Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر شرکت تعاونی زنبورداران اَشَن مهر دشت نجف آباد گفت: امسال در مرحله آزمایشگاهی 100 گرم فرآورده دارویی زهر زنبور از کلنی های زنبور عسل برای فراهم کردن بازار این صنعت تولید شده است.

سیف الله فاتحی فراینده تولید این فرآورده را شامل تحریک زنبور عسل و استخراج زهر آن بر روی شیشه دانست و افزود: مراحل استحصال این فرآورده بسیار دشوار است و تعداد بی شماری زنبورتلف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بهترین زمان برداشت زهر زنبور عسل را در فصل اردیبهشت که اوج جمعیت کلنی هاست بیان کرد و گفت: از هر کندو با جمعیت 400 هزار کلنی یک گرم زهر زنبور استحصال می شود .

مدیر شرکت تعاونی زنبورداران اَشَن مهر دشت نجف آباد افزود: زهر زنبور عسل با استقبال خارجی ها روبرو شده و اکنون آلمانی ها و ژاپنی ها در خواست هشت کیلوگرم ازاین فرآورده دارویی را کرده اند.

گروه فارموکولوژی دانشکده داروسازی وعلوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم اعلام کرد سم زنبور عسل دارای ماده ای موثره است که در کاهش پیشرفت بیماری ام اس موثر است.

براساس بررسی های علمی زهر زنبور از قدیم در طب سنتی برای مداوای انواع مختلف بیماری ها ازجمله رماتیسم ، ام اس و سرطان کاربرد داشته است.

روستای اشن مهردشت شهرستان نجف آباد با 866 زنبوردار و 264 هزار کندو تولید کننده  دو  هزار و 500 تن عسل در سال است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۴۹۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • انتقال آب به اراضی روستای رحیم آباد شهرستان کیار
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • بارش باران سد خاکی روستای حصن آباد را پر آب کرد + فیلم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • بارش باران سیل آسا به زمین‌های کشاورزی روستای عباس آباد خسارت زد + تصاویر