Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی با اشاره به اینکه با پذیرش سند STG۲ با ایده سلامت غذایی روبرو هستیم گفت : با روال فعلی و استفاده از بذور تراریخته سلامت مردم ایران با بحران مواجه می شود.

به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان؛ حجت الاسلام والمسلمین علی کشوری دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی در گفتگو اختصاصی با خبرگزاری علم و فناوری در خصوص بحران محصولات تراریخته در کشور اظهار کرد: متاسفانه آنچه که امروز نگران کننده است ، اینست که تعداد زیادی اسناد بین المللی روی میز مدیران قرار دارد که بدون اطلاع مردم و اینکه چه ضرری برای آنها دارد به تصویب رسیده و اجرا می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سند STG2 سلامت غذایی مردم تهدید می کند

حجت الاسلام کشوری افزود: ذیل سند STG2 با ایده سلامت غذایی روبرو هستیم ، ایده ای که از طرف سازمان ملل و صهیونیست ها برای کاهش گرسنگی و فقر مطرح شده اما در ادامه بر استفاده از بذرهای تراریخته تاکید می کند و اگر این سند مبنای کشاورزی کشور ما قرار بگیرد بافت کشاورزی ما تغییر داده و 10 درصد تولید ناخالص داخلی ما از محصولات تراریخته می شود.

وی از رسانه ها خواست ایده امنیت غذایی بدون مبنای سلامت غذایی را نقد کرده و به چالش بکشند چرا که با روال فعلی و استفاده از بذور تراریخته سلامت مردم ایران با بحران مواجه می شود.

دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی خاطرنشان ساخت : پژوهش های موثق نشان می دهد که محصولات تراریخته از نظر روش تحقیق دچار اشکال است یعنی دستکاری ژنتیکی روی آنها صورت می گیرد ، اخیرا دانشگاه یزد تحقیقی انجام داده و گفته برنج مولایی سالم است ، متن و روح این گزارش در یک مدت 90 روزه و بر روی جوجه انجام شده ، سوال ما اینست که چرا در یک مدت 90 روزه این آزمایش انجام شده است ؟ دوره پژوهش باید میان مدت و بیشتر از 90 روز بوده و یک دوره سه ماهه تحقیق قابل اطمینانی بدست نمی دهد .

مجلس شورای اسلامی هوشیار باشد

حجت الاسلام کشوری تصریح کرد : عجیب است که خود سازنده و صادر کننده تراریخته ادعای سلامت آن را می کند و امروز باید مجلس ما هوشیار باشد که حدود یک میلیون هکتار برنج و پنبه تراریخته آمادگی کشت تراریخته ها را دارد .

وی اضافه کرد : نقش رسانه ها در نقد حاکمان و ارائه مطالبات درست مردم و آگاه سازی آنها از حقوق شان بسیار مهم و حیاتی است.

دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی به نگرانی دیگری در سند STG1 اشاره کرد و گفت : در این سند تعریفی از فقر وجود دارد که با اصول و تعاریف دینی ما مغایر است و ظاهرا نشان می دهد که سازمان ملل دنبال فقر زدایی است ، سازمان ملل در تعریف فقر گفته: "عدم امکان انتخاب های گسترده از طرف فرد" و به این لحاظ آمده فقر را ذیل لیبرالیسم و آزادی تعریف کرده است و متاسفانه در گام دوم آمده درباره عوامل نهادی و موانع فقر بحث کرده و خانواده را به عنوان یکی از موانع اصلی فقر معرفی کرده است چون افراد با پذیرش مسئولیت خانواده امکان انتخاب گسترده ندارند .

شاخصه های اسلامی با کارشناسی توسعه غربی محقق نمی شود

دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی در بخش دوم سخنان خود در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری در خصوص ساختار و برنامه های شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی گفت : این گفتمان از سال 85 بصورت رسمی و جدی در کشور مطرح شد و جمع بندی آن اینست که شاخصه های اسلامی و آرمانهای انقلاب بر اساس کارشناسی توسعه غربی محقق نمی شود .

کشوری تاکید کرد : از ابتدای انقلاب در هر جا از شاخصه های اسلامی استفاده کردیم موفق بودیم و هر جا به سمت شاخص های کارشناسی غربی رفتیم شکست خوردیم ، نمونه آن جهاد سازندگی بود که تا وقتی وزارتخانه نشد خیلی خوب عمل کرد اما بعد از اینکه وزارت جهاد کشاورزی شد، ذیل برنامه ششم و چابک سازی دستگاه ها محو شد.

۱۰۰ مسئله اساسی کشور طی نقشه راهی شناسایی شده است

وی گفت : طی دو دهه گذشته در مورد الگوی اداره جامعه نقشه راهی در قم در سال 90 رونمایی شد که به 100 مسئله اساسی جامعه پاسخ کاربردی داده است و از همان سال به اقتضای فضای کشور چند مورد وارد ادبیات گفتمانی جامعه شد .

دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی سه رویکرد را در کارهای خود بر شمرد و گفت : اولین راهکار برگزاری دائمی گفت و گو میان نخبگان و مردم است و اعتقاد داریم مشکلات ما با گفت و گو حل می شود ؛ در دومین راهکار یک دایره المعارف 100 جلدی که نظام محاسبات الگوی پیشرفت اسلامی را توضیح می دهد در دستور کار قرار دادیم که تا الان 26 جلد از آن منتشر شد و سومین رویکرد نیز نمونه سازی از نظریات الگوی پیشرفت اسلامی است.

پایان پیام/538

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۱۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • مقاومت اسلامی لبنان از تهدیدهای دشمنان هراسی ندارد
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند