Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمه های تکمیلی و شخص ثالث از سال 95 حدود هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهی معوقه دارند و اگر این بدهی پرداخت نشود، خدمات درمان رایگان به بیماران تصادفی دچار مشکل می شود.


به گزارش شریان نیوز،قاسم جان بابایی گفت: مطابق قانون برنامه توسعه، 10 درصد از درآمد ناشی از حق بیمه شخص ثالث خودروها باید برای درمان رایگان بیماران تصادفی در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد اما از سال 95 تاکنون این بیمه ها با اینکه پول بیمه خودروها از مردم گرفته اند، حدود هزار میلیارد تومان از حق وزارت بهداشت را پرداخت نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بیمه های تکمیلی نه تنها پولی که به صورت نقد از مردم برای بیمه شخص ثالث دریافت می کنند به موقع به وزارت بهداشت پرداخت نمی کنند و تأخیر دارند، بلکه حتی پیشنهاد می کنند که بدهی خود را به وزارت بهداشت به صورت اوراق بدهند و این مساله -پرداخت بدهی با اوراق - سنت نادرستی است که متأسفانه در کشور اتفاق افتاده است.
معاون وزیر بهداشت افزود: ممکن است یک سازمان بیمه گر دولتی که پولی از خزانه دولت نگرفته است و خزانه دولت هم به علت مشکلات نقدینگی به آن سازمان بیمه گر اوراق داده است، آن سازمان مجبور باشد که اوراق بدهد، چون خودش اوراق گرفته و پول نقد نگرفته است.
وی گفت: مشکل سازمان های بیمه گر دولتی از سر اجبار است اما بیمه های تکمیلی شخص ثالث مستقیم از مردم برای بیمه خودروها پول نقد می گیرند بنابراین از این شرکت ها انتظار داریم، حق وزارت بهداشت را به صورت پول نقد بدهند.
جان بابایی افزود: به هر حال بیمه های تکمیلی به وزارت بهداشت پیشنهاد داده اند که به جای بخش اعظمی از بدهی خود، اوراق بدهند که ما در وزارت بهداشت قبول نکرده ایم، دلیلش این است که نمی خواهیم این سنت و فرهنگ نادرست جا بیفتد، در این صورت همه بدهکاران یاد می گیرند که به جای پول نقد اوراق بدهند.
وی ادامه داد: دادن اوراق به جای پول نقد موجب سوء استفاده می شود زیرا وقتی کسی پول نقد دارد و به جای آن اوراق می دهد که سررسید آن 9 ماه دیگر است، یعنی می خواهد سوء استفاده کند.
معاون وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش خبرنگار ایرنا که آیا تأخیر بیمه های شخص ثالث در پرداخت سهم وزارت بهداشت خللی در خدمات رسانی به بیماران تصادفی به وجود آورده است، توضیح داد: نه، تاکنون با جا به جایی منابع و یک مقدار از پول این شرکت را دادن و مقداری از بدهی آن شرکت را دادن و گرفتن تجهیزات قرضی و قول دادن به طرف های وزارت بهداشت مانند شیوه بازاری ها کارها را رفع و رجوع کرده ایم اما این روش سیستماتیک نیست.
وی گفت: روش سیستماتیک این است که وقتی انتظار از وزارت بهداشت این انتظار هست که به بیماران اورژانسی تصادفی در بیمارستان خدمات مناسب ارائه کند و در حالی که مردم پول بیمه شخص ثالث خودروها را نقد می پردازند، شرکت های بیمه هم طبق قانون و به موقع سهم و طلب وزارت بهداشت را پرداخت کنند.
جان بابایی افزود: اگر وزارت بهداشت مجبور شود، به علت بار سنگین بدهی های معوقه از بیماران تصادفی پول بگیرد، در آن صورت برخی از مردم که مجبورند هم پول بیمه را بدهند و هم پول درمان را در هنگام تصادف، ممکن است، برای بیمه شخص ثالث خودروهایشان مراجعه نکنند، در این صورت چرخه کار معیوب می شود.
سردار تقی مهری، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور پیش از این اعلام کرده بود: هر سال حدود 16 هزار نفر در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می دهند و سالانه 333 هزار نفر در این حوادث مصدوم و معلول می شوند یعنی روزانه 43 مرگ و 910 مصدوم در حوادث رانندگی داریم که از بسیاری از کشورهای دنیا بالاتر است.
به گفته وی 73درصد جان باختگان این حوادث در خارج از شهرها جان خود را از دست می دهند و 27 درصد درون شهرها هستند. از بین فوت شدگان شهرها نیز 80 درصد عابر پیاده یا موتورسوار هستند و در کل حوادث رانندگی کشور 24 درصد کل فوتی ها موتورسوار و 20 درصد عابر پیاده هستند و در مجموع 30 درصد علت تصادفات رانندگی، موتورسواران هستند.

منبع:ایرنا

دسته بندیاجتماعي برچسب هاوزیر بهداشتبیمهدرمانسازمان های بیمه مطالب مرتبط بازار بیمه در آستانه تحول؛ «اسنپ بیمه‌ها» در راه است!
بدهی بیمه ها به بیمارستان های دولتی از مرز 15 هزار میلیارد تومان گذشت
آیا بیمه سلامت رایگان سال آینده حذف می‌شود؟
بدهی‌های بیمه سلامت بیشتر از چیزی است که گفته می شود / اختلافی با وزارت بهداشت و رفاه نداریم

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۲۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما با حضور معاون وزیر بهداشت ، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی ودرمانی بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با ۴۵۰۰ متر مربع مساحت است.

در بجنورد، طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی افتتاح شد.

برخی از این طرح ها با مشارکت خیران تکمیل شده است .

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

معاون درمان وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، گفت: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است.

به گفته دکتر سعید کریمی بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود. 

معاون وزیر بهداشت این را هم گفت در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده بلکه ۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شده است.

دیگر خبرها

  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها