Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمینی معادل 4500 متر مربع در بافت فرسوده شیراز واقع در محله آستانه شناسایی شده که عملیات احداث مسکن در این منطقه آغاز می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیرازه، استاندار فارس در آیین آغاز عملیات اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری که به صورت ویدئو کنفرانس و با حضور رییس جمهور برگزار شد، گفت: با اشاره به سیاستگذاری جدید دولت در راستای بازآفرینی پایدار پهنه های فرسوده که با هدف احداث مسکن و ایجاد فضاهای عمومی در دست اقدام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل تبادار با بیان اینکه مساحت کل بافت فرسوده استان فارس 4 هزار هکتار است، افزود: این مساحت حدود 8 درصد محدوده قانونی شهرهای استان را در بر می گیرد. بافت فرسوده شهر شیراز 1800 هکتار است و 360 هکتار از این بافت شامل بافت تاریخی – فرهنگی می شود، 45 درصد بافت های فرسوده استان متعلق به شهر شیراز است.

وی گفت: در حال حاضر در محلات تاریخی و فرسوده این شهر اقداماتی چون نوسازی- بهسازی و مرمت بافت های تاریخی در دست اقدام است.

استاندار فارس با بیان اینکه 1287 هکتار سکونتگاه غیر رسمی در سه شهر شیراز، مرودشت و کازرون شناسایی شده است، افزود: جمعیتی بالغ بر 250 هزار نفر در این مناطق سکونت دارند. وی همچنین از تهیه و تصویب طرح ساماندهی سکونت گاه های غیر رسمی در استان فارس خبر داد.

نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به سیاستگذاری جدید دولت در راستای بازآفرینی پایدار پهنه های فرسوده که با هدف احداث مسکن و ایجاد فضاهای عمومی در دست اقدام است، گفت: در حال حاضر زمینی معادل 4500 متر مربع در بافت فرسوده میانی شهر شیراز واقع در محله آستانه شناسایی شده که با دستور ریاست محترم جمهور عملیات احداث مسکن در این منطقه آغاز می شود.

وی در ادامه افزود: احداث واحدهای مسکونی در بافت های ناکارآمد شهری که با لطف خداوند و همت دولت تدبیر و امید آغاز شده است باعث بسط عدالت اجتماعی و جلوگیری از تخریب منابع تجدید ناپذیر طبیعی می شود.

حجت‌الاسلام حسن روحانی در مراسمی در وزارت راه و شهرسازی، دستور اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری را صادر کرد. هدف از اجرای این برنامه، اتخاذ رویکردی جامع و یکپارچه برای هدایت روند رشد و توسعه شهرها در جهت پاسخگویی به چالش های برآمده از تغییرات و نیازهای نسل جدید است به گونه ای که ضمن پیشگیری و حل مشکلات شهری، به یک پیشرفت و بهبود پایدار کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و محیطی منجر شود.

در بند الف ماده 59 قانون برنامه ششم توسعه تصریح شده است که وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور و شهرداری ها مکلفند نسبت به احیا، بهسازی، نوسازی، مقاوم سازی و بازآفرینی سالانه 270 محله از بافت های ناکارآمد میانی، تاریخی و سکونت گاه های غیررسمی اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۰۱۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • (تصاویر) زندگی در بافت فرسوده کرمانشاه
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی