Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‌آباد- استاندار لرستان تأکید کرد: عقب‌ماندگی در حوزه فناوری اطلاعات در عصر امروز توجیه‌پذیر نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی در مراسم آغاز رسمی پخش ۲۴ ساعته برنامه‌های صداوسیما مرکز استان و بهره‌برداری از ۱۰۰ طرح حوزه فنی در چهلمین فجر انقلاب اظهار داشت: امروز را روز «انقلاب اسلامی، ایمان، جهاد و شهادت» نام‌ نهاده‌اند؛ آنچه در انقلاب اسلامی شاهدیم ملتی است که ایمان خود را به عرصه عمل آوردند و با تأسی از اسلام و کسانی چون امام راحل که رفتاری نزدیک به رهبران صدر اسلام داشتند جهاد کرده و پیروز شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: آن‌ها از جان خود گذشتند و به درجه بالای شهادت رسیدند و در ادامه این واقعه بزرگ را در تاریخ ایران رقم زدند.

لزوم انتقال اهداف و آرمان‌های انقلاب و امام به جوانان

استاندار لرستان بابیان اینکه ملت ایران توانستند به خواسته تاریخی خود دست پیدا کنند، افزود: این ایام یادآور فداکاری‌های مردم ایران در سایه تعالی و نویدبخش اسلام است و امیدواریم به اهداف امام راحل و انقلاب پایبند باشیم.

استاندار لرستان بر لزوم انتقال اهداف و آرمان‌های انقلاب و امام به جوانان تأکید کرد و گفت: باید ارتباط بین نسلی را به‌خوبی برقرار کرد و آنچه را که شهیدان و امام می‌خواستند به جوانان منتقل کنیم.

وی با اشاره به عقب‌ماندگی‌های به وجود آمده طی سال‌های متمادی در کشور بیان داشت: این توسعه‌نیافتگی‌ها به علت قصور صدساله دولت‌ها در ایران بوده که در حوزه زیرساختی به وجود آمده است و در بازه زمانی کوتاهی جبران نمی‌شوند.

خادمی ادامه داد: در بحث آزادراه‌ها، راه‌آهن، دانشگاه‌ها و... عقب‌ماندگی‌هایی در کشور وجود دارد که نمی‌توان درزمانی اندک آن‌ها را بهبود بخشید اما در بعضی حوزه‌ها مانند فن‌آوری، علوم جدید و ارتباطات نباید این حرف را زد.

عقب‌ماندگی در حوزه فناوری اطلاعات توجیه‌پذیر نیست

استاندار لرستان افزود: در حوزه‌هایی که عمرشان بین ۲۰ تا ۲۵ سال است نباید استان‌ها عقب بیفتند چراکه کارهای جدیدی در حال انجام است و توجیه‌پذیر نیست که بگوییم ما زیرساخت‌های لازم را نداریم.

وی بیان داشت: این حوزه‌های تازه تعریف‌شده مبتنی بر دانش و مغز انسان‌ها است و کمتر به پول و منابع فیزیکی محلی وابسته است.

دکتر خادمی تصریح کرد: خوشبختانه انسان‌های توانمند و دانشی در تمام ایران پراکنده‌شده‌اند و به‌طور میانگین حتی در استان‌های محروم به‌مراتب وضعیت بهتر است.

استاندار لرستان با اشاره به حوزه رسانه استان گفت: کار خوبی در حوزه رسانه و خبر استان انجام‌شده که قابل‌تقدیر است؛ در این حوزه اقدامات زیادی شده و آمادگی کافی وجود دارد اما نیازمند تلاش بیشتری هستیم.

وی خاطرنشان کرد: باوجود نیروهای خوب و باانگیزه‌ای که در رسانه استان وجود دارد مطمئناً می‌توان بهتر از سایر استان‌های برخوردار عمل کرد و موفق بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود

آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

علم قدرت آفرین است

در ابتدای این جدیدار، دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

دیگر خبرها

  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)