Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت با بیان اینکه تکنولوژی نهال گواهی شده در کشور گسترش یافته و پایه گذاری می‌شود گفت: امروز در دنیا برای گردو همانند هلو، زرد آلو و سیب، نهال جدید تولید می‌کنند. ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۶ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تویسرکان، عباس کشاورز امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تویسرکان را به عنوان شهرستان باغداری می شناسیم که به دلیل کم آبی گاهی زراعت نیز در آن انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: باغات گردو یا خرمای ما در کشور عمدتا بر مبنای هسته‌ کاشته می‌شود و این گردو در طبیعت تحت تاثیر گرده‌های مختلف تولیدات مختلفی دارد بر این اساس میوه‌های ما یکنواخت نیست.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت افزود: در این باغات خدمات هرس، برداشت و سم پاشی مشکل است ضمن اینکه باغات ما در معرض خسارت‌های جوی قرار دارند.

کشاورز عنوان کرد: امروز در دنیا برای گردو همانند هلو، زرد آلو و سیب، نهال جدید تولید می‌کنند و پایه شناخته شده برای آن پیش بینی می‌کنند که تولید هر یک از آن ها پروسه فنی و تکنولوژی را در بر می‌گیرد.

وی تصریح کرد: باید پیوندک‌ها را در باغ‌های عاری از آلودگی داشته باشیم ضمن اینکه این‌گونه باغات تنها به ما جوانه می‌دهند و نه میوه، و در یک مکانیزمی با استفاده از تکنولوژی‌های نوین پایه را تولید می‌کنیم و این دو را به هم وصل می‌کنند که در این صورت نهال‌های سالم، شناسنامه‌دار و قابل اطمینان با مشخصات فیزیکی و فواید و غیره با برندهای مشخص تولید می‌شود تا بتوانند گردو را به عنوان باغ های صنعتی پایه گذاری کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت افزود: مرکزی که در تویسرکان افتتاح شد نخستین و بزرگترین فعالیت برای تولید نهال پیوند گردو و تکنولوژی تکثیر نهال است که در کشور در حال پایه گذاری شده است.

انتهای پیام/ ع

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۶۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ضرورت شناسنامه‌دار کردن باغات مازندران گفت: تاکنون ۱۵ هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن رزاقی در همایش باغداران شهرستان قائم شهر، با اشاره به لزوم اطلاع رسانی به باغداران درباره اهمیت شناسنامه کردن باغ و دریافت پروانه کسب و کار گفت: شناسنامه دار شدن باغات در 22 شهرستان مازندران اجرا می‌شود و هم اکنون با همکاری مسئولان و کارشناسان اتاق اصناف کشاورزی مازندران در حال انجام است.

وی افزود: در طرح شناسنامه دار کردن باغات که در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی و با هدف واگذاری فعالیت کشاورزی و باغی به مردم انجام می‌شود، ساماندهی فعالیت باغداران مازندران و تولید محصول سالم که قابلیت صادراتی داشته باشد، اجرا می‌شود.

رزاقی گفت: تاکنون 15 هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شدند.

وی تاکید کرد:  پیش بینی می‌شود قبل از برداشت مرکبات امسال در شهریور، باغات مرکبات شناسنامه دار بشوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 230 هزار بهره بردار مرکبات در مازندران داریم و در 160هزار هکتار باغات استان سالانه بیش از سه میلیون تن محصول مرکبات برداشت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: میزان تولید در باغات مازندران قابل توجه است و ارتقای کیفیت محصول برای صادرات ضرورتی است که باید به آن توجه شود.

رزاقی گفت: باغداران مازندران با شناسنامه دار کردن باغات می‌توانند در تولید مرکبات نقش ایفا کنند.

وی یادآور شد: عضویت باغداران و کشاورزان در اتاق اصناف کشاورزی هم یک فرصت برای باغداران بوده که می‌توانند در تعیین قیمت عادلانه محصولات مطالبه گری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به روز رسانی نقشه شهر همدان
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور+فیلم
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • پیش بینی گردو خاک و کاهش کیفیت‌هوا در البرز
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد