Web Analytics Made Easy - Statcounter

باقراسماعیل زاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: باراصلی بهسازی،عمران ومدیریت روستایی را هم اکنون نهاد دهیاری بر دوش می کشد.
وی افزود: با اضافه شدن این 14دهیاری تعداد دهیاریهای بخش مرکزی به 51 دهیاری می رسد که در بهسازی ،توسعه وعمران روستایی نقش چشمگیری خواهند داشت.
بخشدار مرکزی اندیکا ادامه داد: برای نخستین بار و بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، روستاهای فاقد دهیاری از اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده برخوردار شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن تقدیر از پیگیری های مدیرکل امور روستایی جهت صدور مجوز این دهیاری ها گفت: هزینه کرد این اعتبارات در بخش مرکزی بر اساس اولویت‌هایی مثل شاخص جمعیت، نیاز سنجی و روستاهای کمتر توسعه یافته خواهد بود.
بخشدار مرکزی اندیکا در پایان افزود: گر چه این اعتبارات جوابگوی همه مشکلات همه روستاهای فاقد دهیاری نخواهد بود اما با ادامه اجرای این قانون شاهد شکوفایی و برخوداری نقاط زیادی ازبخش مرکزی از این طرح خواهیم بود.
شهرستان اندیکا با سه بخش مرکزی، آبژدان و چلو در شمال شرق اهواز قراردارد.
7159/6064
خبرنگار:ایمان صادقی حسنوند** انتشار: محسن بهاروند
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۴۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، صالح رحیمی سه شنبه شب در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات گفت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، گفت: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهرباید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص های توسعه های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان عنوان کرد و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سالهای آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت های هر یک از دستگاه ها به صورت جداگانه بررسی می شود.

کد خبر 6093661

دیگر خبرها

  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند