Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت سید عباس صالحی با حضور در نشست مدیران سازمان حج و زیارت در محل این سازمان در تهران با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر، حج با عزت را یکی از دستاوردهای امام راحل دانست و گفت: امام خمینی(ره) اتفاقات جدیدی را در حوزه نظم دهی و بخشهای فرهنگی،سیاسی و اجتماعی حج بوجود آورد که استمرار آن در چهاردهه اخیر قابل مقایسه با حج قبل از انقلاب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نشست که حجت الاسلام سید علی قاضی عسگر نماینده ولی فقیه در حوزه حج و زیارت و حمید محمدی رییس سازمان حج و زیارت نیزحضور داشتند، از تلاش دست اندرکاران حج برای برگزاری حجی عزتمندانه در سالهای اخیر قدردانی کرد و افزود: همه عزیزان ما در حج و زیارت و بویژه حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسگر و همچنین آقای محمدی رییس سازمان برغم وجود نگرانیهای متعدد توانستند مسیر حج پارسال را با درایت و در پرتو عنایات الهی و توجهات حضرت حجت به گونه ای اداره کنند که اینک با امیدواری بیشتری مسیر را ادامه دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه حج فرصت فرهنگی معنوی و ممتاز است تصریح کرد: هیچ فرصتی مناسب تر از فرصت حج برای تبیین دیدگاههایمان به جهانیان وجود ندارد. زائر ما در این فرصت پس از سالها ، خودش را دراختیار موجی قرار می دهد که وجه تشابهی ندارد و به همین خاطر باید در درون او انقلابی صورت گیرد که در حال و آینده او تاثیرگذار ومشاهده شود.

صالحی حج را زمینه ای برای نشان دادن کارامدی جمهوری اسلامی توصیف کرد و افزود: ما با حج و با زیارت عتبات خودمان را به جهانیان عرضه می کنیم و هر کجا که بتوانیم به خوبی این مهم را انجام دهیم، نمره و امتیازات خوبی هم دریافت خواهیم کرد.

وی دیپلماسی عمومی را بالاتر از دیپلماسی معمول جهان عنوان کرد و با اشاره به اینکه حج دیپلماسی فرهنگی و دینی است اظهارداشت: یکی از قالبهای دیپلماسی عمومی، حج است که  ما باید با بهره برداری مناسب از این قالب، فرصتها را افزایش دهیم و از تهدیدها بکاهیم. به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی باید تلاش کرد تا رضایت حداکثری زائران را به دست آوریم که اگر اینگونه شد، در دیپلماسی عمومی موفق عمل کرده ایم.

سید عباس صالحی فعالیتهای فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه را در این زمینه حایز اهمیت دانست و گفت: برای استفاده حداکثری از فرصتهای حج باید راهکارهای مناسب را مهندسی کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه رمز کارآمدی نظام جمهوری اسلامی را وحدت کلمه و همنوایی درونی دانست و افزود: هر زمان که وحدت وجود داشته شاهد اتفاقات خوب بوده ایم و آن هنگام که دعوا داشته ایم اتفاقات بد ظهور کرده و این اصل هم در عموم جامعه و هم  سازمانهای کوچک و بزرگ صادق است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه سازمان حج و زیارت به لحاظ مالی مجموعه قابل اعتمادی است گفت: بااینحال حساسیت بر سازمانهایی که به نوعی با مقدسات در ارتباطند بالاست.

وی ضمن تشکر و قدردانی از رییس سازمان حج و زیارت از او با عنوان شخصیتی با ویژگی هایی چون آشنایی به کار ، دارای حسن تعامل و قوی و مدبر یاد کرد و تاکید کرد این ویژگی ها نویدبخش آن است که دوران پیش روی سازمان حج و زیارت با وجود آقای محمدی و حسن نظر نماینده ولی فقیه به خوبی به پیش خواهد رفت.

سید عباس صالحی در پایان با اشاره به اهمیت حج درنظام جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد این موضوع باید بطور جدی مورد توجه اعضای هیات دولت قرار گیرد.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۸۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت

رئیس دانشگاه جامع امام‌ حسین (ع) گفت: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمدرضا حسنی‌آهنگر بعدازظهر امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نشست با رئیس و اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اظهار کرد: هدف ما دستیابی به مکتب دانشگاهی تراز انقلاب اسلامی بوده که مبتنی بر اندیشه امامین انقلاب و که همان قرائت اسلام ناب است.

وی با بیان اینکه ۱۵ سالی است در این حوزه را کار کردیم، گفت: الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم و در دو برنامه پنج‌ساله این الگو را پیاده‌سازی کردیم که مورد توجه ریاست‌جمهور قرار گرفت. بعد از گزارش‌های وزیر علوم و معاون اول ریاست‌جمهوری ایشان متقاعد شدند که بیایند دانشگاه را از نزدیک ببینند.

رئیس دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) با اشاره به ضرورت نگاه راهبردی به شهر، استان، منطقه و جهان، خاطرنشان کرد: تمدن‌سازی اسلامی بر دو محور تربیت انسان‌های تراز تمدنی و تولید علم، فناوری و محصولات فن‌آورانه مبتنی بر نظریه‌پردازی شکل می‌گیرد که هر دو امر یادشده محصول و خروجی دانشگاه‌ها است.

حسنی‌آهنگر با بیان اینکه دانشگاه‌های ما در حوزه امنیتی-دفاعی فوق‌العاده درخشیدند، اضافه کرد: وعده صادق اتفاق خیلی‌بزرگی بود، چرا که به چهار کشور صاحب سلاح اتمی شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه و رژیم صهیونیستی حمله کردیم و فقط رژیم اسرائیل را نزدیم.

وی اضافه کرد: از جایی که نخستین پهپاد ما بلند شد، بیش از ۱۰۰ هواپیمای مختلف از جمله F-15، F-16 و F-35 در آسمان سوریه، عراق، اردن تا رژیم صهیونیستی بالای سر این پهپادها بودند. ناوهای جنگی در مسیر خلیج فارس، دریای عمان تا دریای سرخ بودند و سامانه‌های پدافندی فعال داشتند و با وجود اینکه آماده بودند، این عملیات صورت گرفت.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) جرئت اقدام و حمله به آمریکا را از ویژگی‌های انحصاری عملیات وعده صادق دانست و تاکید کرد: روس‌ها در ادوار مختلف جنگ سرد هیچ‌گاه جرأت حمله به آمریکا نداشتند و خود این اتفاق خیلی‌بزرگی است. به این ترتیب عملیات وعده صادق نقطه عطف ما برای تبدیل شدن به یک قدرت بین‌المللی و جهانی بود.

حسنی‌آهنگر اضافه کرد: در نتیجه عملیات وعده صادق جهان ما را به عنوان قدرت برتر پذیرفت و پیام‌های بعد از این عملیات و اتفاقات بعد از آن نشانگر همین موضوع است. سایر ابرقدرت‌ها این نقاط عطف را مانند ما طی کرده بودند و وعده صادق ما را به مرز قدرت بین‌المللی رساند.

وی ادامه داد: بخش عمده‌ای از این قدرت کار فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها بوده که پیشتر زیر نظر سردار حسن تهرانی‌مقدم و امروز زیر نظر سردار حاجی‌زاده فعالیت می‌کنند. البته بر اساس داشتن کرسی‌های نخبگی می‌خواهیم به قدرت بین‌المللی برسیم و دنبال کشورگشایی نیستیم.

رئیس دانشگاه امام‌حسین (ع) گفت: نظام رتبه‌بندی دانشگاهی جهانی را آمریکایی‌ها طراحی کردند، برای هدایت مدیریت دانش در جهان است که نظام سلطه طراحی کرده و برای خودشان نظام فاخری است تا بتوانند با منطق خودشان بر جهان تسلط پیدا کنند.

حسنی‌آهنگر افزود: در دانشگاه امام حسین (ع) تلاش کردیم از این فضا خارج شویم و آینده جدیدی را خودمان کشف و ترسیم کنیم که مطالبه مقام معظم رهبری است. می‌کوشیم نظام مسائل انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران را در حراست از انقلاب اسلامی استخراج کنیم.

کد خبر 749111

دیگر خبرها

  • کاشت بیش از ۳ هزار درختچه در بلوار آیت الله خامنه‌ای قزوین
  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست
  • شلیک به مغز انقلاب اسلامی
  • کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش و معلمان با آرمان‌های امام راحل
  • با خانواده توماج صالحی آشنا شوید+عکس‌وفیلم
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت