Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه‌ی سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، امروز یک‌شنبه ۱۵ بهمن ماه، تفاهم‌نامه‌ی ساخت هزار مدرسه‌ی دوم برکت از سوی رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و وزیر آموزش و پرورش امضا شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ براساس این تفاهم‌نامه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت و با هماهنگی سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس، هزار مدرسه‌ی دیگر را تا پایان سال ۱۴۰۰ در مناطق کم‌تر توسعه‌یافته‌ی کشور خواهد ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ارایه‌ی برنامه‌ی زمان‌بندی احداث مدارس و تأمین اعتبار مورد نیاز و تکمیل مدارس طبق برنامه‌ی سالیانه از تعهدات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره ) در این تفاهم‌نامه است.


پیشنهاد مکان ساخت مدارس با اولویت مناطق محروم، تأمین زمین مناسب و بدون معارض، تأمین کادر آموزشی و اداری مدارس، اداره‌ی مدارس و عدم تغییر کاربری مدارس نیز از تعهدات وزارت آموزش و پرورش در این تفاهم‌نامه به شمار می‌رود.


بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای تأمین فضای مناسب، ایمن، استاندارد و مجهز آموزشی برای دانش‌آموزان ساکن مناطق کم‌تر توسعه‌یافته با وزارت آموزش و پرورش در تعامل مستمر است و ساخت مدارس بر مبنای اعلام نیاز اداره‌های کل آموزش و پرورش استان‌ها با اولویت مناطق محروم و نیازمند انجام می‌شود.


تاکنون ۱۰۰۰ مدرسه‌ی برکت با ۶۰۰۰ کلاس درس و حجم سرمایه‌گذاری ۷۰۰ میلیارد تومان توسط بنیاد برکت احداث و برای استفاده‌ی دانش‌آموزان مناطق کم‌تر توسعه‌یافته تحویل آموزش و پرورش شده است.


تعداد ۲۰۵۰ روستا تحت پوشش مدارس برکت قرار گرفته‌اند و ظرفیت دانش‌آموزپذیری مدارس بهره‌برداری شده‌ی بنیاد برکت بالغ بر ۱۳۰ هزار نفر است.


با امضای این تفاهم‌نامه، قرارداد ساخت 438 مدرسه‌ی جدید برکت (از هزار مدرسه‌ی دوم) با 2600 کلاس درس و ظرفیت پذیرش 55 هزار دانش‌آموز برای نقاط محروم به‌ویژه مناطق زلزله‌زده تنظیم و ابلاغ خواهد شد. با احداث و تکمیل مدارس برکت تا پایان سال ۱۴۰۰، شمار مدارس ساخته شده از سوی این بنیاد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به ۲۰۰۰ واحد خواهد رسید.


بنیاد برکت تصمیم دارد تا آغاز سال تحصیلی 1397، با تکمیل و تحویل 200 تا 300 مدرسه‌ی جدید با حدود 2000 کلاس درس و ظرفیت پذیرش 44 هزار دانش‌آموز در مناطق روستایی، محروم و زلزله‌زده گامی دیگر در جهت کمک به پیشرفت و آبادانی مناطق کم‌تر توسعه‌یافته و گسترش عدالت ‌آموزشی بردارد.


از جمله اقدامات دیگر بنیاد برکت در راستای همکاری با نظام آموزشی کشور با رویکرد کمک به توسعه‌ی عدالت آموزشی، می‌توان به این موارد اشاره کرد:
همکاری در اجرای طرح «نماد» (نظام مراقبت اجتماعی از دانش‌آموزان) با هدف ریشه‌یابی، جلوگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی و معضلات جامعه‌ی دانش‌آموزی کشور، اجرای پروژه‌های حمایتی-آموزشی که در راستای تنوع و گسترش خدمات بنیاد برکت به نظام آموزشی کشور به انجام می‌رسد. در این راستا تاکنون 64 پروژه با اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان؛ نظیر: احداث مجتمع‌های آموزشی چندمنظوره، تکمیل و تجهیز کتاب‌خانه، نمازخانه، خوابگاه، فضای ورزشی، آزمایشگاه، کارگاه، تجهیزات و تأسیسات مدارس مناطق محروم، حمایت از گروه‌های جهادی برای بازسازی مدارس روستایی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی، تأمین اعتبار برای تحصیل دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و ... به انجام رسیده است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۰۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

"الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، افزود: الف‌تا رویدادی است که با شناسایی و به‌اشتراک‌گذاری تجربیات خلاقانه و الهام‌بخش، زمینه تعامل و هم‌افزایی میان معلمان، مدیران و عوامل تربیتی و آموزشی مدارس سراسر کشور را فراهم می‌سازد.
وی، با بیان اینکه این رویداد شامل دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه می‌باشد، گفت:در بخـش اول مدارس پیشتاز تحول، تجــارب و اقدامات تحـــول‌آفرینـــی ثبــت می‌شوند که از سوی مجموعه معلمان، مربیان، مدیر، عوامل آموزشی و تربیتی یک مدرسه انجام و باعث ایجاد تحول در «کل مدرسه» شده است.
محمد جمالی آرند، افزود:در بخش دوم هم که شامل تک تجربه‌ها است، تک‌اقدامات تحول‌آفرینی ثبت می‌شوند که از سوی معلمان، مربیان، مدیران، معاونان آموزشی و پرورشی، هنرآموزان و عوامل آموزشی و تربیتی یک مدرسه انجام و موجب ایجاد تحول در «بخشی از مدرسه» شده است.
وی، آخرین مهلت بارگذاری آثار برای شرکت در این رویداد علمی را ۲۰ اردیبهشت ماه اعلام کرد و، گفت:مخاطبان رویداد می‌توانند با ورود به وبگاه رویداد به آدرس www.alefta.ir در بخش «عضویت»، حساب کاربری (پروفایل) خود را ایجاد و نسبت به تکمیل اطلاعات هویتی و پرسنلی خود اقدام نمایند. سپس برای ارسال تجربیات خود باید گزینه ثبت تجربیات را انتخاب و در مرحله بعد با انتخاب یکی از گزینۀ‌های «ثبت تجربه در بخش تک‌تجربه‌ها» و «ثبت تجربیات در بخش مدارس پیشتاز تحول» وارد فرآیند ثبت تجربه و اثر خود در بخش انتخابی شوند و تجربیات خود را با تکمیل فرم‌ها و ارسال مستندات شامل فیلم، صوت، عکس و … ارسال نمایند. در ادامه شیوۀ ارسال اثر در هریک از بخش‌ها توضیح داده شده است.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف در اردبیل
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود