Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش وب‌سایت میرور، به فرمان رودریگو دوترته، رئیس جمهور فیلیپین، چند خودروی لوکس قاچاق در این کشور به ارزش بیش از یک میلیون یورو نابود شد. در میان خودروهای منهدم شده 10 خودروی «بی ام و» و مرسدس بنز، یک لکسوس، شورلت کروت، فورد اکسپلورر، جگوار تیپ اس، آئودی اس5 و یک جیپ رنگلر وجود داشت.

دوترته در ماه ژوئن سال گذشته میلادی به قدرت رسید و تعهد کرد هر فردی را که در پخش و قاچاق مواد مخدر دخالت داشته باشد، اعدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تعهد کرد تا 100 هزار قاچاقچی مواد مخدر را اعدام کند. مقامات فیلیپین با فروشندگان و مصرف‌کنندگان مواد مخدر اتمام حجت کردند و به آن‌ها اعلام کردند «تسلیم شوید یا کشته شوید.»

بر اساس گزارش پلیس فیلیپین، بیش از 790 هزار نفر در این کشور تسلیم شدند و تعهد کردند دیگر به مواد مخدر نزدیک نشوند.

اکنون، 18 ماه پس از به قدرت رسیدن وی، نزدیک به 10 هزار نفر به ادعای قاچاق و پخش مواد مخدر در این کشور کشته شده اند. این در حالی است که گفته می‌شود بسیاری از این کشته شدگان، بی‌گناه بوده اند. پلیس اعلام کرده است بیش از 3 هزار و 900 مظنون به ارتکاب جرائم مرتبط به مواد مخدر را در حال دفاع از خود کشته است. کمپین 17 ماهه مبارزه با مواد مخدر دولت دوترته موجب بروز بی‌اعتمادی و مطرح شدن انتقادهای گسترده شده است.

اکنون رئیس جمهور فیلیپین تهدید کرده است در صورتی که فرزند او نیز به قاچاق مواد مخدر متهم شود، فرمان اعدام وی را خواهد داد. این در حالی است که پسر دوترته به قاچاق محموله‌ای بزرگ از متامفتامین (شیشه) از چین متهم شده است. پائولو دوترته که اکنون 42 سال دارد، هرگونه ارتباط با این محموله 125 میلیون دلاری ضبط شده را رد می‌کند.

اکنون دوترته دستور نابودی 30 خودروی لوکس که ارزشی بیش از یک میلیون یورو دارند، صادر کرده است. ویدیوی منتشر شده نشان می‌دهد 20 خودرو که نزدیک به 850 هزار دلار ارزش دارند در دفتر گمرک مانیل، زیر یک بلدوزر له می‌شوند.

10 خودروی لوکس دیگر نیز به طور همزمان در دو بندر دیگر این کشور منهدم شدند. گزارش‌ها حاکی است تمامی این خودروها، به استثنای دو خودرو، دست دوم بوده اند. دوترته پیشتر اعلام کرده بود گمرک فیلیپین برای مبارزه با قاچاق در یکصد و شانزدهمین سالگرد تاسیس اداره گمرک این کشور، این خودروها را نابود خواهد کرد.

   

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پشت پرده بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر کشور چه بود؟ | ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک | یکی از اعضای این باند در عروسی اش شاباش میلیاردی گرفت
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • ۱۴ کیلوگرم تریاک در بردسکن کشف شد
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • خودنمایی لوکس‌ترین خودروی خیابان‌های تهران؛ شاهکار ۱۰ میلیاردی! | فیلم
  • چین برای اولین بار توافقنامه ادعایی 2016 دریای چین جنوبی با فیلیپین را منتشر کرد
  • دادستان کل کشور: به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم