Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید مهدی صادقی در این جلسه خاطرنشان کرد: در حال حاضر کمیته ارتباط بین بخش صنعت و دانشگاه ها در منطقه شکوهیه قم راه اندازی شده است که باید با همدلی و اعتمادسازی از ظرفیت های دانشگاهی استان بهره برد.
وی ادامه داد: بخش صنعت باید مشاغلی که بازار کار دارد را شناسایی کند و مراکز دانشگاهی، پایان نامه و تحقیق هایی در این خصوص تهیه کنند تا بتوان به آسیب شناسی در این حوزه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به نیازهای فعلی استان قم در سند آمایش گفت: سند آمایش آموزش عالی استان قم در سال 92 تکمیل شده است که باید به روز رسانی شود.
صادقی ادامه داد: بحث اشتغال در حال حاضر بسیار مهم است و باید از ظرفیت های فرهیختگان و دانشگاهیان در بازار کار استفاده شود.
وی تاکید کرد: مراکز دانشگاهی به خاطر ظرفیت های علمی و همگرایی رشته ای که دارند می توانند کمیته های مشترک ایجاد کرده و راهکارهای ورود به بازار کار و شناسایی نقاط قوت و ضعف فضاهای موجود را ارائه کنند.
صادقی با بیان این که در حال حاضر طبق آمارهای ارائه شده حدود 80 هزار دانشجو در استان قم مشغول به تحصیل هستند گفت: فارغ التحصیلان رشته های فنی و حرفه ای نسبت به سایر رشته ها کمتر هستند و این امر نشانگر این است که بر روی توانمندسازی دانشجویان کاری صورت نگرفته است.
وی همچنین با تاکید بر این که برای توسعه حوزه های مختلف نیازمند انسجام و وحدت در استان قم هستیم گفت: موضوع مهم، ترجیح منافع ملی بر جناحی است که این امر در گفتارها شنیده می شود ولی در عمل گاهی برخلاف آنچه می بینیم صورت می گیرد و مشکلاتی را به بار می آورد.
وی خاطرنشان کرد: در هر زمینه ای اگر اراده کنیم، موفقیت حاصل خواهد شد ضمن این که در شرایط فعلی کشور برای حفظ انسجام باید به مسائل، نگاه ملی داشت.

** دستگاه های اجرایی از ظرفیت نخبگان جامعه استفاده کنند
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استنداری قم نیز در این جلسه با اشاره به شناسایی نیازهای بازار کار گفت: در آذرماه امسال از سوی استانداری قم نامه ای به دستگاه ها مبنی بر اعلام تعامل موثر مراکز آموزش عالی با دستگاه ها ابلاغ شد.
احد جمالی ادامه داد: انتظار می رود دستگاه اجرایی و دولت از ظرفیت نخبگان جامعه و مجموعه های دانشگاهی استفاده کنند تا با استفاده از طرح ها و نظریه های این افراد به موفقیت دست یابیم.
وی به سند آمایش آموزش عالی استان قم که در سال 92 تکمیل شده است اشاره کرد و گفت: با وجود تحریم ها و سایر مباحث درآمدی و اقتصادی کشور، در حال حاضر نگرش های مدیران تغییر کرده است، از این رو این سند باید طبق برنامه و ضوابط دولت مورد تجدید نظر قرار گیرد.
وی افزود: هیات های اندیشه ورز در دانشگاه ها راه اندازی شود تا با تعامل دانشگاه و بخش های صنعتی و اقتصادی استان، بازارهای هدف که جزو مبانی توسعه ای است شناسایی شود.
معاون استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود گفت: استکبار جهانی با تبلیغات روز افزون در جهت بی اهمیت جلوه دادن انقلاب اسلامی، دستاوردهای آن و سیاه نمایی است تا از این طریق بذر تردید را در دل جوانان بکارد.
وی اضافه کرد: در آستانه سالروز سی نهمین پیروزی انقلاب اسلامی هستیم که با فاصله زمانی از آن دوران تاکنون گسیختگی نسلی ایجاد شده است، از این رو هر قدر از این واقعه تاریخی می گذرد وظیفه همه نهادها در برابر تبلیغات سوء دشمن نسبت به انقلاب سنگین تر می شود.
وی ادامه داد: مهمترین سرمایه های هر کشوری نیروی انسانی است که توسط دانشگاه ها تربیت می شود، لذا متولیان دانشگاه ها در خصوص تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه های فرهنگی و علمی دانشگاه ها اهتمام داشته باشند.

** فعالیت 60 شرکت دانش بنیان در قم
معاون پارک علم و فناوری قم نیز در این جلسه گفت: در استان قم 60 شرکت دانش بنیان فعال است که از این تعداد 28 شرکت دانش بنیان عضو پارک علم و فناوری قم هستند.
حمید رضا شوشتری افزود: با این که پارک علم و فناوری قم در سال 91 تاسیس شده است ولی با این تعداد شرکت دانش بنیان در کشور در رتبه یازدهم قرار دارد.
وی افزود: همچنین 90 مرکز در قالب هسته ها و واحدهای فناور عضو پارک علم و فناوری هستند ضمن این که تعدادی از دانشگاه ها و سازمان جهاد کشاورزی قم نیز مراکز رشد دارند.
وی با اشاره به این که در علوم انسانی و اسلامی در استان قم ظرفیت های خوبی وجود دارد گفت: شاخص هایی برای ارزیابی این حوزه ها باید در نظر گرفته شود تا شرکت های دانش بنیان در این خصوص به ثبت برسد.
وی تاکید کرد: برای این که توسعه فناوری را در استان رونق بخشیم باید همکاری های لازم بین مجموعه های مختلف دانشگاهی صورت گیرد، در همین راستا راه های مختلفی برای ترویج کارآفرینی در استان قم وجود دارد که پارک علم و فناوری 12 بند پیشنهادی را در این خصوص در نظر گرفته است.
وی گفت: تجاری سازی طرح ها به عنوان یکی از اهداف مهم مراکز رشد است که باید موانع و مشکلات در این زمینه مورد شناسایی قرار گرفته تا رفع شود.

** مراکز آموزش عالی قم متناسب با نیاز استان اقدام به جذب دانشجو کنند
رئیس بنیاد ملی نخبگان قم نیز با تاکید بر این که هسته اشتغالزایی و کارآفرینی باید در دانشگاه ها ایجاد شود گفت: با راه اندازی این هسته ها، ایده پردازی صورت می گیرد و نیروهای انسانی ساماندهی می شوند.
محمد رضایی ادامه داد: باید سیاست ها از سوی استانداری ابلاغ تا بر اساس نیازهای استان قم مراکز آموزش عالی فعال شود و اقدام به جذب دانشجو کنند.
وی با بیان این که باید به فکر فارغ التحصیلان مراکز علمی باشیم گفت: مراکز علمی، دانشجویان را در رشته هایی که متناسب با نیاز استان قم نیست و کارایی لازم را ندارد، جذب می کنند.
وی گفت: کسانی که در مراکز آموزش عالی هستند فکری برای کارآفرینی دانشجویان کنند تا شاهد فارغ التحصیلان بیکار نباشیم.
رضایی با اشاره به این که قم یک شهر زائر پذیر است گفت: قم سالانه میزبان بسیاری از زائران است که باید مراکز عالی در خصوص گردشگری مذهبی، دانشجو تربیت کنند تا این افراد وارد بازار کار شوند.
وی اضافه کرد: همچنین بر اساس آسیب هایی که این شهر با آنها مواجه است، باید رشته های مدیریتی از جمله مدیریت خانواده در نظر گرفته شود تا بنیان های خانواده تحکیم شده و از آمار طلاق کاسته شود.
8138 / 1175 گزارش: فرزانه پیری ** انتشار: رضا علیمحمدی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت

ایسنا/خراسان شمالی مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات به مرمت در این استان خبر داد.

سامان محمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ۶۵۳ رشته قنات در این استان وجود دارد که ۵۰ رشته از این تعداد در سالی مالی ۱۴۰۱ به طول ۵۰ کیلومتر احیا و مرمت شدند.

به گفته وی، برای مرمت و احیای این رشته ۲۳ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

محمدی افزود: در سال مالی ۱۴۰۲ نیز ۳۰ رشته قنات با طول ۱۵ کیلومتر در دست مرمت و احیا است. برای مرمت این تعداد از قنات‌ها ۱۳.۵ میلیارد تومان هزینه خواهد شد و مرمت آن‌ها تا سه ماه آینده به پایان می‌رسد.

این مقام مسئول بیان کرد: علاوه بر خشکسالی که موجب کاهش دبی آب‌های قنات‌های این استان شده، سیلاب نیز از دیگر چالش‌های مهم پیش روی ما است، بطوری‌که سیلاب‌های جاری شده سبب بروز خسارت به قنات‌ها می‌شود که به دنبال آن باید امر لایروبی صورت گیرد. لایروبی هر رشته قنات به حدود ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.

‌ مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: به طور متوسط از قنات‌های کوچک ۵۰ تا ۶۰ خانوار و از قنات‌های بزرگ ۳۰۰ تا ۴۰۰ خانوار بهره‌مند می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • رشته های دانشگاهی را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو