Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@09:11:14 GMT

خطر جدي دستمال کاغذي براي خانم ها!

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۸۷۹۲۴

خطر جدي دستمال کاغذي براي خانم ها!

خبرگزاري آريا - شما هم بارها از متخصصان شنيده ايد که بايد براي پيشگيري از ابتلا به عفونت هاي قارچي، خودتان را پس از رفتن به دستشويي، خوب خشک کنيد تا محيط گرم و مرطوبي براي رشد قارچ ها در اين ناحيه به وجود نيايد اما توصيه ها و هشدارهايي در اين زمينه دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از هفته نامه سلامت، حتما شما هم بارها از متخصصان شنيده ايد که بايد براي پيشگيري از ابتلا به عفونت هاي قارچي در ناحيه تناسلي، خودتان را پس از رفتن به دستشويي، خوب خشک کنيد تا محيط گرم و مرطوبي براي رشد قارچ ها در اين ناحيه به وجود نيايد اما دکتر بهروز باريک بين متخصص پوست و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، از آن روي اين سکه مي گويد و توصيه ها و هشدارهايي در اين زمينه دارد که خواندنش خالي از لطف نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دليل توصيه شما براي عدم استفاده از دستمال کاغذي به منظور خشک کردن ناحيه تناسلي چيست؟
- ناحيه تناسلي، جزو حساس ترين مناطق پوستي است که مي تواند به سرعت و شدت با هر نوع محرک خارجي مانند دستمال کاغذي، تحريک شود. متاسفانه، بسياري از خانم ها به صورت وسواس گونه اي عادت به خشک کردن ناحيه تناسلي خود بعد از رفتن به دستشويي دارند که اين مسئله مي تواند مشکلات پوستي مختلفي را در اين قسمت حساس از بدن برايشان ايجاد کند.
چه مشکلاتي؟
- مهمترين مشکل اين است که مواد و ترکيب هاي موجود در دستمال هاي کاغذي، جزو مواد آلرژن هستند. اين حساسيت زا بودن در اثر استفاده از عطرهاي مختلف در دستمال هاي کاغذي، تشديد هم خواهد شد. افراد مبتلا به آلرژي هاي پوستي با استفاده از دستمال کاغذي براي خشک کردن خود با تشديد بيماري و وخيم تر شدن شرايط پوستي شان در ناحيه تناسلي مواجه خواهد شد.
در واقع چنين افرادي به اگزماي تماسي آلرژيک به دليل تماس با دستمال کاغذي و حساسيت به مواد داخل آن مبتلا هستند. اين خانم ها در دوره هايي به دليل تشديد آلرژي شان با شکايت از سوزش، خارش، قرمزي، خشکي و التهاب در ناحيه تناسلي به پزشک مراجعه مي کنند و نمي دانند که درمان مشکل آنها به سادگي و با حذف ماده آلرژن که همان دستمال کاغذي باشد، اتفاق خواهد افتاد.
يعني تنها مشکل استفاده از دستمال هاي کاغذي براي خشک کردن، ايجاد حساسيت است؟
- نه. متاسفانه برخي از خانم ها عادت دارند که تمام قسمت هاي ناحيه تناسلي، مخصوصا داخل ناحيه و مخاط ها را به شدت با دستمال کاغذي خشک کنند که اين رفتار، بيشتر به رفتاري وسواس گونه شبيه است تا بهداشتي. تماس مداوم دستمال کاغذي با مخاط ناحيه تناسلي به مرور زمان باعث ايجاد ضايعاتي شبيه به زگيل تناسلي خواهد شد.
کمي بيشتر درباره اين ضايعه هاي پوستي توضيح مي دهيد؟
- بله؛ اين روزها بسياري از خانم ها با شکايت از وجود دانه هايي ريز و همرنگ پوست که در قسمت داخلي لبه هاي ناحيه تناسلي (محلي که مخاط تناسلي را هم دربر مي گيرد) ايجاد شده اند، به پزشک مراجعه مي کنند. اين ضايعات که بدون درد، سوزش يا خارش هستند و امکان انتقال آنها هم به هيچ عنوان وجود ندارد، «پاپيلوماتوز» نام دارند. پاپيلوماتوزها معمولا کنار هم و در يک خط قرار مي گيرند و آلرژي هاي تماسي مانند استفاده از دستمال هاي کاغذي باعث تحريک براي ايجاد يا تشديد آنها مي شود.
آيا راهي براي درمان اين ضايعه هاي پوستي تناسلي وجود دارد؟
- بله، خوشبختانه در بسياري از موارد ديده شده که پاپيلوماتوزها در صورت قطع استفاده از دستمال کاغذي براي خشک کردن ناحيه تناسلي، کم کم از بين مي روند. به همين دليل هم نيازي به استفاده از روش هاي تهاجمي يا غيرتهاجمي براي حذف اين ضايعات پوستي وجود ندارد، ضمن اينکه پاپيلوماتوزها به همسر منتقل نمي شوند يا در صورت زايمان طبيعي، خطر انتقال آن به نوزاد هم وجود نخواهد داشت.
نظرتان درباره خشک کردن ناحيه تناسلي بچه ها با دستمال چيست؟
- نه دختربچه ها و نه پسربچه ها به دليل پوست حساسي که دارند، نبايد با دستمال کاغذي خشک شوند. دختربچه ها، ترشحات واژينال هم ندارند و بنابراين استفاده از دستمال کاغذي براي خشک کردن آنها به هيچ عنوان توصيه نمي شود. شما مي توانيد براي رعايت بهداشت بيشتر ناحيه تناسلي بچه ها، لباس زير آنها را شب به شب عوض کنيد و لباس هاي زير نخي و سفيد برايشان بپوشانيد.
توصيه آخر
- برخي از خانم ها در اثر استفاده از پدهاي بهداشتي هم دچار خارش و التهاب پوست خارجي ناحيه تناسلي مي شوند. توصيه ما به اين گروه از خانم ها، استفاده از پدهاي پنبه اي غيرمعطر و تعويض مارک پد خود در صورت حساسيت دادن به آن است. اگر هم فردي به هر دليلي مجبور شد که از دستمال کاغذي تحت شرايط خاصي براي خشک کردن خود کمک بگيرد، بعد از بلند شدن، تنها قسمت هاي خارجي ناحيه تناسلي و کناره هاي پاهاي خود را خشک کند. هر نوع دستمالي بايد روي اين قسمت هاي حساس، گذاشته و برداشته شود.کشيدن دستمال روي ناحيه تناسلي يا مخاط آن، باعث ايجاد تحريک و حساسيت مي شود.
جايگزين هاي دستمال کاغذي
براي خشک کردن ناحيه تناسلي، به جايدستمال هاي آلرژن، مي توان از چند جايگزين استفاده کرد. اولين راه، استفاده از حوله هاي سفيد و نخي در خانه است. شما مي تواندي خودتان را در منزل با اين حوله ها خشک کنيد و شب به شب آنها را براي استفاده روز بعد، بشوييد.
راه بعدي استفاده از حوله هاي يکبار مصرف، تنظيف يا گازهاي استريلي است که به صورت بسته هاي بزرگ هم عرضه مي شوند. شما مي توانيد اين حوله يا پارچه هاي استريل و نخي که هيچ ترکيب حساسيت زايي هم ندارند را به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد و آنها را داخل يک نايلون بگذاريد. سپس در منزل يا حتي خارج از منزل از آنها براي خشک کردن خود استفاده کنيد.
به اين ترتيب، شانس ابتلا به پاپيلوماتوز يا اگزماي تماسي در ناحيه تناسلي تان را از بين خواهيد برد. نکته ديگر اينجاست که گاهي برخي از خانم ها به دليل استفاده از لباس هاي زير پلاستيکي، توري يا نامناسب، مجبور به استفاده از دستمال کاغذي براي خشک کردن خود مي شوند. در اين صورت مي توان با حذف اين لباس ها و استفاده از لباس زيرهاي نخي که جاذب رطوبت هستند و رطوبت آنها هم به سرعت خشک مي شود استفاده از دستمال کاغذي را ناديده گرفت. به اين ترتيب مي توانيد به جاي استفاده از دستمال کاغذي، حوله يا هر وسيله ديگري در خانه از لباس هاي زير نخي و سفيد کمک بگيريد و لباس تان را روزي يک يا دو مرتبه عوض کنيد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۷۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی از صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب کاغذی و قدیمی در استان خبر داد.

محمد رحمانی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از آبان ماه ۱۴۰۱ صدور شناسه های یکتا در درگاه ملی مجوزها آغاز شد و از آن زمان تا کنون برای همه کسب و کارها شناسه یکتا صادر می شود تا مجوزهای کاغذی و قدیمی حذف شود.

وی با تاکید بر اینکه طبق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، همه فعالیت‌های اقتصادی که به هر نحو کسب درآمد دارند، باید شناسه یکتا داشته باشند، تاکید کرد: بسیاری از خدمات دولت، الکترونیکی شده و به همین دلیل مجوزهای کسب و کار و فعالیت های اقتصادی نیز باید الکترونیکی شود تا بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند.

وی بیان کرد: با حذف مجوزهای قدیمی و کاغذی، مشخصات همه فعالان اقتصادی برای دولت شفاف می شود و از مزایای آن ها برای اخذ تسهیلات و... همانند قبل اما به صورت الکترونیکی بهره مند خواهند بود.

رحمانی با اشاره به اینکه خراسان شمالی در حال حاضر رتبه ۱۵ کشور را در حذف پروانه های کسب قدیمی و کاغذی دارد، گفت: حدود ۳۰ هزار واحد صنفی در این استان فعال است که حدود ۱۵ درصد از آن ها برای تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اقدام کرده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه اصناف و فعالان اقتصادی براساس قانون باید برای دریافت خدمات مختلف شناسه یکتا داشته باشند، ادامه داد: اصناف و فعالان اقتصادی تا ۲۶ اردیبهشت ماه جاری برای دریافت شناسه یکتا مهلت دارند تا اقدام کنند. پس از این تاریخ نیز مجوزهای کاغذی بی اعتبار خواهد بود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان شمالی افزود: در راستای تسهیل این فرآیند برای کسبه، روز گذشته میز خدمت تبدیل رایگان مجوزها و پروانه کسب های قدیمی به مجوزهای الکترونیک به این محل واقع در میدان کارگر بجنورد دایر شد.

وی تصریح کرد: صاحبان مشاغل همچنین می توانند برای دریافت شناسه یکتا علاوه بر امکان مراجعه به اتاق اصناف شهرستان ها، از طریق موبایل یا رایانه به درگاه ملی مجوزها به آدرس www.mojavez.ir مراجعه کنند و به صورت رایگان برای مجوزهای قدیمی خود شناسه یکتا دریافت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • توزیع ۶۶ هزار تذکره در دایکندی
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا/ از ۲۵ اردیبهشت، مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار می‌شود
  • (ویدئو) آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی قدیمی؛ ۱۷ روز دیگر
  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی