Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن مهرعلیزاده روز شنبه در آئین رونمایی از کالاهای قاچاق کشف شده در طرح‌های ذوالفقار هفت و هشت نیروی انتظامی استان اظهار کرد: قاچاق کالا کار پست و مخربی است که خسارات سنگینی را به اقتصاد کشور وارد می‌کند.
وی با بیان اینکه قاچاق کالا مانعی برای توسعه اشتغال در جامعه است، افزود: نیروی انتظامی بطور شبانه‌روزی بدنبال تامین امنیت مردم است و فعالیت‌های خوبی را در حوزه کشف و جمع‌آوری کالاهای قاچاق انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهرعلیزاده با بیان اینکه افزایش میزان واردات از مهمترین دغدغه ها و گلایه‌های صنعتگران استان است، افزود: باید واردات به گونه‌ای تعرفه بندی و برنامه ریزی شود که بعنوان رقیبی برای تولیدات داخلی محسوب نشود.
وی با بیان اینکه قاچاق کالا پدیده بسیار آزاردهنده در ایران است، گفت: اغلب کسانی که اقدام به قاچاق کالا می‌کنند از نتایج اجتماعی و اقتصادی آن بی خبر هستند.
استاندار اصفهان گفت: نیروی انتظامی برای کمک به اقتصاد کشور، مبارزه با قاچاق کالا را بطور جدی در دستور کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه اراده جدی برای وارد کردن ضربات مهلک به قاچاقچیان کالا و مواد مخدر در استان وجود دارد، تصریح کرد:بعنوان مدیران استان مکلف هستیم قاچاق کالا را در این استان به صفر برسانیم، البته به صفر رساندن قاچاق کالا امری ناممکن است، اما باید این آمار را به صفر نزدیک کنیم.
مهرعلیزاده با بیان اینکه نیروی انتظامی اصفهان در یک هفته اخیر در حوزه کشف قاچاق کالا و مواد مخدر دستاوردهای با ارزشی را داشته است، گفت: باید با هوشیاری و دقت به همه ابعاد فعال در حوزه قاچاق کالا توجه کنیم تا بتوانیم کمک قابل توجهی به صنعت استان داشته باشیم.
وی با هشدار به سوداگران مرگ، قاچاقچیان کالا و اراذل و اوباش که امنیت عمومی جامعه را به خطر می‌اندازند، گفت: اگر آنان از ایجاد ناامنی‌ دست برندارند با برخورد قانونی شدید مواجه می‌ شوند.
استاندار اصفهان افزود: راه برگشت برای مجرمان وجود دارد، درغیر این صورت با اقدامات بسیار جدی و غیرقابل جبران از سوی نیروی انتظامی مواجه خواهند بود.
وی با بیان اینکه شان، منزلت و امنیت انسان‌ها برای ما از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است، گفت: مسئولان و مدیران دولتی در کنار تامین معیشت و اشتغال، مکلف به حفظ امنیت و شادی و نشاط در جامعه هستند.
وی با بیان اینکه رفتار مردم در اغتشاشات اخیر بسیار نجیبانه بود، افزود: رفتار نیروی انتظامی نیز در این اغتشاشات بسیار نجیبانه بود و برغم همه برخوردهایی که صورت گرفت و آسیب‌هایی که به تجهیزات و نیروهای انتظامی استان وارد شد اما بازهم با برخورد نجیبانه خود با مردم نشان دادند که دوران طراحی توطئه گذشته است.
تاکنون هشت طرح با نام ذوالفقار در قرارگاه عملیاتی اقدام و عمل نیروی انتظامی استان اصفهان با هدف شناسایی متهمان و مجرمان در زمینه قاچاق کالا و ارز، مواد مخدر، سرقت، پاکسازی نقاط آلوده و کانون های جرم در سطح استان اجرا شده است.
کل پرونده های مربوطه به قاچاق کالا و ارز در استان در سال گذشته 6 هزار و 123 فقره به ارزش بالغ بر یکهزار و 570 میلیارد ریال بود.
چهار هزار و 877 نفر از جمله 40 زن در قالب 9 باند، سال گذشته بدلیل قاچاق کالا در استان دستگیر شدند.
83 درصد از کشفیات توسط نیروی انتظامی، 70 درصد توسط اداره کل اطلاعات و مابقی به همت سازمان صنعت و معدن، بازرسی، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و دیگر دستگاه ها صورت گرفته است.
بخش اعظم کالاهای قاچاق در استان اصفهان به ترتیب شامل لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو، مواد غذایی، طلا و مصنوعات، برنج، پوشاک، اسباب بازی، تلفن همراه و لوازم آرایشی و بهداشتی است.
ت 7150 /6027
خبرنگار: علی نعمانی * انتشار: شکراللهی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری

علی اصغر عباس زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی فروردین ماه سال جاری صادرات کالا از گمرکات استان کرمانشاه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش رشدی ۱۷ درصدی داشت.

وی افزود: در نخستین ماه از سال جاری میزان ۴۹۰ هزار و ۵۷۵ تن کالای صادراتی از گمرکات استان کرمانشاه به خارج از کشور صادرات شده است.

ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک کرمانشاه ارزش این مقدار کالای صادراتی را در مجموع ۲۳۰ میلیون و ۵۲۰ هزار دلار اعلام کرد.

عباس زاده بیان کرد: این میزان کالای صادراتی از گمرکات این استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش رشدی ۱۷ درصدی و از نظر وزنی کاهش ۶ درصدی داشته است.

وی عمده کالاهای صادراتی از طریق گمرکات این استان را میلگرد و آهن آلات، کاشی و سرامیک، میوه و تره بار، سنگ‌های ساختمانی، لبنیات، انواع محصولات پلاستیکی و ظروف یک‌بار مصرف و… عنوان کرد.

کد خبر 6098930

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • عدم همخوانی میزان کشفیات با ارزش بازار قاچاق پوشاک
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • کشف محموله ۵ میلیارد ریالی قاچاق در خشکبیجار
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد