Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@03:00:44 GMT

چرا احساس تشنگی دائمی داریم ؟

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۸۸۵۰۵

چرا احساس تشنگی دائمی داریم ؟

پول‌نیوز -نوشیدن آب کافی و فراوان بسیار اهمیت دارد اما تشنگی مکرر و همیشه ممکن است علامتی از اشکال در سبک زندگی یا یک مشکل پزشکی باشد. محققان علوم پزشکی دلایل تشنگی مکرر و شدید را این‌ گونه ذکر می‌ کنند:

رژیم غذایی پرنمک: زمانی که شما نمک بیشتری از رژیم غذایی دریافت می کنید، ادرار کمتری دارید و سلول هایتان از آب محروم می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلول های محروم از آب پیام های شیمیایی را به مغز برای درخواست آب بیشتر ارسال می کنند و شما شروع به احساس تشنگی مداوم می کنید. کاهش مصرف نمک از طریق رژیم غذایی و نوشیدن آب به اندازه کافی می تواند این احساس تشنگی را از بین ببرد.

پیاده روی در صبح: راه رفتن بیش از حد و با ریتم تند در هنگام صبح منجر به تعریق بیشتر نسبت به زمان های دیگر روز می شود. تعریق بیش از حد نیز یعنی از دست دادن بیشتر مایعات بدن. بهتر است زمان های دیگری را برای پیاده روی تند در طول روز انتخاب کنید و یا این که مطمئن شوید قبل از ورزش به میزان کافی آب نوشیده اید. میزان کافی آب نسبی است و باید در این مورد به زبان بدن خود گوش دهید.

قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای مدت طولانی: کسانی که در فصول گرم سال زمان های بیشتری را در زیر نور آفتاب می گذرانند، بیشتر کم آب شدن بدن را تجربه می کنند. در واقع تعریق از راه پوست در آب و هوای گرم و مرطوب یکی از علل بروز تشنگی دائمی و نشان دهنده این است که باید نسبت به سایر زمان ها آب بیشتری مصرف کنید.

ابتلا به دیابت: در افراد مبتلا به دیابت نیز افزایش میزان قند خون می تواند منجر به افزایش ادرار و در نتیجه کم آبی شود. به همین دلیل است که ادرار مکرر و تشنگی بیش از حد بعلاوه تاری دید از جمله علائم بیماری دیابت هستند. در صورت بروز هر سه علامت باید با پزشک تان حتما مشورت کنید.

خشکی دهان: هنگامی که غدد بزاقی به اندازه کافی بزاق تولید نمی کنند، شما ممکن است نیاز به نوشیدن آب بیشتر برای رهایی از خشکی دهان داشته باشید. خشکی دهان می ‌تواند عارضه جانبی داروهای تجویز شده برای شما و یا داروهای بیماری آلرژی و داروهای بیماری سرگیجه باشد. همچنین چندین بیماری وجود دارد که می ‌تواند علت خشکی دهان باشد بنابراین این مشکل ارزش مشورت با پزشک را دارد.

کم خونی: بدن شما متکی به سلول های سالم برای حمل خون به سراسر بدن است. کم خونی خفیف در این میان معمولا با احساس تشنگی بیش از حد همراه می شود. در مورد راه های تشخیص و درمان کم خونی با پزشک تان مشورت کنید.

دیابت بی مزه: اگرچه دیابت بی ‌مزه با آن دیابتی که ما می ‌شناسیم مرتبط نیست، اما دیابت بی‌مزه نیز برخی از نشانه‌ ها و علائم مشابه دیابت از قبیل از دست دادن آب و مشغولیت مثانه را دارد. دیابت بی‌ مزه یک عدم تعادل هورمونی در بدن است که جذب آب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در این اختلال، از آنجا که شما مقدار زیادی آب از طریق ادرار از دست می ‌دهید، در حملات تشنگی، بدن شما تلاش می ‌کند که مایعات از دست داده را جبران کند. از آن‌ جا که انواع مختلفی دیابت بی ‌مزه وجود دارد و دیابت بی ‌مزه می‌ تواند با شرایط دیگری نیز ایجاد شود، پزشک شما انواع آزمون‌ ها را برای تعیین این‌ که کدام گزینه درمانی برای شما بهتر است درخواست می ‌کند.

مصرف داروها: برخی از داروها می توانند منجر به احساس تشنگی دائمی شوند از جمله داروهای آنتی کولینرژیک و دیورتیک ها برای درمان فشار خون. در صورت ادامه دار بودن تشنگی ناشی از مصرف این داروها، حتما با پزشک تان برای معرفی درمان های جایگزین در تماس باشید.




منبع:بهداشت نیوز

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

یکی از مسئولان حماس با اشاره به اینکه بندهای پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی در مذاکرات آتش‌بس تا حدودی با مواضع مقاومت سازگاری دارد تاکید کرد که اشغالگران چاره‌ای جز پذیرش شروط ما ندارند و ما موضع خود را بر اساس رسیدن به آتش‌بس دائمی تنظیم کرده‌ایم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در سایه تحولات اخیر مربوط به مذاکرات آتش بس و تبادل اسرا که اخیراً در قاهره انجام شد و هنوز نتیجه نهایی آن اعلام نشده است یکی از مسئولان حماس طی سخنانی اعلام کرد که این جنبش دیروز چهارشنبه میانجی‌ها را از ملاحظات خود درباره برخی نکات و مفاد و شرایطی که در سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی درباره آتش بس در غزه درج شده است آگاه کرده و از آنها خواسته تا در این زمینه توضیح بدهند.

صهیونیست‌ها چاره‌ای جز پذیرش شروط مقاومت ندارند

«یوسف حمدان» نماینده جنبش حماس در الجزایر در این زمینه طی گفتگو با وب سایت عربی 21 اظهار داشت که دیدگاه حماس کاملاً روشن است و میانجی‌ها را از دیدگاه خود آگاه کرده و آنها نیز موضع حماس را به اطلاع صهیونیست‌ها رساندند تا رژیم اشغالگر هم موضع خود را اعلام کند و ما هرگز از شروط خود کوتاه نمی‌آییم و تحت فشار مذاکرات قرار نمی‌گیریم.

وی افزود که در این دور جدید از مذاکرات رژیم اشغالگر بعد از 7 ماه تجاوزات وحشیانه خود به نوار غزه تا حدودی به پذیرش شرایط مقاومت نزدیک شده و در برابر برخی از این شروط تسلیم شده است. در حال حاضر توپ در زمین اشغالگران است و اگر می‌خواهند معامله‌ای انجام دهند و اسرای خود را آزاد کنند چاره‌ای جز موافقت با شروط مقاومت ندارند. اتلاف وقت بیشتر یعنی از دست رفتن فرصت برای بازگرداندن اسرای زنده اسرائیل از نوار غزه و تحمیل خسارات بیشتر به ارتش صهیونیستی که بدون کسب هیچ گونه دستاورد نظامی یا سیاسی ماه‌هاست در شن‌های غزه غرق شده است.

حماس تاکید کرد که از جمله بندهایی که رژیم اشغالگر با آن توافق کرده برقراری آتش بس و عقب نشینی نیروهای صهیونیستی از گذرگاه نتساریم است؛ یعنی گذرگاهی که رژیم اشغالگر در نزدیکی شهر غزه ایجاد کرده و شمال غزه را از جنوب آن جدا می‌کند. همچنین بر اساس این پیشنهاد، رژیم صهیونیستی با بازگشت آوارگان به شمال غزه موافقت کرده اما ما نیاز داریم که تضمین اساسی دریافت کنیم مبنی بر اینکه در پایان توافق به یک آتش بس دائمی و جامع می‌رسیم و همچنین نیروهای اشغالگر به طور کامل از نوار غزه عقب نشینی می‌کنند و این اتفاق باید قبل از شروع مبادله اسرای نظامی انجام شود.

دور کنونی مذاکرات با دوره‌های قبلی تفاوت زیادی دارد

یوسف حمدان تصریح کرد که حماس بعد از دریافت پاسخ صهیونیست‌ها به درخواست‌ها و ملاحظات این جنبش، موضع خود را به اطلاع میانجی‌ها می‌رساند و ما انتظار داریم که طی روزهای آینده این اتفاق بیفتد. در حال حاضر مذاکرات و فضای فعلی تفاوت چشمگیری با دوره‌های گذشته دارد در دوره‌های قبلی مذاکرات در سایه کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی هیچ نتیجه‌ای حاصل نمی‌شد.

وی ادامه داد که ما همچنان منتظر اشغالگران به ملاحظاتی که جنبش حماس به میانجی‌ها درباره سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی ابلاغ کرده هستیم. موضع و خواسته‌های حماس همانی است که قبلاً بر آنها تاکید کرده و در این مرحله رژیم اشغالگر باید بفهمد که با فریبکاری‌های سیاسی نمی‌تواند به اهداف خود برسد.

حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات خواهد شدمنبع فلسطینی: اسرائیل از مواضع خود عقب‌نشینی کردحماس: هر توافقی مشروط به موافقت اسرائیل با خواسته‌های ماست

مرحله پایانی توافق باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد

این رهبر حماس درباره جزئیات ملاحظاتی که این جنبش به میانجی‌ها درباره مفاد پیشنهاد رژیم صهیونیستی ارائه داده گفت که ما به میانجی‌ها گفتیم توافق باید متضمن تعهدی صریح و آشکار باشد مبنی بر اینکه مرحله پایانی توافق به معنای پایان تجاوزات به نوار غزه به شکل همه جانبه بوده و آتش بس دائمی باید برقرار گردد. همچنین قبل از آغاز روند تبادل اسرای نظامی رژیم صهیونیستی با اسرای فلسطینی در زندان‌های دشمن، نیروهای اشغالگر اسرائیلی باید به طور کامل از همه مناطق نوار غزه خارج شوند و همچنین هیچ محدودیت یا شرط و شروطی برای آزادی و حق بازگشت آوارگان به مکان‌هایی که از آنجا آواره شده‌اند وجود نخواهد داشت.

نماینده حماس در الجزایر با اشاره به اینکه این جنبش هرگز زیر بار استانداردهای ناعادلانه و فریبکارانه در بحث تبادل اسرا نمی‌شود تاکید کرد که ما ملاحظات خود را درباره برخی اصطلاحاتی که در سند پیشنهادی رژیم صهیونیستی درج شده بود و ما احساس می‌کردیم ممکن است در روند بازسازی نوار غزه مانع ایجاد کند به اطلاع میانجی‌ها رساندیم و منتظر پاسخ طرف صهیونیستی هستیم و مجدداً تاکید می‌کنیم که برای هر سناریویی آماده‌ایم و دستان ما روی ماشه است.

فرصتی برای فریبکاری به صهیونیست‌ها نمی‌دهیم

وی در ادامه با محکوم کردن ادعاهای «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «جو بایدن» رئیس جمهوری این کشور که مدعی شده بودند در صورت شکست مذاکرات کنونی تنها حماس مقصر خواهد بود گفت که ما تحت تاثیر حرف و فشار سیاسی قرار نمی‌گیریم و پیشنهاد ارائه شده توسط رژیم اشغالگر را با دقت مورد بررسی قرار دادیم و متوجه شدیم که بندهای آن تا حدودی با موضع حماس سازگاری دارد اما ما هوشیارانه و با احتیاط عمل می‌کنیم.

وی افزود که رژیم اشغالگر تصور می‌کند قبل از خروج نظامیان آن از نوار غزه می‌تواند اسرای نظامی خود را آزاد کند اما ما ملاحظات خود را به گونه‌ای که موفقیت توافق را تضمین کند و به اشغالگران فرصتی برای فریبکاری ندهد به اطلاع میانجی‌ها رساندیم.

همدان در ادامه با اشاره به اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع رسیدن به هر توافقی می‌شود و در تلاش برای کشاندن منطقه به خشونت و درگیری‌های بیشتر و طولانی کردن جنگ است تاکید کرد که واشنگتن به جای اتهام زنی بیهوده به حماس بهتر است حمایت تسلیحاتی خود از رژیم اشغالگر را که مرتکب انواع جنایات ضد بشری علیه مردم فلسطین می‌شود متوقف کند.

پیشتر هم یک منبع فلسطینی آگاه جزئیات روند مذاکرات آتش‌بس و آخرین نتیجه آن را اعلام و تاکید کرد که در سند پیشنهادی جدیدی که به جنبش حماس ارائه شده شاهد عقب نشینی طرف صهیونیستی از برخی مواضع آن هستیم.

این منبع فلسطینی آگاه در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد که سند پیشنهادی که اخیراً به جنبش حماس تحویل داده شد شامل نکات مثبت و عقب نشینی در موضع رژیم صهیونیستی است. البته حماس همچنان باید موضوعات کلیدی به ویژه آتش بس دائمی و عقب‌نشینی کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه را بررسی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حماس : پایان هر توافقی باید تضمین‌ کننده آتش‌ بس دائمی باشد
  • دائمی شدن قراردادهای کار در دستور کار دولت
  • تصویب دائمی شدن قراردادهای کار در کمیسیون اصلی دولت
  • حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • هیچ گونه سرمایه‌گذاری دائمی‌تر از تربیت و تعلیم نیست
  • وعده صبحانه را با این مواد غذایی شروع کنید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • یک عامل مهم ابتلا به یائسگی زودرس
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد