Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:41:04 GMT

بانک مرکزی صدای کارگران «کیان‌کُرد» را بشنود

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۹۸۹۵۰

بانک مرکزی صدای کارگران «کیان‌کُرد» را بشنود

طی چند روز گذشته کارگران شرکت کیان‌کُرد ملایر برای سومین‌بار مقابل فرمانداری در راستای مطالبه 6 ماه حقوق عقب افتاده خود تجمع کردند .

معاون استاندار و فرماندار ویژه ملایر در این‌باره در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سطح کشور 5 کارخانه لاستیک‌سازی وجود دارد که یکی از تأمین‌کنندگان منسوجات و نخ تایر این کارخانجات، کیان‌کُرد ملایر است، وجود و ادامه فعالیت این کارخانه را برای مدیریت شهرستان و استان حائز اهمیت دانست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالعظیم رضایی در این رابطه افزود: مالک این کارخانه یکی از بزرگترین سرمایه‌داران کشور است، این فرد قبلاً وام کلانی را از بانک سرمایه در شیراز دریافت و آن را تسویه کرده اما به علت اختلافات حقوقی ایجاد شده، نام این فرد در لیست سیاه بانک مرکزی قرار گرفته است .

وی اظهار کرد: با پیگیری‌های اخیر نمایندگان مردم ملایر در مجلس و شخص استاندار همدان، از طریق بانک مرکزی اثبات شد که مالک کیان‌کُرد، بدهی‌اش را تسویه کرده و شرایط دریافت تسهیلات بانکی جدید را دارد.

رضایی با بیان این‌که مقرر شده است 5 میلیارد تومان تسهیلات به این کارخانه تعلق گیرد، ادامه داد: یک ماه از حقوق عقب‌افتاده کارگران کیان‌کُرد طی هفته گذشته پرداخت شد .

فرماندار ملایر افزود: متأسفانه شرکت کیان‌کُرد ملایر، با وجود تمام توانایی‌های فنی و مدیریتی و آمادگی کامل برای تولید، چند صباحی است که از لحاظ تأمین سرمایه در گردش و پرداخت مطالبات به مشکل برخورده و همین امر موجب شده تا پرداخت حقوق کارکنان دچار وقفه شود .

وی با اشاره به این‌که اگر تسهیلات به موقع پرداخت شود کل معوقات و مطالبات کارگران این کارخانه پرداخت می‌شود، خاطرنشان کرد: طی جلسه‌ای که با مدیرعامل کارخانه داشتیم مقرر شد نشست صمیمانه‌ای با کارگران داشته باشد و از 14 بهمن‌ماه تولید کیان‌کُرد مجددا آغاز شود چرا که اگر خط تولید بخوابد، به طور قطع مشکلات بیشتر خواهد شد .

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ملایر نیز علت چندین‌بار تجمع کارگران کارخانه کیان‌کُرد ملایر را عدم دریافت 6 ماه حقوق و 2 سال عیدی خود عنوان کرد و به خبرنگار ایسنا گفت: درحال حاضر این کارخانه دارای 218 نفر کارگر و پرسنل است .

داریوش صفاری افزود: با توجه به رایزنی انجام شده با مسئول شرکت، به تازگی یک‌ماه از حقوق معوقه پرداخت و قرار شد مابقی نیز پرداخت شود .

وی با بیان این‌که مشکل اصلی اختلاف حقوقی موجود بین مالک و سهام‌دار کارخانه با بانک است، ادامه داد: اگر این مشکل مرتفع شود، امکان پرداخت تسهیلات جدید به کیان‌کُرد فراهم شده و به تبع آن مشکلات عدیده کارگران نیز مرتفع خواهد شد .

شرکت کیان‌کُرد باید از لیست سیاه بانک مرکزی خارج شود

گفتنی است؛ نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز به تازگی مصاحبه‌ای با خبرنگار ایسنا، بیان کرد: در نشستی که نمایندگان ملایر و استاندار همدان و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با ولی‌الله سیف، رئیس‌کل بانک مرکزی داشتند، مشکل شرکت کیان‌کُرد مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت .

حجت‌الاسلام والمسلمین احد آزادیخواه افزود: در این نشست نمایندگان ملایر و استاندار همدان ضمن تشریح مشکلات این شرکت و پیگیری و ارسال آن از اواخر سال گذشته به رئیس‌کل بانک مرکزی، تأکید کردند با وجود دستور رفع مشکل شرکت کیان‌کُرد، هنوز اقدامی در این زمینه انجام نشده است .

وی اظهار کرد: باید این واحد صنعتی از لیست سیاه بانک مرکزی خارج شود تا بتواند از تسهیلات بانکی استفاده کرده و حقوق و مزایای کارکنان را پرداخت کند .

آزادیخواه افزود: در همین رابطه سیف رئیس‌کل بانک مرکزی، معاون پارلمانی خود را مأمور پیگیری و حل مشکل شرکت کیان‌کُرد کرد تا پیگیری‌های لازم برای رفع سریع این مشکل صورت گیرد .

اما هنوز مشخص نیست چرا پس از گذشت نزدیک به یک ماه هیچ‌کدام از این پیگیری‌ها و وعده‌وعیدها به نتیجه نرسیده و مشکلات و اعتراضات هم‌چنان پابرجاست، چرا بانک مرکزی صدای کارگران کیان‌کُرد را نمی‌شنود؟

تهیه از: مهناز روزبهانی، خبرنگار ایسنا، منطقه همدان

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۹۸۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است

دیوان محاسبات کشور اعلام کرد:‌ بیش از ۹۹ درصد سهام بانک رفاه کارگران در اختیار سازمان تامین اجتماعی است در حالی که سقف سهم این سازمان در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، بر اساس گزارش این نهاد نظارتی سقف سهم سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران ۳۳ درصد تعیین شده است در حالی که بیش از ۹۹ درصد سهام این بانک در اختیار سازمان تامین اجتماعی است.

بر اساس این گزارش سازمان تامین اجتماعی و بانک رفاه کارگران مکلف بوده اند که سهام مازاد بر ۳۳ درصد را واگذار نمایند اما تاکنون اقدامی در این خصوص  صورت نگرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • جزئیات پرداخت ارز به زائران حج
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • کارگران نمونه در گناوه تجلیل شدند