Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@03:47:35 GMT

11.6 درصد مردم اصفهان دیابت دارند

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۸۵۱۵۸

11.6 درصد مردم اصفهان دیابت دارند

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمد نیلفروشان  درخصوص فعالیت‌های مؤسسه خیریه دیابت اصفهان اظهار داشت: هدف از تشکیل این مؤسسه خیریه، ارائه خدمات مناسب پزشکی، بهداشتی درمانی و حمایتی به بیماران دیابتی و همچنین ایجاد تسهیلات برای تأمین ارتقای سطح سلامت این افراد است.

وی افزود: اساس کار این مؤسسه که در سال 1378 به وسیله هیأت مؤسس مرکب از اساتید دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پزشکان و کارشناسان بهداشتی و درمانی و خانواده‌های دیابتی تأسیس شد، بر مبنای آموزش، کنترل و پیشگیری از دیابت است تا از ابتلای افراد در معرض خطر جلوگیری کرده و افراد مبتلا به دیابت با کنترل بیماری دچار عوارض نشوند و از زندگی باکیفیت مناسب‌تری با درمان مناسب برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مؤسسه خیریه دیابت استان اصفهان گفت: این مؤسسه خدمات خود را از طریق بسته‌های آموزشی در قالب کنترل، آموزش و پیشگیری از بیماری دیابت و جلوگیری از عوارض زودرس و دیررس دیابت، هم در زمینه درمانی و هم در زمینه فرهنگی و رفاهی به بیماران ارائه می‌دهد.

 وی تصریح کرد: برگزاری اردوهای آموزشی، زیارتی، خدمات تفریحی و گردشگری، بازدید و دلجویی از مددجویان در منازل، تهیه و توزیع دستگاه‌های اندازه‌گیری قند خون و انسولین با قیمت پایین و همچنین انجام تست خون برای تشخیص وضعیت خون بیماران و برگزاری همایش‌های علمی آموزشی به مناسبت‌های مختلف، نظیر روز جهانی دیابت از دیگر فعالیت‌های این خیریه است.

نیلفروشان اذعان داشت: روز 23 آبان امسال همایشی به مناسبت روز جهانی دیابت با حضور افراد خیر و آحاد مردم پیرامون مسائل مربوط به دیابت به منظور فرهنگ‌سازی و آموزش، کنترل و پیشگیری برگزار شد، زیرا اگر بحث آموزش اساس کار قرار بگیرد افراد دیابتی دچار مشکلات عدیده‌ای مثل دیالیز، قطع شدن اندام یا نابینایی نخواهند شد.

وی با بیان این نکته که دیابت یک بیماری مزمن، سیستماتیک و شایع است، مطرح کرد: دیابت کم کم سیستم بدن را مانند چشم، کلیه، قلب و.. از کار می‌اندازد و اگر بیمار مواردی را که گفته می‌شود رعایت نکند، نابینایی، دیالیز و قطع اندام در انتظار او خواهد بود.

مدیرعامل مؤسسه خیریه دیابت استان اصفهان عنوان کرد: برنامه‌های فرهنگی در ارتباط با کودکان و نوجوانان دیابت نوع یک برگزار می‌شود تا مادران ضمن آشنایی با یکدیگر، انتقال تجربه و مبارزه با حس تنهایی در این موضوع، در خصوص تزریق انسولین و مسائل مربوطه، توسط دکترها و متخصصان حاذق آموزش ببینند.

وی ادامه داد: سمینارها و برنامه‌های مختلف غربالگری از هیأت‌های مذهبی تا فرهنگسراها و اداره‌ها نیز برگزار می‌شود، پیش از این هر جمعه با همکاری شهرداری در جاده سلامت غربالگری انجام می‌شد، به طور معمول هر جایی که میزان تحرک بیشتر و سن کمتری وجود دارد، آمار مبتلایان به دیابت نیز پایین است.

نیلفروشان خاطرنشان کرد: طبق آمار هم اکنون 11.6 درصد مردم اصفهان دیابت دارند و دو برابر این آمار هم در آستانه ابتلای به آن هستند، در حالی که نیمی از افراد دیابتی از بیماری خود خبر ندارند.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۵۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان

به گزارش خبرنگار مهر، علی زند وکیلی، مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی در نشست ارائه گزارش و رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال با حضور برخی نمایندگان مجلس گفت: این مؤسسه بازوی پژوهشی و مردمی سازی صندوق بازنشستگی است و از ابتدای سال در جهت شعار سال اقدام کرده است.

وی با اشاره به موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: برای تحقق این موضوع مطالعات بین المللی را بررسی و مدل‌های مردمی سازی را در یک ویژه نامه منتشر کردیم که امروز با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان مختلف و مدیرعامل صندوق ارائه شد.

زند وکیلی گفت: مردمی سازی فرایند پیچیده و مستمر است و باید مدل‌های درستی برای آن در نظر گرفت، همچنین مساله آموزش حائز اهمیت است و این ظرفیت باید باشد که مردم مالکیت صندوق‌ها را داشته باشند.

وی در مورد افزایش سن بازنشستگی بیان داشت: افزایش سن بازنشستگی و نتایج آن را در یک پژوهش مفصل ارائه کردیم.

زند وکیل گفت: تأثیر مردمی سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان است و خود بازنشستگان می‌توانند مثلاً سهم در مالکیت هلدینگ‌ها داشته باشند.

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا خاطرنشان کرد: شناسایی آسیب‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود در صندوق بازنشستگی و شرکت‌های تابعه، طراحی و تدوین مسیر راهبردی و مدیریت پژوهش‌های مورد نیاز صندوق، ایجاد ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشکیل شبکه نخبگانی تدوین نظام پیشنهادات و مدل‌های احیا مولدسازی و مردمی‌سازی از اهداف مأموریت‌های مؤسسه راهبردی بازنشستگی است.

وی گفت: در اقتصادی که از لحاظ سیاسی و تعارض منافع پیچیدگی‌های بسیاری دارد و تحت تأثیر بازیگران زیادی هستند نمی‌توان به راحتی ریل‌گذاری‌های موجود را تغییر داد. استفاده از ابزارهای نوین و فناوری‌های بدی جهت نیل و اهداف با کمترین اصطکاک بسیار ضروری و کارا است.

زند وکیل ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری با توجه به اقتصاد متنوع و ذینفعان مختلفی که در ساختار خود دارد می‌تواند با استفاده از این ابزارسازی‌ها الگوی موفقی برای دیگر بخش‌های اقتصادی کشور جهت تحقق شعار سال و ترقی بخش تولید کشور باشد.

وی گفت: مشارکت دادن مردم در اقتصاد به لحاظ مختصات فرهنگ ایرانی و اسلامی می‌تواند در قالب‌های گوناگونی پیاده شود صندوق بازنشستگی می‌تواند با توجه به تنوع شرکت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهد از هر یک از این ایده‌ها استفاده کند که یکی از این ایده‌ها شرکت‌های تعاونی و تعاونی‌های کارگری است و دیگری بودجه‌های مشارکتی است همچنین سکوها و فناوری‌های دیجیتال و رمز نشان‌سازی دارایی‌ها می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان اینکه اختلاف در مفهوم مردم‌سازی و مشارکت مردمی از نقطه دید و استدلال متفاوت نشأت می‌گیرد، گفت: برخی باور دارند که مردم می‌سازی به معنای اجازه دادن به مردم برای شرکت در تصمیمگیری‌های اجتماعی است یا آن را صرفاً به معنای اختصاصی‌سازی می‌دانند در حالی که دیگران معتقدند مردمی‌سازی فراتر از این معنای سطحی است و باید شامل پیوندهای عمیق و فعال مردم با فرایندهای تصمیم‌سازی و اجرایی باشد.

وی یادآور شد: صندوق بازنشستگی کشوری با بهره‌گیری از ایده کسب و کارهای اجتماعی و پایش مقررات حاکم بر شرکت‌های صندوق می‌تواند الگوی مناسبی برای تحقق صحیح مشارکت مردم برای دیگر بخش‌های کشور باشد.

کد خبر 6097561

دیگر خبرها

  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها