افزایش خرید نفت از روسیه بوده است که به تنهایی، در حدود ۳۵ درصد از کل واردات نفت به هند در سال مالی ۲۰۲۴-۲۰۲۳، سهم داشت.

بر اساس گزارش رویترز، نفت روسیه به دلیل این که با تخفیف عرضه می‌شود، ارزان‌تر از گریدهای نفتی مشابه در آسیاست اما گفته می‌شود پالایشگاه‌های هندی حاضر نیستند نفت روسیه را که با نفتکش‌های شرکت سوفکامفلوت حمل شده است، دریافت کنند زیرا نگران نقض تحریم‌های آمریکا علیه روسیه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • پیشرفت برنامه‌ها در دانشگاه فرهنگیان کافی نیست
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • اعلام نتیجه اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی و برگزاری حراج دوم در سال ۱۴۰۳
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • قانون‌گذاری باید در کنار نظارت قرار گیرد
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد