Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، این اجلاس دو روزه در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد که در روز دوم برگزاری آن علاوه بر مسعود نصرتی شهردار رشت و رئیس مجمع جهانی شهرهای راه ابریشم، چهره های شاخصی نظیر سید حسن خمینی، حسن غفوری‌فرد عضو کمیته مرکزی حزب‌موتلفه اسلامی، محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، پروفسور خوزه ده ونشیا رئیس سازمان بین المللی احزاب آسیایی ICAPP ( آی کپ) و پارک رو بیوگ دبیرکل دبیرخانه ICAPP نیز حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود نصرتی با اعلام اینکه ۷۷ شهر در شبکه جهانی راه ابریشم عضویت دارند،گفت: در حال حاضر ۴ کارگروه فرهنگی، اقتصادی، گردشگری و محیط زیست فعالیت می کنند.

شهردار رشت و رئیس مجمع جهانی راه ابریشم با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ شهر از شرق چین تا غرب اروپا در این مسیر واقع‌اند، تصریح کرد: ۱۷۰۰ سال به طور نانوشته این پیوند وجود داشته است.

نصرتی در ادامه اظهار داشت: در شهر رشت به دنبال ارتقای اقتصادی با نگاه گردشگری هستیم. گردشگری زیرساختی است که رونق بالایی را به همراه خواهد داشت و در بسیاری از این شهرها این ظرفیت وجود دارد.

رئیس مجمع جهانی شهرهای راه ابریشم تصریح کرد: ۴۱ شهر ایرانی در این شبکه عضویت دارند و تفاهم نامه امضا شده مابین مجمع جهانی شهر های راه ابریشم و سازمان بین المللی احزاب آسیایی به منظور حضور عضو ناظر به صورت متقابل، زمینه های همکاری های مشترک را فراهم می کند.
در ابتدای این نشست خبری هم دکتر حسن غفوری فرد به بخشی از سوابق پروفسور ونشیا اشاره کرد و گفت: خوزه دونشیا موسس و دبیرکل ICAPP است و این مجمع را در سال ۱۳۷۹ راه اندازی کرد. مجمع مجالس آسیایی یا APA دیگر مجمعی است که راه اندازی کرده اند و به دلیل علاقمندی به ایران دبیرخانه آن را در تهران قرار داده اند که هر سال دوبار جلسه هیات اجرایی و هر دو سال یکبار مجمع عمومی برگزار می‌شود.   وی در ادامه با اشاره ای به حضور چهره های شاخص در این نشست، اظهار داشت: دکتر نصرتی شهردار رشت با عنوان رئیس مجمع شهرداران جاده ابریشم در این نشست حضور دارد.

غفوری فرد تصریح کرد: پیش از این رئیس جمهور چین تصمیم به احیای این مسیر گرفت و کمیته ای ۸ نفره از اروپا و آسیا تشکیل شد و بنده نیز به عنوان یکی از آن ۸ نفر عضویت دارم.

خوزه ده ونشیا نیز با ابراز خرسندی از این نشست گفت: امروز در تهران نشست کمیته دائمی را برگزار کردیم و همچنین میزبان کنفرانس جاده ابریشم بودیم.

رئیس سازمان بین المللی احزاب آسیایی ICAPP در بخش دیگری از سخنانش افزود: به کشور ایران و رهبر و رییس جمهور این کشور بابت تلاش های ویژه ای که برای استقرار صلح در خاور میانه و پیشرفت کشورشان داشته اند تبریک می گویم.

وی در پایان بر وحدت مسلمانان شیعه و سنی تاکید کرد و یکی از موارد مورد تاکید در این اجلاس را همین مورد اعلام کرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۳۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی همدان سروسامان می‌گیرد

در حالی که اداره هیئت کشتی همدان به دلیل اختلافات داخلی بیش از یک سال با سرپرست حواشی بسیاری داشت، اکنون با خبر برگزاری مجمع انتخاباتی این هیئت در اردیبهشت ماه، هیئت کشتی سرو سامان می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، کشتی به عنوان ورزش نخست استان با دو مدال المپیک و چندین مدال جهانی و آسیایی از اوایل دهه 90 در پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین با افول مواجه شد و اگر چه مدیران توانمندی از جمله "علی رحیمی‌فر" و "حمیدرضا یاری" در این مدت در راس این هیئت قرار گرفتند، اما اختلافات داخلی در بدنه این رشته ورزشی اجازه نداد این مدیران بتوانند کشتی استان را به دوران اوج خود برگرداند.

 هیئت کشتی بدون رئیس 

اما جدا از این موارد بیش از یک سال است که هیئت استان با سرپرست اداره می‌شود و همین مسئله به حواشی این رشته ورزشی در استان افزوده است.

دوره چهار ساله "حمیدرضا یاری" به عنوان رئیس هیئت در اواخر اسفند سال 1401 به پایان رسید و "حسین میرابیان" در اردیبهشت 1402 به عنوان سرپرست هیئت انتخاب شد. در این میان نام‌نویسی از نامزدهای مجمع انتخاباتی نیز برگزار و با تایید صلاحیت یک نامزد (وحید بیگم‌جانی) همراه شد، اما این مجمع بنا به دلایلی در سال گذشته برگزار نشد.

 فدراسیون مخالف برگزاری مجمع در سال گذشته 

علی حقیقی، مدیرکل ورزش و جوانان استان‌همدان در آن برهه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، گفت: برگزاری مجامع از اختیارات رئیس فدراسیون است و دبیر به ما گفت این فراخوان را قبول ندارد و مجدد فراخوان بگذارید. ما هم درخواست جلسه حکمیت در وزارت ورزش و جوانان را داده‌ایم.

معاون توسعه ورزش همگانی و قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان‌همدان نیز در آن برهه، اظهار داشت: در ابتدای سال (1402) فراخوان و ثبت نام نامزدهای آن انجام شد، اما با مخالفت فدراسیون کشتی در زمان مقرر برگزار نشد.

علی ضمیری کاملف افزود: در آخرین تماسی که مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی داشت، قرار شد نام‌نویسی از نامزدهای متقاضی شرکت در انتخابات هیئت کشتی استان تکرار شود و ثبت نام قبلی مورد تایید فدراسیون قرار نگرفت.

پس از این اتفاق در آبان‌ماه سال گذشته با پیشنهاد مدیرکل ورزش و جوانان استان و موافقت فدراسیون، "ولی بهاریان" به عنوان دومین سرپرست هیئت کشتی همدان انتخاب شد و تاکنون اداره امور ورزش نخست استان را برعهده دارد.

 برگزاری مجمع در 20 اردیبهشت با 3 نامزد 

حالا اداره‌کل ورزش و جوانان استان از سروسامان دادن به مدیریت کشتی در آینده‌ای نزدیک خبر می‌دهد.

معاون ورزش قهرمانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیمف با اشاره به این که کشتی از اهمیت بالایی برای این اداره‌کل برخوردار است، گفت: با نظر فدراسیون کشتی، فراخوان جدیدی برای مجمع انتخاباتی این هیئت داده شد.

علی ضمیری ‌کامل با بیان این که پس از ثبت نام نامزدها در موعد مقرر و طی شدن مراحل تایید صلاحیت‌ها، 3 نامزد برای انتخابات ریاست هیئت کشتی استان تایید شدند، افزود: ولی بهاریان، علیرضا کرمی و مجید بیگم‌جانی سه نامزد تایید شده برای این انتخابات هستند.

وی با اشاره به این که برای اعضای مجمع دعوتنامه ارسال شده است، عنوان کرد: این مجمع 20 اردیبهشت‌ماه در تالار قرآن همدان برگزار می‌شود.

معاون ورزش قهرمانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان با تاکید بر این که همه تلاش خود را کردیم که طبق آیین‌نامه‌ها پیش برویم، تصریح کرد: مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان در این مجمع یک رای دارد و طبق سنوات گذشته دخالتی در روند انتخابات نخواهیم داشت و انتخاب اصلح را به اعضای مجمع می‌سپاریم.

ضمیری کامل افزود: احتمال حضور علیرضا دبیر در این مجمع کم است و ابراهیم‌ مهربان دبیرکل فدراسیون به همدان می‌آیند.

راه نجات کشتی همدان در کنار گذاشتن اختلافات 

آنچه مسلم است افت کشتی همدان بیش از آن که محصول نداشتن رئیس هیئت یا کمبود بودجه و زیرساخت باشد، محصول اختلافات داخلی است. امیدواریم با انتخاب فرد اصلح در این انتخابات برخی از پیشکسوتان و قهرمانان استان اختلافات را کنار بگذارند و دوشادوش رئیس جدید هیئت در راه پیشرفت کشتی همدان قدم بردارند تا ورزش نخست استان به روزهای اوج خود بازگردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • دیدار «شی» با میراث‌دار «دوگل»
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا