Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن - ایرنا - مذاکره‌کننده ارشد برگزیت از سوی اتحادیه اروپا روز دوشنبه در آستانه آغاز مرحله دوم مذاکرات خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، برای دیدار و رایزنی با مقام‌های این کشور، وارد لندن شد.

به گزارش ایرنا، میشل بارنیه در هنگام ورود به لندن گفت: دو طرف خواهان دستیابی به توافق مطلوبی در زمینه برگزیت هستند، اما زمان زیادی برای از دست دادن ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ما از خطوط قرمز دولت انگلیس آگاه هستیم و به آن احترام می‌گذاریم، اما آنها هم بایستی به خطوط قرمز ما در اتحادیه اروپا احترام بگذارند.
بارنیه بیان داشت که در جریان سفرش به لندن، علاوه بر دیدار با «ترزا می» نخست‌وزیر و «دیوید دیویس» وزیر برگزیت انگلیس، با شماری از رئیسان شرکت‌های تجاری و اتحادیه‌های کارگری این کشور، گفت‌وگو خواهد کرد.
این برای اولین بار پس از موافقت اتحادیه اروپا در آذرماه گذشته با پایان مرحله اول مذاکرات برگزیت خواهد بود که نشست مشترکی میان می، دیویس و بارنیه در لندن برگزار می‌شود. مرحله اول مذاکرات برگزیت پس از 6 ماه گفت‌وگوهای نفسگیر در تاریخ 24 آذر ماه گذشته به پایان رسید و مرحله دوم مذاکرات در سطح کارشناسی از فردا (سه‌شنبه) آغاز خواهد شد. آینده روابط میان دو طرف و ضوابط حقوقی حاکم بر دوره انتقالی پسابرگزیت، از محورهای اصلی این مرحله از مذاکرات خواهد بود.
انگلیس در آذر ماه گذشته توافق کرد که به مدت حدود دو سال پس از خروج رسمی از اتحادیه اروپا، از قوانین این نهاد تبعیت کند، اما هیچ نقشی در نهادهای تصمیم‌گیری اروپایی نخواهد داشت.
درحالی‌که اتحادیه اروپا خواهان تمدید مزایای حقوق شهروندی برای اتباع اروپایی در دوره انتقالی است، انگلیس تأکید دارد که این حقوق تنها شامل آن دسته از افراد می‌شود که پیش از 29 مارس 2019 به این کشور سفر کرده باشند. لندن معتقد است که درخواست اروپایی‌ها در این زمینه فراتر از توافق صورت گرفته در آذر ماه گذشته است و این مساله را غیرقابل ‌مذاکره می‌داند.
مناسبات آینده تجاری انگلیس و اروپا نیز یکی از چالشی‌ترین مسائلی خواهد بود که در جریان مرحله دوم مذاکرات برگزیت مورد بحث و رایزنی قرار خواهد گرفت. هرچند لندن از ابتدای این مذاکرات، خواستار گفت‌وگوی هم‌زمان درباره آینده روابط تجاری دو طرف بود، اما اروپایی ها تأکید داشتند که تا مشخص شدن وضعیت حقوق شهروندان اروپایی ساکن انگلیس و انگلیسی‌های ساکن اروپا در دوره پسابرگزیت، مرزبندی دو ایرلند و پرداخت صورتحساب برگزیت توسط لندن، حاضر به مذاکره نیستند.
در همین حال اختلاف‌نظر اعضاء دولت انگلیس بر سر ماندن این کشور در اتحادیه گمرکی اتحادیه اروپا در دوره پسابرگزیت طی روزهای اخیر خبرساز شده است. در حالیکه «فیلیپ هاموند»، «امبر راد» و «گرگ کلارک» وزرای دارایی، کشور و بازرگانی انگلیس، خواهان برگزیت معتدل و تداوم حضور این کشور در اتحادیه گمرکی اتحادیه اروپا هستند، اما شخصیت‌هایی همچون «بوریس جانسون»، «لیام فاکس» و «مایکل گوو» وزرای امور خارجه، تجارت بین‌الملل و محیط‌زیست انگلییس که از طرفداران سرسخت خروج این کشور از اتحادیه اروپا به شمار می‌روند، خواهان قطع کامل روابط لندن با نهادهای اروپایی هستند.
گروه دوم تأکید دارد که وابستگی انگلیس به اتحادیه گمرکی اتحادیه اروپا، سبب خواهد شد تا همچنان دست این کشور برای گسترش روابط تجاری با سایر کشورهای دنیا بسته باشد که این مساله با فلسفه برگزیت مغایرت دارد.
دفتر نخست‌وزیری انگلیس امروز (دوشنبه) اعلام کرد که این کشور به ‌طورقطع از اتحادیه گمرکی اتحادیه اروپا خارج خواهد شد.
اعضاء دولت «می» قرار است فردا (سه‌شنبه) در رابطه با جزئیات مرحله دوم مذاکرات برگزیت گفت‌وگو کنند.
بر اساس اعلام وزارت برگزیت انگلیس، این کشور رسماً در تاریخ 29 مارس 2019 از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد.
اروپام**هـ ن**1486**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۴۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا

در شرایطی که معترضان به قانون "ماموران خارجی" روز جمعه خیابان منتهی به پارلمان در مرکز شهر تفلیس را مسدود کردند، رئیس شورای اروپا از نخست وزیر و رئیس‌جمهور گرجستان خواست فرصت تاریخی عضویت در اتحادیه اروپا را از دست ندهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، شارل میشل، رئیس شورای اروپا، پس از تصویب قانون عوامل خارجی در گرجستان، با ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر  این کشور ، گفتگوی تلفنی داشت و طی آن از مقامات تفلیس خواست که از این رویداد تاریخی غافل نشده و شانس عضویت در اتحادیه اروپا را از دست ندهند.

میشل شب گذشته، جمعه،در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس یادآور شد: «در گفت‌وگوی تلفنی با نخست‌وزیر گرجستان، آخرین تحولات گرجستان را مورد بررسی قرار دادم و حمایت کامل اتحادیه اروپا از همه شهروندان گرجستانی که آینده اروپایی کشور خود را در اولویت قرار می‌دهند، را تکرار کردم. آینده گرجستان به اتحادیه اروپا گره خورده و این شانس تاریخی را نباید از دست بدهند.»

همزمان، سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور گرجستان نیز با رئیس شورای اروپا مذاکراتی تلفنی داشت و در آن تاکید کرد که لایحه عوامل خارجی که در پارلمان این جمهوری در حال بررسی است، مانع از همگرایی گرجستان با اتحادیه اروپا می‌شود.

رئیس جمهور گرجستان طی یک گفتگوی طولانی با شارل میشل در مورد رویدادهای در حال توسعه در این کشور، همگرایی اروپایی گرجستان و عواملی که مانع این امر می‌شود، به ویژه لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" که مجدداً توسط اکثریت پارلمانی آغاز شده، بحث و تبادل نظر کرد.

علاوه بر این، متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که ایالات متحده لایحه "نفوذ خارجی" ارائه شده توسط پارلمان گرجستان را محکوم می‌کند.

وی گفت: اظهارات و اقدامات دولت گرجستان با ارزش‌های دموکراتیک زیربنای عضویت در اتحادیه اروپا و ناتو ناسازگار است و در نتیجه مسیر گرجستان به سمت همگرایی یورو-آتلانتیک را به خطر می اندازد.

زاخارووا: روسیه در امور داخلی گرجستان مداخله نمی‌کند

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز درباره وقایع جاری در گرجستان در رابطه با قانون عوامل خارجی تاکید کرد که فدراسیون روسیه هرگز در امور سایر کشورها مداخله نکرده و نخواهد کرد. این دیپلمات افزود که مسکو به توسعه صلح آمیز، باثبات و شکوفای همه کشورهای قفقاز جنوبی از جمله گرجستان علاقه مند است.

دولت گرجستان معترضان را به انجام اقدامات تحریک آمیز متهم کرد

وزارت امور داخلی گرجستان شب گذشته اعلام کرد که معترضان به قانون ماموران خارجی در تفلیس قصد داشتند  نمایشی سازمان دهی شده را اجرا و با پوشیدن یونیفرم‌های پلیس، اقدامات تحریک آمیز  و خشونت باری را انجام داده و آنها را به مأموران اجرای قانون نسبت دهند.

این وزارتخانه همچنین مدعی است که معترضان قصد داشتند اطلاعاتی نیز مبنی بر پیوستن برخی نیروهای پلیس به تظاهرات منتشر کنند.

این در حالی است که روز جمعه معترضان به قانون عوامل خارجی خیابان روستاولی در مرکز تفلیس را مسدود کردند. آنها همچنین از ساختمان پارلمان کشور به سمت هتل پاراگراف، محل برگزاری نشست سالانه بانک توسعه آسیایی حرکت کردند تا توجه میهمانان خارجی را به اقدامات خود جلب کنند.

پارلمان گرجستان در روز اول ماه مه لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" را در قرائت دوم با اکثریت آرا تصویب کرد. البته در این جلسه بین نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان"  و مخالفان درگیری رخ داد.

درگیری پلیس با معترضان به قانون "ماموران خارجی" در تفلیستجمع حامیان و مخالفان قانون "ماموران خارجی" در تفلیسگاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • چلسی رقیب همشهری‌اش را گلباران کرد
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • صادق خان با کسب سومین دور شهرداری لندن رکوردشکنی کرد
  • ورود هیئت حماس به قاهره و آغاز مذاکرات فشرده با میانجیگران مصری
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا