Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدرضا میرموسایی، مدرس و حافظ کل قرآن کریم و چهره برتر قرآنی سال ۹۶ که در دوازدهمین همایش تکریم چهره‌های برتر قرآنی مورد تجلیل قرار گرفت، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: بنده متولد سال 1330 در یکی از روستاهای قم هستم. آشنایی اینجانب با قرآن نیز از سنین طفولیت بود یعنی در دوران مدرسه و دبستان قرآن می‌خواندم و تقریبا با روخوانی و روان‌خوانی قرآن آشنا شدم و اینکه بنده به حمد الهی توانستم حافظ قرآن شوم، زمینه این حفظ به همان دوران طفولیت و انس با قرآن بازمی‌گردد که اگر این زمینه وجود نداشت، قطعا کار حفظ قرآن برای بنده در سنین بالا مشکل می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چهره قرآنی برتر سال 96 ادامه داد: بنده از سال 1363 یعنی تقریبا شش سال پس از انقلاب اسلامی کار حفظ قرآن را آغاز کردم و این امر به این دلیل بود که چون در آن زمان بنده نزدیک به 33 سال سن داشتم و با قرائت قرآن کریم نیز آشنا شده بودم، فکر کردم که شاید در این سن دیگر موفقیت چندانی در زمینه قرائت نداشته باشم و به همین منظور به حفظ قرآن روی آوردم.
وی با بیان اینکه حفظ قرآن خود را مدیون عنایات الهی می‌دانم؛ چرا که در این زمینه حتی تشویق خاصی نیز از جایی نداشتم، تصریح کرد: در ابتدا با یکی از برنامه‌های رادیو قرآن که مربوط به حفظ چند آیه از قرآن بود و در طول هفته پخش می‌شد، کار حفظ را آغاز کردم و در ادامه نیز پس از چندی توانستم تا به کلاس درس مرحوم استاد سیدمهدی فاطمیان راه پیدا کنم که البته پیش از ورود به کلاس درس استاد، توانسته بودم تا چند جزء از قرآن را حفظ کنم.
میرموسایی افزود: با وجود مشکلات زندگی و رسیدگی به همسر و فرزندان بالاخره پس از پنج سال یعنی در سال 1368 همراه با توفیق الهی موفق به حفظ کل قرآن کریم و سپس به تدریس حفظ مشغول شدم و یکی از جلساتی را که بنده به توصیه استاد سلیمی راه‌اندازی کردم و شاید بعد از جلسه مرحوم استاد فاطمیان از اولین جلسات حفظ قرآن بود، جلسه مسجد یاسین بود که این جلسه به مدت تقریبا سه سال به طول انجامید و از افراد شاخص و حاضر در آن جلسه می‌توان به امیر آقایی، حافظ کل قرآن کریم اشاره کرد.
چهره قرآنی برتر سال 96 ادامه داد: بعدها بنده در نیروهای مسلح و نیز برای دانشجویان عزیز نیز برنامه‌هایی داشتم و کم‌کم به عرصه داوری در مراحل مختلف وارد شدم که حتی یک بار نیز در سال 92 به عنوان داور مسابقات بین‌المللی قرآن انتخاب شدم.
میرموسایی در ادامه افزود: اولین سالی که بنده در مسابقات حفظ قرآن کریم شرکت کردم، سال 1366 بود که در مسابقات کشوری و رشته 10 جزء رتبه اول و در مسابقات بین‌المللی نیز رتبه سوم را در ثلث قرآن به دست آوردم. همچنین، بنده دو رتبه اولی حفظ کل قرآن را نیز در مسابقات قرآن نیروهای مسلح دارم.
وی در ادامه در رابطه با معیارهای انتخاب چهره‌های برتر قرآنی نیز بیان کرد: یک نفر اهل قرآن باید الگو و اسوه باشد و رفتار و کردارش قرآنی باشد و در مسیر حرکت به سمت قله‌های اخلاق قرآنی باشد. همچنین، سبک زندگی و شیوه زیستن ایشان نیز باید به تعبیر مقام معظم رهبری قرآنی باشد. آنچه که انسان از قرآن می‌آموزد باید برای او الگو باشد و بتواند از آیات الهی دائما استفاده کند تا ان‌شاءالله از گناه و خطا مصون بماند.
چهره قرآنی برتر سال 96 در رابطه با مشکلات جامعه قرآنی نیز تصریح کرد: یک مشکل عمده‌ای که شاید درد دل خیلی از عزیزان در جامعه قرآنی ما باشد، عدم توجه مسئولان فرهنگی به قرآن است. البته نه اینکه اصلا توجهی نباشد، ولی این توجه اندک است و در حدی که مقام معظم رهبری نسبت به آن تأکید دارند، نیست به ویژه در مسئله تربیت 10 میلیون حافظ قرآن هنوز نتوانسته‌ایم پس از گذشت شش سال از این بیانات کار چندان زیادی انجام دهیم.
وی افزود: ما باید به قضیه قرآن با این دید بنگریم که تمام بنای این نظام مقدس از قرآن و اهل بیت(ع) است، در این صورت هرچه بتوانیم در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده و بودجه‌های فراوانی را به امر قرآن اختصاص دهیم. ولی متأسفانه امروز شاهد هستیم که هر ساله بودجه قرآنی کشور کاهش پیدا می‌کند و سرمایه‌گذاری لازم برای قرآن انجام نمی‌شود.
میرموسایی اظهار کرد: وجود موازی‌کاری در میان نهادها و سازمان‌های قرآنی نیز از دیگر مشکلات موجود در این زمینه است در این رابطه باید جایگاهی همانند یک سازمان مستقل و مختص برنامه‌های قرآنی کشور برای قرآن در نظر گرفته شود که زیر نظر مستقیم مقام معظم رهبری هدایت شده و فعالیت کند که اگر این اتفاق رخ دهد، بسیاری از مشکلات جامعه قرآنی حل خواهد شد.
چهره قرآنی برتر سال 96 تصریح کرد: بنده البته همواره اعتقاد دارم که جای یک وزارتخانه قرآنی در کشور خالی است و پس از گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی در کشور، می‌طلبد که به این سمت یعنی ایجاد یک وزارتخانه مستقل برای قرآن یا حداقل یک سازمان منسجم قرآنی که همه نهادها و دستگاه‌های دیگر قرآنی زیر نظر آن فعالیت کنند، حرکت کنیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۸۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن ویژه آموزش به نوجوانان ۹ تا ۱۴ سال با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، سازمان دارالقرآن کشور و توسط مؤسسه قرآنی «راه بهشت» مشهد به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.
 
این دوره شامل سرفصل‌های آموزش محتوای تدبر سوره‌ای، روش‌های ایده‌پردازی تدبری، روش تدریس و فنون کلاس‌داری، مهارت‌ها و فنون جذاب‌سازی، بازی، مسابقه، خلاقیت، قصه‌گویی، مخاطب‌شناسی کودک و نوجوان، سیر و سرفصل‌های آموزش قرآن است.
 
دریافت گواهینامه تخصصی پایان دوره استفاده از خدمات آموزشی پس از دوره معرفی به مراکز و مدارس متقاضی عضویت در باشگاه مربیان راه بهشـت و به‌کارگیری در عرصه‌های آموزشی،  پژوهشی و بهره‌مندی از سایر تسهیلات ... از مزایای شرکت در این دوره است.
 
شرکت‌کنندگان در دوره باید حداقل ۱۸ سال تمام داشته باشند، ضمن اینکه شرایط تحصیلی از جمله طلبه پایه چهارم و بالاتر، دانشجوی رشته‌های مرتبط با الهیات و قرآن کریم لحاظ شده است.
 
افرادی که معلم مدارس ابتدایی و متوسطه باشند یا گواهی مربیگری در زمینه‌های قرآنی، دینی و مذهبی و فرهنگی داشته باشند شامل این شرایط هستند، علاوه بر این نیز افراد دارای گواهی مربیگری در زمینه‌های کار با کودک و نوجوان، گواهی پایان دوره یکی از دوره‌های تدبر (حداقل یک سطح یا یک جزء) و یا رزومه مناسب و تجربه کافی در زمینه‌های قرآنی و یا کودک و نوجوان را داشته باشد می‌توانند در این دوره شرکت کنند.
 
 سرفصل‌های کل دوره شامل ۳۰ سرفصل است که ۱۵ سرفصل آن به‌صورت حضوری و ۱۵ سرفصل آن به‌صورت مجازی و آفلاین ارائه می‌شود.
 
مباحث دوره به‌طور کلی شامل بخش‌های محتوایی، مهارتی و مبانی است که افراد باید در جلسات حضوری شرکت کنند، ضمن اینکه فیلم‌های آموزشی بخش آفلاین، تا روز شروع دوره در ایتا برای افراد ثبت‌نام شده ارسال می‌شود.
 
متقاضیان شرکت در این دوره می‌توانند از طریق لینک صفحه ثبت‌نام http://B۲n.ir/g۱۴۹۹۷ آیـدی ثبت‌نام در ایتا @Raahebehesht_mashhad اقدام کرده و برای  کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های  ۰۹۳۵۲۶۷۴۲۷۰ و  ۰۹۰۲۲۹۷۴۲۷۰ تماس حاصل کنند.
 
زمان برگزاری دوره ویژه بانوان در روزهای ۱۹، ۲۰، ۲۶، ۲۷ اردیبهشت و برای آقایان در روزهای ۳، ۴، ۱۰، ۱۱ خرداد در محل مؤسسه قرآنی راه بهشت واقع در  میدان توحید، خیابان سنایی ۱۱ پلاک ۱۰۰ تدارک دیده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • آزمون سراسری ارزیابی اعطای مدرک تخصصی قرآن کریم در خراسان شمالی برگزار می شود
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند