Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات از سال 1385 تا‌کنون دو قرارداد با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سازمان ملل متحد منعقد کرده است و این مرکز مجاز به انجام تحقیقات با کشورهای صنعتی به‌صورت مشترک است که حامی پروژه ایتر باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر صبح امروز از آزمایشگاه راکتور هسته تحقیقاتی گداخت هسته‌ای، آزمایشگاه نانو مواد، آزمایشگاه SIMS، آزمایشگاه کاشت یون و شتابدهنده پلاسما (Ion Implanter and Plasma Accelerator)، کارگاه ساخت وسایل و سامانه امحای پسماندهای بیمارستانی مرکز تحقیقات فیزیک پلاسمای واحد علوم و تحقیقات بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید که دکتر محمدصادق ضیایی مشاور رئیس و رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری، دکتر محمد مهدی طهرانچی عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، علی فقیه مدیرکل پیگیری‌های ویژه دانشگاه، دکتر منصور بیات سرپرست معاونت اداری و مالی واحد علوم و تحقیقات، دکتر فاطمه عزیزآبادی فراهانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری و جمعی دیگر از معاونان و مدیران این واحد دانشگاهی دکتر فرهاد رهبر را همراهی می‌کردند، دکتر محمود قرآن‌نویس رئیس مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما بخش‌های مختلف آزمایشگاهی را معرفی و فعالیت‌های این مرکز را تشریح کرد.

قرآن‌نویس در این بازدید درباره فعالیت‌های این مرکز تحقیقاتی اظهار داشت: مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات از سال 1373 فعالیت‌های تحقیقات کاربردی خود را در زمینه‌های فیزیک اتمی و ملکولی و حالت جامد آغاز کرده است و بخش تحقیقات فیزیک اتمی و ملکولی با توجه به امکانات و تجهیزات آن یکی از پیشرفته‌ترین مراکز تحقیقاتی کشور محسوب می‌شود که بخشی از فعالیت‌های آن شامل تحقیق در زمینه کاربرد فیزیک پلاسما و فیوژن است.

رئیس مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما با بیان اینکه این مرکز از سال 1385 تا‌کنون دو قرارداد با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سازمان ملل متحد منعقد کرده است، گفت: بر‌اساس این قرارداها که مطابق «پروژه تحقیقاتی هماهنگ IAEA» است، مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما مجاز به انجام تحقیقات با کشورهای صنعتی به‌صورت مشترک است که حامی پروژه ایتر باشد.

وی با بیان اینکه این مرکز به منظور تبادل و انتقال تجربه‌های علمی و پژوهشی خود قراردادهای همکاری متعددی را با مراکز تحقیقاتی و پژوهشی داخلی و خارجی منعقد کرده است، خاطرنشان کرد: امضای قرارداد و تفاهم‌نامه همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (ژنو)، انستیتو تکنولوژی کورچاتوف روسیه، انستیتو تکنولوژی انرژی اتمی و مرکز تحقیقات فیزیک دانشگاهن نیهون ژاپن، مرکز تحقیقات فیزیک نظری تریست ایتالیا، مرکز تحقیقات انستیتو فیزیک پلاسما شهر هیفی چین، آکادمی علوم چین- پکن، بخش فیزیک دانشگاه یونان و همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی داخل کشور از جمله این قراردادهاست.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۲۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

این مرکز رشد با ارائه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا، یکی از پیشتازان تولید دانش در حوزه سلامت است. این مرکز قادر است توانایی خود را به صورت عملی در پشتیبانی از تبد یل دانش به فناور‌ی های دانش محور حوزه سالمت به ویژه در حوزه، تکنولوژ‌ی های نوین پزشکی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، روش‌های جد ید درمانی، پزشکی دقیق و ... به کار برد و با هدف حمایت از بنگاه‌ها‌ی نوآور و کارآفرین و تبد یل آنها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی آنها در بازار‌های داخلی و بین المللی
و کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن
چرخ‌های اقتصاد ملی اقدام به تاسیس مرکزرشد فناوری‌های بالینی نموده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد