Web Analytics Made Easy - Statcounter


نخستین استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند با محوریت مدیریت حمل و نقل و ترافیک و کاهش آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع و درآمدهای پایدار برگزار خواهد شد.

به گزارش امتداد نیوز، صدرالدین علی پور رئیس این مرکز با اشاره به اینکه امروزه شهرها کانونهای نوآوری، رشد، بالندگی و توسعه جوامع انسانی هستند و حجم اعظم فعالیتهای انسانی در آنها متمرکز است گفت: اکنون بیش از نیمی از جمعیت و تا سال ۲۰۵۰ بیش از ۷۰ درصد جمعیت کره زمین در شهرها سکونت خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با ادامه روند شهرنشینی بیش از ۸۰ درصد انرژی و منابع مصرف و بیش از ۷۰ درصد گازهای گلخانه-ای تولید خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به محدودیت منابع و اکوسیستم ها در شهرها و رشد فزاینده فعالیتهای شهری، مدیریت پایدار منابع از جمله آب، انرژی، خاک، منابع مالی، داراییهای شهری و ایجاد درآمدهای پایدار، کنترل آلودگی های محیط زیستی حاصل از فعالیتها و خدمات شهری به یکی از جدی ترین چالشهای مدیریت شهری در کلانشهرها تبدیل شده است و ضرورت تحقق توسعه پایدار شهری را بیش از پیش بدیهی می نماید.

علی پور خاطر نشان ساخت: با نگاهی بر آرمانهای جهانی توسعه پایدار، شهرهای پایدار هوشمند بر ۳ پایه اصلی شامل تمرکز بر پایداری شهرها و جوامع، اقدامات لازم در راستای تغییر اقلیم، تمرکز بر بهره گیری از تکنولوژیها و نوآوریها در راستای ارتقاء سطح زیرساختها شکل یافته اند.

رئیس مرکز محیط زیست شهرداری تهران گفت: با اشاره به برنامه تهران پایدار هوشمند به عنوان رویکردی جامع در پایدارسازی، هوشمندسازی و بهینه سازی زیرساختها، فرایندها و خدمات با بهره گیری از فناوری اطلاعات و تکنولوژی های نوین در راستای توسعه پایدار کلانشهر تهران به عنوان دومین مگاسیتی غرب آسیا متمرکز خواهد بود.

وی هدف از این برنامه را مدیریت پایدار منابع در شهرها (آب، انرژی، پسماند و دارایی های شهری)،کاهش هزینه های مدیریت شهری، ایجاد درآمدهای پایدار در شهرها، شفاف نمودن فرایندها و بهبود چالشهای مهم شهری از جمله آلودگی های محیط زیستی به¬ویژه آلودگی هوا، آب و مدیریت پسماند برشمرد.

علی پور پرداختن به ابعاد اجتماعی از جمله افزایش احساس تعلق و پویایی شهری، جلب مشارکت شهروندان، کیفیت خدمات شهری و در نهایت بهبود کیفیت زندگی شهری در برنامه تهران پایدار هوشمند را از جمله مهمترین رویکردهای مدیریت شهری کنونی دانست که می تواند آغازگر فصل جدیدی از تکامل کانونهای شکوفایی انسانی، هویت بخشی و توسعه پایدار در کلانشهر تهران باشد.

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به اهمیت بهره گیری از ایده ها، نوآوریها و نگاه خلاقانه علمی و به¬روز جامعه دانشگاهی کشور در ارائه راهکارهای موثر بومی با هدف مرتفع ساختن چالشهای مدیریت شهری به ویژه محیط زیستی، همچنین کاهش هزینه ها و ایجاد در آمدهای پایدار در مدیریت کلانشهر تهران، برگزاری نخستین استارت آپ ویکند محیط زیست و مدیریت شهری هوشمند از نخستین گامها در مسیر حرکت به سوی تهران پایدار هوشمند خواهد بود.

رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار محورهای این استارت آپ ویکند را مدیریت حمل و نقل، ترافیک و کاهش آلودگی هوا، مدیریت پایدار منابع (آب، پسماند، انرژی) و درآمدهای پایدار برشمرد.

لازم به ذکر است این استارت آپ از تاریخ ۹ لغایت ۱۱ اسفند ماه در دانشگاه شهید بهشتی با همکاری معاونت علم و فن آوری ریاست جمهوری، مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و پژوهشکده علوم محیطی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

شهروندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه اجرایی استارت آپ به شماره ۶۶۵۶۶۲۷۰ داخلی ۱۳۹ تماس حاصل فرمایند.

true برچسب ها : حفاظت از محیط زیست شهرداری تهران صدرالدین علیپور true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود