Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@00:01:13 GMT

کاشت بیش از سه هزار اصله پاجوش نخل خرما

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۱۵۹۷۹

کاشت بیش از سه هزار اصله پاجوش نخل خرما

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛مطرودی مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خرمشهر گفت: سه هزار و 500 اصله پاجوش نخل خرما در 300 هکتار امسال در اراضی کشاورزی حفارشرقی و حفار غربی شهرستان خرمشهر کاشته شد.

محمد مطرودی با بیان اینکه در هر هکتار 125 اصله پاجوش نخل کاشته می شود، افزود: 60 درصد کشت پاجوش نخل در اراضی احیا شده خرمشهر از نوع رقم برحی و 40 درصد رقم استعمران(رقم صادراتی) انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر اداره جهادکشاورزی شهرستان خرمشهر گفت: در برنامه احیاء و توسعه نخیلات 75 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان نیز در اسفندماه سال جاری به زیر کشت نخیلات جدید می رود.

وی میزان تولید خرما در تابستان امسال را شش هزار تن عنوان کرد و افزود: شش هزار تن خرما از نوع استعمران تولید و پس از بسته بندی در پنج کارگاه بسته بندی خرما در خرمشهر به کشورهای خارجی صادر شد.

مطرودی، آبشویی 100 هکتار از اراضی جزیره مینو را یادآور شد و گفت: در حال حاضر 100 هکتار از اراضی کشاورزی جزیره مینو توسط موسسه جهاد نصر در حال آب شویی است و پیش بینی می شود تا پایان امسال 500 هکتار از اراضی جزیره مینو تحویل بهره برداران شود.

وی با بیان اینکه 95 درصد اراضی کشاورزی جزیره مینو به عنوان کاربری کشاورزی تعریف شده ، افزود: یکهزار و 900 هکتار از اراضی کشاورزی مینوشهر در طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری تا نیمه دوم سال 97 اجرایی می شود.

مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر در ادامه گفت:به منظور تعیین مالکیت و توزیع اراضی و نظارت بر نحوه تقسیم اراضی جزیره مینو کمیته ای متشکل از معتمدین محل، بخشداری و شورای جزیره مینو تشکیل شد.

مطرودی از بهره برداران منطقه جزیره مینو خواست تا برای تعیین حریم ها و توزیع اراضی با موسسه جهاد نصر همکاری کنند.

مدیر جهاد کشاورزی خرمشهر ، آب شویی یکهزار هکتار از اراضی کشاورزی شلمچه را از دیگر طرح های موسسه جهاد نصر یادآور شد و گفت: یکهزار هکتار از اراضی کشاورزی شلمچه آب شویی شده و تا پایان سال جاری تحویل بهره برداران می شود.

مطرودی با بیان اینکه زمین های کشاورزی شلمچه برای کشت نخیلات و میانه کاری احیاء شده، افزود: با توجه به سابقه کشاورزی در شلمچه الگوی کشت نخیلات و میانه کاری برای این منطقه تعریف شده و کشاورزان برای تحویل زمین کشاورزی خود به مرکز خدمات کشاورزی خرمشهر مراجعه کنند.

شهرستان خرمشهر سه هزار و 700 هکتار نخیلات دارد که از این میزان دو هزار و 100 هکتار آن بارور و یکهزار و 600هکتار به صورت نهال یا غیر بارور بوده است.

از ارقام خرما در خرمشهر می توان استعمران، زاهدی، بریم، خضراوی، بلیانی، برحی، گنطار، سویدانی، خصاب، عویدی، لیلوی، دیری، یوزی، شکرا، اشگر، فرسی و حلاوی را نام برد.

انتهای پیام /د

کاشت اصله پاجوش نخل خرما در خرمشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران. مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آب‌بندان است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می‌هد.


محمد هادی‌زاده با بیان اینکه تاکنون ۹۵ درصد آب‌بندان‌های شهرستان محمودآباد آبگیری شد، گفت: این شهرستان دارای هزار و ۳۵۰ هکتار آببندان برای ذخیره آبی کشاورزان و کاهش تنش‌های ناشی از خشکسالی احتمالی است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه آب رودخانه‌ها و هرز آب ناشی از بارندگی در فصل‌های غیرکاشت از طریق کانال‌ها و پمپاژ به آببندان‌ها هدایت شده و در فصل بهار و تابستان برای آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، ادامه داد: این شهرستان دارای ۸۸ قطعه آب‌بندان در ۴۸ روستا است که ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد.


هادی‌زاده با بیان اینکه آببندان‌های اراضی کشاورزی این شهرستان با توجه بارش‌های خوب پاییزی و هدایت آب‌های روان به سمت آببندان ها، تاکنون آبگیری مطلوبی داشت، به کشاورزان توصیه کرد ضمن استفاده بهینه از آب، نسبت به شخم و شیار شالیزار‌های خود هرچه سریعتر اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور