Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه البناء لبنان نوشت نگرانی آمریکا از متهم شدن به حمایت از تروریسم و نگرانی از واکنش مسکو موجب شد پنتاگون به سرعت تامین سلاح ضدهوایی را برای گروه های تروریستی در سوریه که هواپیمای سوخو-25 روسی را سرنگون کردند، تکذیب کند.

پایگاه اینترنتی روزنامه البناء لبنان در یادداشتی نوشت: به محض آن که گروه های تروریستی مسلح سرنگون کردن یک فروند هواپیمای روسی از نوع سوخو-25 را اعلام کردند و جبهه النصره مسئولیت این کار را برعهده گرفت، آمریکا به سرعت از زبان پنتاگون تامین موشک های ضدهوایی دوش پرتاب را برای گروه های تروریستی تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شتاب پنتاگون در تکذیب این اتهام، این واقعیت را پنهان نمی‌کند که موشک های دوش پرتاب ضدهوایی به دست این گروه های تروریستی رسیده است. پنهان نیست کشورهایی که این گروه های مسلح را به این نوع سلاح مجهز کردند، آمریکا و حکومت های غربی هستند که در جنگ سوریه از سال 2011 مشارکت داشته اند. نمی توان این تکذیبیه آمریکا را جدی گرفت زیرا روشن است همه سلاح هایی که آمریکا به طور مستقیم یا از طریق هم پیمانانش در اختیار گروه های مسلح در سوریه قرار داد به دست گروه های تروریستی مثل جبهه النصره رسید که مسئولیت سرنگون کردن هواپیمای روسی را برعهده گرفته است. پیش از این نیز موشک های ضدتانک آمریکایی تاو به دست این گروه های تروریستی رسیده بود. موشک های تاو یا به طور مستقیم تحویل مخالفان نظام سوریه به عنوان مخالفان میانه رو شد یا این که گروه های تروریستی مثل النصره و داعش با نابود کردن سازمان هایی که آمریکا ‌آنها را میانه رو می‌دانست به انبارهای سلاح آنان دست یافتند.

اقدام آمریکا به تکذیب سریع تامین سلاح های پیشرفته برای این گروه ها دو علت دارد: نخست آن که واشنگتن می ترسد مسکو، آمریکا را مسئول سرنگون شدن هواپیمایش معرفی کند به ویژه که شواهد زیادی وجود دارد که هرگونه اتهام مسکو به آمریکا را تقویت می‌کند. بدیهی است که هرگونه مسئول شناخته شدن واشنگتن در این ماجرا پیامدهایی دارد که موجب تضعیف آمریکا می شود و همکاری آمریکا و هم پیمانانش را با سازمان های تروریستی ثابت می کند.

علت دوم این است که واشنگتن نگران واکنشی از طرف مسکو است که فراتر از برخی تفاهم های موجود در سوریه بین آمریکا و روسیه باشد و موجب افزایش میزان مداخله نظامی آمریکا در سوریه شود. به ویژه که افکار عمومی آمریکا به شدت با افزایش مداخله نظامی این کشور در خارج مخالف است و نگران است که آمریکا در باتلاق جنگی جدید پس از اشغال افغانستان و عراق گرفتار شود. به همین علت بود که آمریکا به سرعت تامین موشک های ضدهواپیما را برای گروه های مسلح تکذیب کرد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۷۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت

شبکه المیادین در این باره گزارش داد که آمریکا تحرکات خود را در سوریه با هدف تقویت پایگاه‌های غیرقانونی خودش در استان‌های «حسکه» و «دیرالزور» تشدید کرده است.

طبق این گزارش، این تحرکات در پی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر احتمال خروج نظامیان آمریکا از عراق و ترس از تشدید حملات مقاومت صورت گرفته است.

طبق این گزارش، حملات روز‌های اخیر به پایگاه‌های آمریکا در سوریه و عراق به‌منزله یک پیام هشدار برای آمریکایی‌هاست و بر این نکته تاکید دارد که در صورت طفره رفتن واشنگتن از خروج از عراق و حتی سوریه، مقاومت بر تصمیم خود برای تشدید حملات پایبند است.

المیادین همچنین گزارش داد، در پی این تحولات، آمریکایی‌ها طی ماه آوریل ۱۲۰ کامیون حامل تسلیحات نظامی و اسلحه و همچنین سامانه‌های پدافندی وارد پایگاه‌های آمریکا در حسکه و حومه شرق دیرالزور کردند. همچنین در برهه زمانی مذکور، هشت هواپیمای ترابری نیز در این پایگاه‌ها فرود آمدند.

منابع خبری همچنین از تمرینات نظامی اشغالگران آمریکایی در پایگاه‌های غیرقانونی خودشان در حومه حسکه و دیرالزور خبر داده‌اند.

منابع میدانی نیز به المیادین اعلام کردند آمریکا از زمان هدف قرار گرفتن کنسولگری ایران در سوریه به دست صهیونیست‌ها، طرح تقویت اضافی برای پایگاه‌های غیرقانونی خود در سوریه را آغاز کرده است و این تدابیر شامل تسلیحات و تجهیزات مختلف از جمله استقرار سامانه‌های پدافند هوایی اضافی با هدف حفاظت از این پایگاه‌ها در برابر حملات مقاومت است.

در همین راستا منابع مطلع اعلام کردند: مقاومت عراق در حمایت از ملت فلسطین حملات خود را به سرزمین‌های اشغالی فلسطین و بلندی‌های اشغالی جولان متمرکز کرده و آماده تشدید دوباره حملات خود در سوریه و عراق است.

این منابع گفتند: خروج آمریکایی‌ها از عراق باید خروج از سوریه را نیز به همراه داشته باشد، اما واشنگتن نمی‌خواهد پرونده‌های اردوگاه‌های داعش و زندان‌های سوریه بسته شود به همین دلیل ممکن است تمایل به ماندن بیشتر در سوریه داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان