Web Analytics Made Easy - Statcounter

شربت ترکیب سیر و لیمو یکی از بهترین اشکال دارویی در طب سنتی ایرانی به شمار می‌رود؛ این ترکیب می‌تواند کمک‌کننده به باز‌ شدن عروق کرونر قلبی و مغزی و جلوگیری‌کننده از سکته قلبی و مغزی و پایین‌آورنده فشارخون و چربی کلسترول خون باشد. ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۶ اجتماعی خانواده و جوانان دارالحکیم نظرات

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سیر یکی از بهترین داروهای طب سنتی ایران است که طبع آن‌،گرم و خشک در درجه دوم و سوم است، درجه دوم یا سوم بودن طبعش، بستگی به مزاج زمینی که در آن کاشت می‌شود و به نوع آب و هوا یا اقلیم منطقه بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیر کاشت و برداشت شده در اقلیمهای گرم و خشک‌، نسبت به مناطق جلگه‌ای و مرطوب‌، از گرما و خشکی بیشتری برخوردار بوده و در خواص قویتر است.

سیر، محلل اورام، التهابات و آماس است؛ ریشه این گیاه معروف به تریاق الفقراء یا پادزهر فقیران است؛ مدر حیض (یعنی گشاینده عادت ماهیانه در زنان) و عرق بوده و از بین برنده یا مجفف رطوبات بدن است.

سیرملطف یا رقیق‌کننده خون بوده و قوه تریاقیت بالایی دارد؛ سیر یک داروی ضد سرطان است، افزایش‌دهنده‌ میل جنسی‌، تنظیم‌کننده‌ کلسترول خون و کاهش‌دهنده علائم آسم‌، ضد سرماخوردگی و احتقان است، ضد اسهال همچنین تنظیم‌کننده‌ فشار خون و چربی خون است.

اگر سیر‌ را با پیاز و زنجبیل مخلوط کنیم، به داروی قدرتمندی دست می‌یابیم که می‌توان آن را حتی در بیماران سرطانی استفاده کرد؛ این ترکیب به طور فوق‌العاده‌ای باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

یکی از بهترین داروها، معجون سیر و عسل است؛ معجون سیر و عسل را 7 روز ناشتا بخورید؛ بدین منظور 2 یا 3 حبه سیر‌ را خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری عسل مخلوط کنید، این ترکیب باعث برطرف کردن عفونت‌ها، سرماخوردگیها، سرفه، تب، خراش‌ها و زخم‌ها و نیز برای لاغر شدن و تناسب اندام و جلوگیری از ریزش مو بسیار مجرب است.

به بیماران مبتلا به سرطان معده و روده  توصیه می‌شود از ترکیب 3 حبه سیر و یک لیوان شیر گرم هر روز صبح ناشتا میل کنند؛ ترکیب سیر و شیر یک ترکیب دارویی بسیار موثر در درمان سرطان لوزالمعده است.

شربت ثومیسل(Thomisel) یکی از بهترین اشکال دارویی در طب سنتی ایرانی به شمار می‌رود؛ این دارو، باز‌کننده عروق کرونر قلبی و مغزی بوده و جلوگیری‌کننده از سکته قلبی و مغزی و حتی پایین‌آورنده فشارخون و چربی کلسترول خون است.

طرز تهیه شربت ثومیسل به این صورت است که 30 حبه سیر را بکوبید و همراه با 9 عدد لیموی ترش آبدار که آن را نیز آسیاب کرده‌اید با 7 لیوان آب درون ظرفی مخلوط کرده روی شعله قرار دهید؛ قبل از آنکه به جوش بیاید شعله را خاموش و محلول را صاف نکنید؛ به مدت 40 روز بعد از هر وعده غذایی نصف استکان میل شود.

اگر از کمردرد و درد شدید مسیر سیاتیک برخوردار هستید و پزشک جراح پیشنهاد جراحی داده است‌، به‌مدت 40 روز هر روز صبح ناشتا 3 حبه سیر را بدون آنکه در دهان بجوید قورت داده و سپس یک لیوان دمنوش دارچین میل کنید؛ این نسخه در درمان کمردردهای شدید و نیز بیماری روماتیسم قلبی و مفصلی نیز بسیار مجرب است.

اگر ریزش موی شدید دارید، سدر + حنا + جوزبوا + پرسیاوشان + گل ختمی + پوست سیر + گیاه دم اسبی را به نسبت مساوی آسیاب و مخلوط کرده و سپس با یک کاسه آب نخود و 3 عدد زرده تخم مرغ رسمی به‌صورت خمیری تهیه کنید و هر 3 روز در میان، این خمیر را روی سر ضماد کرده و بعد از 7 ساعت شستشو دهید.

برای درمان عفونت گوش و گوش درد‌، حبه‌ای سیر (به اندازه مجرای گوش انتخاب کنید) را روی بخاری گرم کرده و در داخل مجرای گوش قرار دهید که در درمان درد گوش بسیار موثر است.

مصلح سیر، سرکه سیب یا انگور است.

حمزه سام دلیری؛ عضو انجمن علمی طب سنتی ایران

انتهای پیام/

Rsaadati/Psaadati/S2,18,1302/CT12 واژه های کاربردی مرتبط طب سنتی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که مواد شیمیایی موجود در دود سیگار به پوشش رگ‌های خونی آسیب وارد می‌کند و خطر ابتلا به تصلب شرایین را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیگار کشیدن نه تنها برای ریه‌ها مضر است، بلکه سلامت قلب را نیز به خطر می‌اندازد؛ انجمن قلب آمریکا اعلام کرده است که سیگار عامل اصلی بیماری‌های قلبی عروقی از جمله حملات قلبی و سکته است، سازمان جهانی بهداشت نیز عنوان کرده است که سالانه بیش از هشت میلیون نفر به دلیل مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند، در ادامه به بررسی تأثیرات منفی سیگار کشیدن بر سلامت قلب می‌پردازیم:

افزایش خطر بیماری قلبی

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که احتمال ابتلاء به بیماری قلبی در میان افراد سیگاری دو تا چهار برابر بیشتر از افراد غیرسیگاری است، زیرا سیگار کشیدن باعث تجمع پلاک‌ها در شریان‌ها، تنگ شدن آن‌ها و محدود شدن جریان خون به قلب می‌‏شود.

افزایش فشار خون

یکی از اثرات مضر سیگار کشیدن افزایش فشار خون است، مواد شیمیایی موجود در دود سیگار به دیواره رگ‌ها آسیب وارد می‌کند، آن‌ها را باریک‌تر می‌کند، این اتفاق باعث افزایش فشار خون می‏‌شود و فشار اضافی به قلب وارد می‌کند؛ متخصصان معتقدند که حتی قرار گرفتن در معرض دود سیگار نیز می‌تواند فشار خون را به میزان قابل‌توجهی افزایش دهد.

کاهش سطح اکسیژن خون

مونوکسید کربن موجود در دود سیگار به هموگلوبین خون متصل می‏‌شود و توانایی آن برای حمل اکسیژن را کاهش می‌دهد، بنابراین اکسیژن کمتری به بافت‌ها و اندام‌های بدن از جمله قلب می‌رسد، این اتفاق با گذشت زمان باعث بروز آسیب به عضله قلب و افزایش خطر حمله قلبی می‌شود؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد سطح اکسیژن خون افراد سیگاری در مقایسه با افراد غیرسیگاری بسیار کمتر است.

افزایش خطر لخته شدن خون

سیگار کشیدن خطر لخته شدن خون را افزایش می‌دهد، جریان خون به قلب را مسدود می‌کند و احتمال بروز حمله قلبی را بیشتر می‌کند؛ مواد شیمیایی موجود در دود سیگار می‌تواند باعث چسبندگی خون و لخته شدن خون شود؛ نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که افراد سیگاری بیشتر از دیگر افراد در معرض خطر ایجاد لخته خون در رگ‌های خونی هستند.

آسیب به رگ‌های خونی

مواد شیمیایی موجود در دود سیگار می‌تواند به پوشش رگ‌های خونی آسیب وارد کند و آن‌ها را مستعد ابتلاء به تصلب شرایین و دیگر بیماری‌های قلبی عروقی کند، نتایج مطالعات منتشر شده نشان می‌دهد که سیگار کشیدن یکی از دلایل اصلی بروز اختلال عملکرد اندوتلیال است.

کد خبر 750964

دیگر خبرها

  • چه کنیم عفونت لثه نگیریم؟
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • دستور پخت متفاوت‌ترین کباب کوبیده ایرانی (فیلم)
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟