Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@03:42:02 GMT

آموزش حل مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز ۱۰

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۷۰۶۰۳

آموزش حل مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز ۱۰

اگر شما هم بر روی کامپیوتر خود ویندوز ۱۰ نصب دارید و با مشکل اتصال به شبکه و اینترنت مواجه هستید با ما همراه باشید، چون تصمیم داریم در این مطلب از دلایل ایجاد این مشکل و راهکار‌های آن صحبت کنیم.

کلیک: اینکه چرا در کامپیوتری با سیستم عامل ۱۰ نمی‌توانید به اینترنت و شبکه وصل شوید دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
برای مثال می‌تواند مشکل از خرابی کابل مودم، مسدود شدن به وسیله فایروال‎‌ها و نرم افزار‌های آنتی ویروس، درایور آداپتور شبکه یا حتی خود ارائه کننده خدمات اینترنت (ISP) باشد.

مشکل از هر کجا که نشئت گرفته باشد اولین کاری که شما باید در این مواقع انجام دهید؛ تهیه یک گزارش از شبکه بی‎ سیم است. چون عامل اصلی خیلی از مشکلات از همین جا شروع می‎ شود. برای انجام این کار به کادر جستجوی موجود در نوار وظیفه بروید و عبارت Command prompt را تایپ کنید، سپس روی Command prompt راست کلیک کرده و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید.

در مرحله بعد در خط فرمان عبارت netswlan show wlanreport را تایپ نمایید. با انجام این کار یک فایل html ساخته می‌شود که شما می ‎توانید آن را در مرورگر خود باز کنید.

همچنین می‌توانید مطمئن شوید که مشکل اتصال مربوط به مودم یا خدمات دهنده اینترنت شما نباشد. اگر هیچ کدام از این عوامل به مشکل اتصال مربوط نبودند مراحل بعد را انجام دهید.

در کادر جستجوی موجود در نوار ابزار یک بار دیگر عبارت Command prompt را تایپ کنید. سپس روی آن راست کلیک کرده و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید.

در خط فرمان عبارت ipconfig را تایپ نمایید. آدرس آی ‎پی کنار عبارت Default gateway را پیدا کرده و این آدرس را یادداشت کنید. در خط فرمان عبارت ping را تایپ کرده و کلید Enter را فشار دهید. شما باید نتیجه ‎ای شبیه به خروجی زیر را مشاهده کنید:

Reply from ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱: bytes=۳۲ time=۵ms TTL=۶۴

Reply from ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱: bytes=۳۲ time=۵ms TTL=۶۴

Reply from ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱: bytes=۳۲ time=۵ms TTL=۶۴

Reply from ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱: bytes=۳۲ time=۵ms TTL=۶۴

اگر شما نتیجه بالا را مشاهده کردید، اما باز هم نمی ‎توانید به اینترنت وصل شوید احتمالا مشکل از مودم یا خدمات دهنده اینترنت شما است.

آداپتور شبکه خود را بروز نگه دارید

بعضی مواقع مشکل اتصال به اینترنت می ‎تواند به دلیل ناسازگاری درایور آداپتور شبکه شما باشد. برای اطمینان از این که درایور شما به ‎روز رسانی شده باشد مراحل زیر را انجام دهید:

– در کادر جستجو عبارت Device Manager را تایپ کنید.

– Network adapters را انتخاب کنید.

– روی آداپتور شبکه راست کلیک کرده و سپس Update Driver Software>> Search automatically for updated driver software را بزنید.

– بعد از این که درایور به‎روز رسانی شده شما نصب شد یک بار کامپیوتر را ری ‎استارت کنید.

در صورتی که نمی ‎‎توانید به طور خودکار درایور جدید را پیدا کنید به وب‎ سایت سازنده آداپتور شبکه خود مراجعه کرده و آخرین درایور موجود را دانلود کنید.

به نسخه قبلی آداپتور شبکه خود بازگردید

گاهی اوقات نصب کردن نسخه قدیمی ‎تر درایور نیز ممکن است به رفع مشکل اتصال کمک کند.

– در کادر جستجو عبارت Device Manager را تایپ کرده و آن را انتخاب کنید.

– Network adapters راه انتخاب و بعد نام آداپتور شبکه خود را انتخاب نمایید.

– روی نام آداپتور شبکه راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.

– سپس Driver و بعد Roll back driver را بزنید. حالا مراحل نمایش داده شده را دنبال کرده و فرآیند کار را تکمیل کنید.

– بعد از نصب درایور کامپیوتر خود را ریستارت نمایید.

از network troubleshooter استفاده کنید

یکی دیگر از روش ‎های برطرف کردن مشکلات عمومی‎ اتصال به اینترنت استفاده از network troubleshooter خود ویندوز است.

-در کادر جستجوی موجود در نوار ابزار عبارت Network troubleshooter را تایپ کنید و بعد Indentify و repair network problems را انتخاب کنید.

-مراحل توصیه شده در troubleshooter را انجام دهید و ببینید آیا مشکل برطرف می ‎شود یا خیر؟

اگر این روش مشکل شما را برطرف نکرد، بخش TCP/IP را ریست کنید، آدرس‌ای ‎پی را بازیابی کنید و سرانجام DNS client resolver cache را تخلیه و ریست کنید. شما باید این فرامین را در پنجره command prompt اجرا کنید؛ بنابراین command prompt را با سطح دسترسی admin باز کنید و دستورات زیر را به ترتیب اجرا کنید:

-فرمان netshwinsock reset را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید.

-فرمان netsh int ip reset را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید.

-فرمان ipconfig /release را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید.

-فرمان ipconfig /renew را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید.

-فرمان ipconfig / flushdns را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید.

فایروال را غیرفعال کنید

بعضی مواقع ممکن است فایروال‎‌ها از برقراری اتصال جلوگیری کنند. آن‌ها را غیرفعال کنید و ببینید آیا مشکل برطرف می ‎شود؟ command prompt را با سطح دسترسی admin باز کنید. در خط فرمان عبارت advfirewall set allprofiles state off را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید.

سپس مرورگر وب خود را باز کنید و ببینید آیا می ‎توانید به اینترنت دسترسی داشته باشید. برای فعال کردن مجدد نرم افزار فایروال در خط فرمان عبارت netsh advfirewall set allprofiles state on را تایپ کنید و کلید Enter را فشار دهید.   پ. آنتی‌ویروس را غیرفعال کنید

-در نوار جستجو عبارت System and security را تایپ کنید و بعد Review you computer’s status and resolve issues را انتخاب کنید.

-فلش کنار Security را انتخاب کنید.

-مستندات آنتی ویروس را بررسی و آن را خاموش کنید.

درایور آداپتور شبکه را غیر فعال کنید

یکی دیگر از روش‎‌های رفع مشکل غیر فعال کردن درایور آداپتور شبکه است، اما فراموش نکنید که حتما قبل از انجام این کار یک نسخه پشتیبان از آن تهیه کنید.

-در نوار جستجو عبارت Device Manager را تایپ کرده و آن را انتخاب کنید.

-در این پنجره شما نام آداپتور شبکه خود را مشاهده خواهید کرد.

-روی آداپتور شبکه راست کلیک کرده و Uninstall>> Delete the driver software for this device را انتخاب کنید. سپس روی Ok کلیک نمایید تا فرآیند انجام کار تایید شود. در انتها اگر خواسته شد که کامپیوتر را ری‎استارت کنید این کار را انجام دهید.

از Network reset استفاده کنید

به عنوان آخرین تلاش برای رفع مشکل اتصال به شبکه از Network reset استفاده کنید تا دستگاه‎های شبکه از نو نصب شوند. اما توجه داشته باشید که برای استفاده از network reset باید ویندوز ۱۰ شما نسخه ۱۶۰۷ باشد.

-Start>> Settings>> Network & Internet>> Status>> Network reset را انتخاب کنید.

-Reset now را انتخاب و بعد روی Yes کلیک کنید تا فرآیند انجام کار تایید شود. مدتی صبر کنید تا کامپیوتر ری‎استارت شود. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003HAz

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • ‌مشکل کمبود معلم در استان فارس حل می‌شود/ تشکیل قرارگاه تکریم مقام معلم
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل
  • اتصال ۳۴۲ واحد صنعتی تازه همدان به شبکه گاز کشور