Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آذر اسماعیلی با اشاره به اینکه بنا و بنیان حاکمیت اسلامی ایجاد شرایط زندگی عزت مندانه و شرافتمندانه برای همه آحاد مردم است، اظهار داشت: این نگاه و مبنای ارزشی پایه ای شد تا امام راحل از همان طلوع فجر انقلاب اسلامی رسیدگی به محرومین را در اولویت نظام جمهوری اسلامی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر اساس همین نگاه، دومین نهادی که در جمهوری اسلامی ایران شکل می گیرد، کمیته امام خمینی است و این نهاد ماموریت پیدا می کند تا محرومیت زدایی را به شکل فاخر و ارزشمند انجام دهد.
مدیر کل دفتر بحران و مناطق محروم کمیته امداد امام خمینی گفت : باید تمام داشته هایمان را چه در حوزه ملی و چه در حوزه مردمی در کنار هم قرار دهیم و بر اساس توزیع عادلانه و نیازسنجی، به سمت مناطق محروم سوق دهیم که این اقدام ارزشمند انجام شده است و به ویژه در یک دهه گذشته شتاب زیادی به خودش گرفته است.
مدیر کل دفتر بحران و مناطق محروم کمیته امداد امام خمینی تصریح کرد: هیچ نقطه ای در کشور وجود ندارد و هیچ منطقه محرومی هم وجود ندارد که ما به آن دسترسی نداشته باشیم یا محرومین عزیز نیز متقابلا به امدادگران یا سازمان های امداد رسان دسترسی نداشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه باید از خیل عظیم سرمایه اجتماعی و حامیان خیر استفاده کنیم، اظهار داشت: در حال حاضر هیچ فرزندی وجود ندارد که از نعمت پدر محروم باشد و چندین حامی در کنارش نباشند و به عنوان پشتوانه از او حمایت نکنند.
علی اکبر اردستانی مسئول سازمان بسیج عشایری استان تهران هم محرومیت زدایی را یکی از دغدغه های انقلاب و نظام و به ویژه مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: در سازمان بسیج عشایری استان تهران در کنار قرارگاه خاتم الانبیا و همچنین بسیج سازندگی استان تهران در رابطه با محرومیت زدایی، به روستاها تیم پزشکی اعزام می کنیم و در مناطق محروم تا جایی که در توان داشته باشیم با بعضی از ارگان ها تعاملات لازم را داریم تا به این خانوارها در تامین معیشت زندگی کمک های لازم را بکنیم.
وی در باره برخی از فعالیت های بسیج عشایر گفت: برای عشایر در منطقه ییلاقی لار که از بحث فرهنگی و پزشکی محروم هستند، تیم پزشکی مستقر هستند و کمک می کنند و در حوادث طبیعی مانند زلزله کرمانشاه تا جایی که در توان بود، تیم پزشکی و دامپزشکی را با گروه بسج جامعه مهندسین کشاورزی اعزام کردیم.
مسئول سازمان بسیج عشایری استان تهران تاکید کرد: ما سه جامعه شهری، روستایی و عشایری داریم و این جامعه عشایری هستند که برای نظام بار نیستند بلکه یار هستند و خودشان و بخشی از جامعه را تامین می کنند و نیازی به کمک مالی ندارند و اگر مسئولین نظام به این قشر کمک کنند ما در زمینه مواد پروتئینی و لبنی کم نخواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۷۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه، گفت: براساس قانون دستگاه‌های اجرایی به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری را برای خدمت‌رسانی به این جامعه تخصیص دهند که هنوز در استان کرمانشاه عملیاتی نشده است. - اخبار استانها -

علی‌جعفر رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه جامعه عشایری استان بعد از جامعه شهری و روستایی سومین جامعه استان است اظهار داشت: با وجود اینکه جمعیت عشایر تنها 4.2 درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند اما ییشترین نقش را در اقتصاد استان را دارند.

وی با بیان اینکه عشایر استان با داشتن سه میلیون و 400 هزار رأس دام سبک 30 درصد از نیاز پروتئینی استان را تأمین می‌کنند عنوان کرد: 13 هزار و 800 خانوار عشایری استان با 86 هزار نفر جمعیت 6 ماه از سال را در مناطق ییلاقی استان می‌گذرانند و 6 ماه دیگر را به مناطق گرمسیری استان و استان‌های خوزستان، لرستان و ایلام کوچ می‌کنند.

رضایی گفت: با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان تقویم کوچ عشایر تهیه شده و کوچ از 15 فروردین 1403 آغاز شده و تا 15 اردیبهشت ادامه دارد و بعد از آن می‌توانند وارد مراتع استان شوند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه افزود: با بخشی از دستگاه‌های مرتبط با عشایر از جمله نیرو انتظامی، مرزبانی و سپاه عشایری برای تأمین امنیت مسیر کوچ عشایر هماهنگی لازم انجام شده که عشایر با آسودگی خاطر کوچ کنند.

وی با اشاره به هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل راهداری به منظور ارائه خدمات به عشایر در مسیر کوچ بیان کرد: آبرسانی و تأمین آب شرب سالم توسط تانکر از وظایف اداره کل امور عشایری است و سوخت مورد نیاز شامل نفت سفید و گاز مایع در اختیار جامعه عشایری قرار می‌گیرد.

رضایی گفت: براساس سیاست سازمان، ما تنها وظیفه تامین آب شرب عشایر را داریم اما با پیگیری و تأمین اعتبار 50 تا 60 درصد آب احشام نیز تأمین می‌شود و بخشی از آب احشام را خود عشایر باید تأمین کنند.

وی عنوان کرد: پنل‌های خورشیدی توسط وزارت نیرو و شرکت توانیر براساس اعتباری که در قانون بودجه مصوب شده تهیه و در اختیار سازمان امور عشایری قرار می‎گیرد و این پنل تنها برای تأمین روشنایی و شارژ تلفن همراه است اما مقرر شده در صورت تأمین اعتبار عشایری که فاصله کمتری نسبت به برق شهری دارند از این ظرفیت استفاده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: سهمیه پنل خورشیدی در سال گذشته 800 مورد بوده اما با وجود پیگیری‌های متعدد تنها 400 مورد به ما تخصیص یافته و از طریق قرعه کشی بین عشایر توزیع می‌شود.

رضایی با انتقاد از کم بودن سهمیه آرد عشایر عنوان کرد: سرانه آرد جامعه عشایری 12 کیلوگرم است و مکاتبات متعددی با سازمان برای افزایش این سرانه انجام شده اما باید در شورای آرد و نان کشور مطرح شود که هنوز به نتیجه نرسیده است.

وی با بیان اینکه اداره کل دامپزشکی دو بار در سال دام عشایر را به صورت رایگان معاینه و واکسن می‌زنند، گفت: اداره کل امور عشایری به تنهایی قادر به رفع مشکلات این جامعه نیست و براساس قانون تمام دستگاه‌های اجرایی استان به نسبت جمعیت عشایری باید اعتباری در راستای خدمات رسانی به این جامعه هزینه کنند اما تاکنون عملیاتی نشده و مشکلات همچنان پابرجا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • «طرح نفس» جان ۱۴ نوزاد کرمانشاهی را نجات داد
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • اجرای طرح وارگه دانایی در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری