Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) جهان اقتصاد نوشت: متأسفانه در دو سال گذشته دوبار این رفتار غیر متعارف جناب دکتر لاریجانی در واگذاری مدیریت جلسه در هنگام بررسی موضوع دخانیات به جناب دکتر پزشکیان که به عنوان یکی از مخالفان جدی صنعت دخانیات کشور شناخته می شوند، غیرقابل تصور بود ؟! جناب دکتر پزشکیان علی رغم علم به مغایرت پیشنهاد ارائه شده با ماده ۷۳ قانون برنامه ششم ( برنامه بالا دستی ) و بند ب ماده ۶۹ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ( ۲ ) با اصرار زیاد بر مواضع خود و با قطع بلندگوی مخالفان و تذکر دهندگان و علی رغم مخالفت شدید نماینده دولت و با اصرار نسبت به راًی گیری برای بند الحاقی ۷ اقدام نمود و لیکن خوشبختانه اکثریت نمایندگان با درایت مثال زدنی و علی رغم برنامه انجام شده ، ضمن صیانت از موضوع اشتغال و ارتقاء بهداشت عمومی و جلوگیری از تسلط قاچاقچیان به بازار کشور ، به این طرح راًی ندادند و لیکن باز هم متاًسفانه جناب پزشکیان به خلاف عرف معمول و با ظرافتی خاص از طرح پیشنهادات اصلاحی و نهایتاٌ پیشنهاد حذف بند الحاقی ۷ جلوگیری نموده و به بهانه زیاد بودن پیشنهادات ، موضوع را با راًی گیری مجدد به کمیسیون تلفیق که با تصویب طرح قبلی موافق بودند ارجاع نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا اینجانب از هیات رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی تقاضا می نمایم به سوگندی که در پیشگاه مردم ایران اسلامی و قرآن کریم یاد نموده اند، وفادار بوده و به هر وسیله ای (غیر شرعی،غیر قانونی و مغایر مصالح کشور ) به دنبال تحقق اهداف خود نباشند و فهم و درک خود را بیشتر از فهم و درک سایر نمایندگان و عموم جامعه اسلامی تصور ننمایند . ضمناٌ از نمایندگان ملت شریف ایران در مجلس شورای اسلامی تقاضا دارم با هوشیاری کامل نسبت به رصد عملکرد کمیسیون تلفیق اقدام نموده تا خدایی ناکرده منافع کشور در صنعت دخانیات به جیب قاچاق چیان واریز نگردد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۳۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه وزیر دفاع به قالیباف

امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پیامی از موافقت مجلس شورای اسلامی با تشکیل سازمان سپند وزارت دفاع، تشکر کرد.

به گزارش ایسنا، متن این پیام به شرح زیر است:

«جناب آقای دکتر محمدباقرقالیباف
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
با صلوات بر محمد و آل محمد (ص) و با احترام؛

همانگونه که مستحضرید مقام معظم رهبری (دامت برکاته) در پیام شهادت دانشمند شهید دکترمحسن فخری‌زاده بر «پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همه بخش‌هایی که وی بدان‌ها اشتغال داشت» ، تصریح فرموده بودند، که به موازات اهتمام وزارت دفاع وحمایت های ستادکل نیروهای مسلح ودولت مردمی برای تحقق این فرمان، مجلس شورای اسلامی نیز طرح تقویت و توسعه علوم، پژوهش و نوآوری دفاعی که باهمفکری این شهید اندیشمند تهیه شده  بود را در دستور کار قرار داد و با تاکید جناب عالی و نقش آفرینی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی وهمراهی و رای قاطع  نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی اخیرا در صحن علنی مجلس به تصویب نهایی رسید.

با قدرشناسی اقدامات حمایتی و تقنینی مجلس شورای اسلامی در تقویت بنیه دفاعی کشوربه ویژه در رسیدگی به این طرح که به منظور دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده و در راستای  تأکید بر دستیابی به فناوری‌های بدیع، نوظهور، شالوده شکن و برتر ساز و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین و در راستای لبیک به تدابیر فرماندهی معظم کل قوا با رویکرد «تولید علم، شکستن مرزهای دانش و نوآوری»  و رسیدن به قابلیت‌های هوشمندانه و تحکیم و ارتقای قدرت بازدارندگی می باشد، لازم است از حمایت های جناب عالی و کمیسیون امنیت ملی و همه نمایندگان مجلس یازدهم در تصویب قاطع این قانون صمیمانه سپاسگزاری و تشکر نمایم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • نگاه ایران به آفریقا، راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • پیش‌بینی امام خمینی (ره) از سرکوب‌ها در آمریکا: آنها تحمل آشفتگی خوابشان را ندارند
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • پیام تشکر وزیر دفاع از مجلس شورای اسلامی