Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اعتقاد کارشناس پژوهشگر مسائل اروپا، استراتژی اصلی انگلستان در برگزیت پذیرش دوره انتقال و مذاکره در خصوص مدلی است که این کشور از اتحادیه گمرکی و بازار واحد خارج شود. ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۴ بین الملل اروپا سیاست خارجی نظرات

«حسین مفیدی احمدی» پژوهشگر مسائل اروپا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، در خصوص استراتژی انگلیس در خصوص خروج از اتحادیه اروپا، با اشاره به اینکه راهبرد اصلی برگزیت اتخاذ مدلی برای خروج از اتحادیه گمرکی و بازار واحد است، بیان داشت: چالش­‌هایی پیش روی مدل­های خروج وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به مرحله دوم مذاکرات برگزیت به دنبال اختلافات موافقان و مخالفان آن گفت: این مرحله از مذاکرات خروج انگلستان از اتحادیه اروپا از ماه مارس به‌صورت جدی آغاز خواهد شد و خطوط اصلی آن نیز از ماه اکتبر ظاهر خواهند شد.

پژوهشگر مسائل اروپا با تأکید بر دیدگاه ترکیب کنونی کابینه انگلیس در قبال خروج از اتحادیه اروپا اشاره داشت: به نظر می‌رسد پیش و بیش از آنکه تغییرات جدید کابینه برای ترزا می اهمیت داشته باشد، حفظ موازنه قوای ظریف موجود بین اروپاگرایان و طرفداران برگزیت سخت واجد اهمیت بوده و دارای پیام برای طرف اروپایی مذاکرات خروج است.

وی با اشاره به استراتژی انگلیس در خصوص برگزیت تأکید داشت: به نظر می‌رسد راهبرد اصلی انگلستان در مذاکرات خروج که در حفظ تعادل بین برگزیترها و طرفداران خروج نرم کابینه نیز بازتاب داشته است، پذیرش دوره انتقال و مذاکره در خصوص مدلی است که در آن انگلستان از اتحادیه گمرکی و بازار واحد خارج شود.

مفیدی احمدی با توجه به مکمل­‌هایی که در راهبرد خروج از اتحادیه اروپا پیش­بینی می­‌شود، گفت: این استراتژی سعی می­‌کند ترکیبی از یک توافقنامه تجارت آزاد بر اساس منطق منطقه اقتصادی اروپا (EEA) در چارچوب مقررات انگلستان و توافق‌های ویژه در زمینه‌هایی چون امنیت، حمل‌ونقل هوایی و همکاری‌های پلیسی و مهاجرتی را ممکن سازد.

وی با تأکید بر مدلی که در برگزیت اتخاذ می­‌شود، اشاره داشت: به نظر می‌رسد مدل انتخابی انگلستان را در صورت تحقق مؤلفه‌های باز انسجام‌بخشی در اطراف راه‌حل‌ها و مدل‌های بینابینی به مدل سوئیسی نزدیک‌تر خواهد کرد تا به مدل کانادایی.

پژوهشگر مسائل اروپا با اشاره به چشم­ انداز موجود در خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تأکید داشت: حرکت به سمت راه‌حل‌ها و مدل‌های بینابینی چه در سطح داخلی و چه در سطح اروپایی کم چالش نخواهد بود. با این‌ وجود به نظر می‌رسد درک دو طرف مذاکرات در خصوص لزوم کاهش پیامدهای منفی برگزیت و کسب زمان بیشتر برای توافق در خصوص جزئیات همکاری‌های تجاری دوجانبه و ضرورت خروج آرام انگستان از اتحادیه اروپا، حرکت دو طرف را به سمت مدل‌های بینابینی و تعیین دوره‌ای به‌عنوان دوره گذار تسهیل خواهد کرد.

انتهای پیام/

R1396/P36447/S8,89,95/CT3 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «شی جین پینگ،» رییس‌جمهور چین امروز یکشنبه در یک سفر دو روزه به پاریس می‌رود و امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی‌اش، او را برای کاهش عدم تعادل تجاری تحت فشار قرار می‌دهد و تلاش می‌کند او را متقاعد کند که از نفوذ خود بر روسیه درباره جنگ اوکراین استفاده کند.

سفر رییس‌جمهور پین در در زمان افزایش تنش های تجاری بین اروپا و چین انجام می‌شود و در چین شرایطی احتمالاً این اهداف ماکرون به ارحتی محقق نخواهد شد.

فرانسه از تحقیقات اتحادیه اروپا در مورد صادرات خودروهای الکتریکی چین حمایت می کند و در ژانویه پکن تحقیقاتی را در مورد واردات براندی - که عمدتاً در فرانسه تولید می شود - آغاز کرد - اقدامی که به طور گسترده به عنوان تلافی جویانه در میان مجموعه رو به رشد تحقیقات اتحادیه اروپا تلقی می شود.

یکی از مشاوران کاخ الیزه پیش از سفر شی جین‌پینگ، سفری که اولین بار پس از ۵ سال به اروپا انجام می‌شود گفت: «ما باید به فشار بر مقامات چینی ادامه دهیم تا تضمین‌های بیشتری در مورد مسائل تجاری به ما بدهند».

رییس‌جمهور در این سفر با امانوئل ماکرون، رییس‌جمهور فرانسه و اورسولا فون‌درلاین، رییس کمیسیون اروپا دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

اختلافات بین ۲۷ عضو اتحادیه اروپا - و به ویژه بین فرانسه و آلمان - توانایی آنها برای نفوذ بر چین را تضعیف می کند. منابع آگاه اعلام کردند که اولاف شولز، صدراعظم آلمان به مکرون و شی در پاریس نخواهد پیوست.

کد خبر 6096914

دیگر خبرها

  • دیدگاه کارشناس در مورد قضاوت بنیادی فر در بازی نساجی و پرسپولیس
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است