Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@03:42:21 GMT

قیروان؛ میزبان کنفرانس بین‌المللی فلسفه اسلامی

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۲۷۵۵۳

قیروان؛ میزبان کنفرانس بین‌المللی فلسفه اسلامی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری عربی اینا؛ این کنفرانس بین‌المللی، 6 تا 9 اردیبهشت‌ماه سال آینده(97) با حضور پژوهشگران، اندیشمندان و اساتید فلسفه دانشگاه‌های کشورهای عربی و خارجی در شهر «قیروان» تونس برگزار خواهد شد.

محورهای این کنفرانس شامل عشق در فلسفه غرب (فلسفه افلاطون، ارسطو، کانت، هگل، نیچه و سارتر)،  پدیدارشناسی عشق و عشق در فلسفه اسلامی(عشق صوفی و دوره‌های تاریخی آن)، عشق در ادبیات و هنر، عشق از دیدگاه روانشناختی و اجتماعی، عشق و سیاست، عشق و علوم و فلسفه عشق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه فلسفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی قیروان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «در آغاز قرن 21 میلادی و در پی ایجاد تغییراتی در مفاهیم اجتماعی جدید برای عشق، شاهد سیلی از نوشته‌های فلسفی جدید درباره عشق بوده‌ایم، این در حالی است که به موازات آن ما شاهد فردگرایی شدید و سیطره تعصب دینی با اشکال خشونت‌آمیز آن نیز بوده‌ایم».

در این بیانیه آمده: «تغییر دلالت‌های عشق و کارکردهای اجتماعی آن و ظهور فن‌آوری‌های نوین ارتباطی و منظومه داده‌ها و اطلاعات فشرده نیز نقش فعال و تأثیرگذاری در ترویج این افکار و ظهور شکل جدیدی از وجود انسانی داشته است، بنابراین موضوع عشق تنها مرتبط با جامعه نبوده، بلکه به عنوان یک مشکل انسانی در عصر حاضر تلقی می‌شود».

شایان ذکر است، قیروان از شهرهای مهم و تاریخی کشور تونس و نخستین شهری است که مسلمانان در سال ۶۷۰ میلادی در تونس بنا نهادند. قیروان به معنای کاروان می‌باشد و چون این شهر بر سر کاروان‌های زیادی بوده این لقب را به آن داده‌اند/.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۷۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهدی میزبان، در دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر که در جعفرآباد مغان برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت عشایری کشور ۲۵۱ هزار خانوار با یک‌ میلیون ۱۰۰ هزار نفر است که این قشر زحمت کش، نقش بسیار تاثیرگذاری در تولید دارند.
وی افزود: عشایر با تشکیل ۱.۴ درصد جمعیت کشور، ۲۵ درصد گوشت‌ قرمز و ۳۵ درصد صنایع‌دستی کشور را تولید می‌کنند.معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور عنوان کرد: سازمان امور عشایر ایران دو وظیفه اصلی خدمات‌رسانی به عشایر و هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی برای پیگیری مطالبات عشایر را انجام می‌دهد.

میزبان بیان کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، هویتی، اقتصادی و اجتماعی عشایر توجه شود و آنها را به ثبت برسانیم.وی با اشاره به اینکه این جشنواره طی دهه‌ها برگزاری به صورت ملی، تبدیل به یک جشنواره بین‌المللی شد و این دومین دوره بین المللی آن است، تصریح کرد: نیاز است در سال‌های آینده کنگره ملی عشایر و کنگره عشایر شاهسون در منطقه مغان برگزار شود.
میزبان گفت: برگزاری این جشنواره برای همکاری‌های بین دستگاهی و مدیریت کوچ عشایر طراحی شده و مجموعه‌ای از آداب و رسوم و فرهنگ و هنر عشایر در آن به نمایش گذاشته می‌شود که نقش ترویجی و هویتی برای جوانان نیز دارد.
وی ادامه داد: عشایر مغان به‌عنوان ممتازترین مرزداران در شمال غربی کشور هستند که متاسفانه مستندات فرهنگی قابل توجه‌ای در این حوزه انتشار داده نشده است.
معاون توسعه و امور زیربنائی سازمان امور عشایر کشور اذعان کرد: برندهای زیادی در حوزه عشایر در کشور وجود دارد و لازم است برندهای پنیر در منطقه مغان که از طریق دام عشایر تهیه می‌شود با نام عشایر شاهسون برندسازی شود.
وی یادآور شد: شاهسون‌ها در حکومت صفوی که بعد از ساسانیان اولین حکومت ملی در ایران را بوجود آوردند، نفش ممتازی داشتند.میزبان افزود: مسکن عشایر شاهسون تحت عنوان "آلاچیق" در کشور مطرح است اما شاهسون‌شناسی در تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی جایگاه چندانی ندارد که در این زمینه باید فرهنگ دوستان و محققین و علاقه‌مندان منطقه کار کنند.

دیگر خبرها

  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • تکریم چهره ماندگار فلسفه و عرفان در شیراز
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل در ایران زندگی کوچندگی دارند