Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل درمان تامین اجتماعی استان تهران، از استقرار درمانگاه سیار و اختصاص درمانگاه ثابت برای ارائه خدمات درمانی رایگان در مسیر راهپیمایی بزرگ یوم الله ٢٢ بهمن خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بابک عدلی، مدیرکل درمان استان تهران ضمن گرامیداشت ٢٢ بهمن با تاکید بر اینکه دهه فجر فرصتی گرانبها برای ارائه عملکرد و دستاوردهای فرهنگی به نسل جوان کشور است، گفت: تقارن دهه فجر با ایام فاطمیه بهترین فرصت برای تبیین سیره فاطمی و ارزش‌های انقلاب ناب محمدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل درمان استان تهران از آماده باش باند هلی کوپتر امداد بیمارستان شهید دکتر فیاض بخش خبر داد و گفت: یک درمانگاه سیار و یک درمانگاه ثابت در روز ٢٢ بهمن به ارائه خدمات درمانی مطلوب به بیماران خواهند پرداخت.


وی با اشاره به اینکه درمانگاه سیار واقع در خیابان آزادی جنب شعبه ١٣ تامین اجتماعی، خدمات درمانی سرپایی به راهپیمایان ارائه می‌دهد، اذعان کرد: پلی کلینیک ٢٢ بهمن واقع در خیابان آزادی - روبروی سازمان مرکزی هم خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مردم ارائه می‌دهد.


عدلی یادآور شد: بیماران در صورت نیاز به خدمات درمانی گسترده‌تر از طریق آمبولانس مستقر در محل درمانگاه سیار و پلی کلینیک ٢٢ بهمن به نزدیکترین مراکز درمانی ارجاع داده می‌شوند.


این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش افزود: خدمات دارویی و درمانی مورد نیاز در سطح بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تابعه اداره کل درمان استان تهران در مسیر راهپیمایی ٢٢ بهمن نیز همچون سال‌های گذشته جهت ارائه خدمات به شهروندان آماده شده است.


مدیر کل درمان استان تهران از تیم مجهز پزشکی و درمانی اداره کل درمان تامین اجتماعی استان تهران یاد و خاطر نشان کرد: پایگاه اطلاع رسانی اداره کل درمان استان تهران در جنب کلینیک سیار بولتن‌های راهنمای مراکز درمانی، پوسترها و اطلاعیه‌های مربوط به ٢٢ بهمن را هم توزیع می‌کند.


وی عنوان کرد: درمانگاه سیار که به ارائه خدمات درمانی رایگان به شهروندان می‌پردازند دارای دو پزشک، یک پرستار، یک بهیار و یک تکنیسین‌ دارویی است.

عدلی با اشاره به اینکه تمامی این برنامه‌ها در ستاد گرامیداشت دهه فجر تدارک دیده شده است، افزود: هماهنگی‌های لازم جهت اجرای برگزاری بهتر این مراسم با واحدهای مراکز درمانی تابعه، اورژانس، روابط عمومی، حراست، تاسیسات و نقلیه نیز صورت گرفته است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۶۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی