Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرد جوان وقتی فهمید همسرش با مرد دیگری ارتباط دارد و به خاطر او معتاد شده با همدستی دوستانش دست به یک جنایت آتشین زد.

یکی از روزهای تیر۹۱، گزارش حادثه آتش‌سوزی درحوالی بزرگراه تهران- کرج به پلیس اعلام شد. با حضورمأموران و آتش‌نشان‌ها در کارخانه متروکه، آتش خاموش و جسد سوخته‌ای نیز پیدا شد. از آنجا که بررسی‌های کارشناسان آتش‌نشانی نشان داد آتش‌سوزی عمدی بوده است، پرونده‌ای در زمینه قتل و آتش‌سوزی عمدی تشکیل شد و با دستور بازپرس جنایی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با آغاز تحقیقات و شناسایی مقتول – رشید- کارآگاهان دریافتند او از مدتی قبل با زن معتادی ارتباط داشته است. به همین خاطراو را دستگیرکردند. به‌ دنبال اظهارات او، مأموران به سراغ «کمال»-همسر موقت زن جوان- رفته و او را نیز بازداشت کردند.تا اینکه وی در بازجویی به قتل با همراهی دو دوستش اعتراف کرد.

«کمال» به‌ کارآگاهان گفت: «من، مقتول را نمی‌شناختم اما از مدتی قبل به رابطه همسرم با او شک کرده بودم. ما با هم صیغه بودیم و نمی‌توانستم تحمل کنم مرد دیگری به او دست درازی کند. وقتی موضوع این رابطه را با همسر موقتم درمیان گذاشتم او همه چیز را انکار کرد. با این حال چند وقتی او را زیرنظر گرفتم تا اینکه فهمیدم معتاد شده و موادش را از مرد غریبه می‌خرد. به همین دلیل همسرم را مجبور کردم مرا با خودش پیش او ببرد. آن روز دو نفر از دوستانم را نیز با خودم بردم.»

با این اعتراف‌ها، دو همدست «کمال» نیز دستگیرشدند وتحت بازجویی قرار گرفتند اما هر دو مدعی شدند آن روز فقط «کمال» را همراهی کرده و در قتل دخالتی نداشته‌اند.

پس از این اظهارات، پرونده با صدور کیفرخواست برای رسیدگی به‌ دادگاه کیفری تهران ارسال شد.

در جلسه رسیدگی به پرونده که در شعبه ۷۱ کیفری سابق برگزارشد، اولیای دم خواستار قصاص قاتل  شدند. سپس «کمال»- متهم ردیف اول پرونده- در جایگاه قرار گرفت و گفت: «اتهام قتل را قبول دارم اما وقتی از رابطه همسر موقتم با مقتول با خبرشدم نتوانستم تصمیم دیگری بگیرم. آن روز با زنم به کارخانه متروکه رفتیم. ابتدا همسرم وارد شد و طبق قرار همیشگی‌شان مواد را ازساقی گرفت. اما قبل از اینکه اتفاق دیگری بیفتد وارد شدم و به همراه دوستم، «رشید» را به‌ صندلی بستیم تا از او اقرار بگیریم. اما پیش از اینکه ما کاری کنیم خودش به همه چیز اعتراف کرد و من هم او را کشتم. بعد هم آنجا را آتش زدیم و فرار کردیم.»

پس از اظهارات دو متهم دیگر پرونده، قضات وارد شور شده و متهم ردیف اول پرونده را به قصاص محکوم کردند. درحالی که این حکم در دیوان عالی کشور نیز به تأیید رسیده بود و «کمال» تا چوبه دار فاصله‌ای نداشت، وکیل متهم اعلام کرد موکلش ادعای تازه‌ای مطرح کرده و مدعی شده دو همدستش نیز در قتل دخالت داشته‌اند و برای اثبات ادعایش شاهد نیز دارد.
پس از ثبت این درخواست از سوی وکیل متهم ردیف اول، قضات دیوان عالی کشور با ارسال نامه‌ای به دادگاه، خواستار محاکمه دوباره متهم ودوهمدستش در دادگاه کیفری شدند. قرار است جلسه محاکمه با حضور متهم و همدستانش و همچنین شهود پرونده، بزودی در شعبه ششم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی شقاقی و با حضور قاضی رستمی – مستشار دادگاه- برگزار شود.

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۸۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود

 به گزارش تابناک به نقل از موج، دادگاه صلح نهاد جدیدی است که به موجب قانون شورای حل اختلاف سال ۱۴۰۲ پیش بینی شده است، ماهیت وجودی این نهاد متفاوت از دادگاه‌های عمومی است.

طبق قانون جدید، دادگاه صلح تمامی صلاحیت‌های شورای حل اختلاف بر اساس قانون سابق، مضاف برصلاحیت‌های جدیدی که قانونگذار برای آن پیش بینی کرده است را داراست. این دادگاه، ابتدا باید پرونده را به شورای حل اختلاف ارجاع دهد، در صورت عدم امکان سازش یا عدم امکان اخذ تصمیم مقتضی و یا در صورت مخالفت یکی از طرفین دعوا در رابطه با ارجاع به شورای حل اختلاف، دادگاه صلح رأسًا به ماهیت دعوا رسیدگی می‌کند.

برگزاری ۵ نشست هماهنگی تشکیل دادگاه‌های صلح در دادگستری استان تهران

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران نیز در راستای اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف در هشتمین ماموریت خود به مدیران قضایی استان تهران، ایجاد دادگاه‌های صلح در سال ۱۴۰۳ را مورد تاکید قرار داد و تا کنون ۵ نشست هماهنگی و پیگیری اجرای این قانون در دستگاه قضایی استان تهران تشکیل شده است.

حاجی رضا شاکرمی قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در پنجمین نشست پیگیری اجرای قانون جدید شوراهای حل اختلاف و برگزاری دادگاه‌های صلح در استان تهران که با حضور غلامرضا مهدوی معاون قضایی دادگستری در امور شوراهای حل اختلاف، معاونین قضایی، برنامه‌ریزی و منابع انسانی و همچنین روسای دادگستری‌های شهرستان‌ها و بخش‌های استان تهران برگزار شد، اجرای قانون جدید شورای حل اختلاف را مورد تاکید قرار داد.

شاکرمی با اشاره به اینکه طبق قانون، دادگاه‌های بخش می‌توانند وظایف دادگاه‌های صلح را انجام دهند، گفت: دادگاه‌های بخش در این زمینه کمافی‌السابق می‌توانند وظایف دادگاه‌های صلح را برعهده داشته باشند.

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران از روسای دادگستری‌ها و حوزه‌های قضایی بخش خواست تا هماهنگی و تمهیدات لازم را به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند تا پایان نیمه اول سال مقدمات و زمینه‌های تشکیل دادگاه‌های صلح در دادگستری‌ها فراهم شود.

وی تصریح کرد: صلاحیت‌های دادگاه صلح مشخص است و فقط پرونده‌های در صلاحیت این دادگاه‌ها به شعب تعیین شده برای دادگاه صلح ارجاع می‌شود و پرونده‌های شعب تبدیلی که خارج از صلاحیت دادگاه صلح است طبق روند قانونی و همچون گذشته مورد رسیدگی قرار می‌گیرند.

شوراهای حل اختلاف همچنان در کنار دادگاه‌های صلح فعال هستند

شاکرمی صلاحیت شوراهای حل اختلاف را در قانون جدید اختصاصا در زمینه سازش برشمرد و عنوان کرد: پرونده‌های خارج از این توصیف در قالب دادگاه صلح مطرح خواهد شد و البته شوراهای حل اختلاف همچنان در کنار دادگاه‌های صلح فعال هستند و رای مربوطه و تصمیم قضایی توسط قاضی دادگاه صلح صادر خواهد شد.

قائم مقام رئیس کل دادگستری استان تهران در پایان گفت: دادیاران و بازپرسانی که پیش از این به عنوان قاضی شورا فعالیت داشته‌اند با بررسی و طی مراحل قانونی بعد از تشکیل دادگاه صلح و در صورت صدور ابلاغ مراجع مربوطه می‌توانند حسب مورد به عنوان دادرس یا رئیس شعبه دادگاه صلح انجام وظیفه کنند.

غلامرضامهدوی معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان تهران در امور شوراهای حل اختلاف نیز در این جلسه با تاکید بر آثار مثبت شکل‌گیری دادگاه‌های صلح، گفت: با تشکیل دادگاه‌های صلح تعداد زیادی از پرونده‌های در صلاحیت این دادگاه مانند تصادفات به شعب این دادگاه‌ها ارجاع داده می‌شوند و کاهش ورودی پرونده‌های قضایی به دادسراها را در پی خواهد داشت.

قربانی: دادگاه‌های صلح موجب کاهش ورودی پرونده‌های قضایی می‌شوند

ربیع الله قربانی رئیس کل محاکم تهران نیز ایجاد دادگاه صلح در معیت محاکم و دادسرا را موجب کاهش ورودی پرونده‌های قضایی در این دو مرجع دانست و اتخاذ تصمیمات مدیریتی برای تامین نیروی انسانی و تعیین قضات برای رسیدگی به پرونده‌های در صلاحیت دادگاه‌های صلح، را ضروری برشمرد.

دیگر خبرها

  • ببینید | ادعای عجیب وزیر صمت درباره تولید خودرو در ایران
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • ادعای عجیب تن‌هاخ: ما جذاب‌‌ترین تیم لیگ هستیم!‏
  • ببینید | ادعای عجیب معاون رئیسی درباره مهاجرت مردم از ایران
  • تهیه‌کننده متهم به تجاوز، باید دوباره محاکمه شود
  • ادعای عجیب - رامین در این بازی قفل شده بود
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی
  • تهیه کننده متهم به تجاوز تبرئه شد
  • تهیه‌کننده متهم به تجاوز تبرئه شد
  • تهیه کننده مشهور متهم به تجاوز تبرئه شد