Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان فر می گوید میزان و مبالغ بدهی‌های دو باشگاه متفاوت بوده است.

طرفداری- عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می گوید با توجه به اینکه ما از توضیحات تاج به هیچ عنوان قانع نشدیم دیگر جلسه‌ای برای شنیدن سخنان مسئولان ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس برگزار نخواهیم کرد.

حجت‌الاسلام نصرالله پژمان‌فر، نماینده مردم مشهد و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس درباره آخرین وضعیت طرح تحقیق و تفحص از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در کمیسیون متبوعش اظهار داشت:

در آخرین جلسه‌ای که با حضور مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال،‌ برگزار شد به استماع سخنان مسئولان مربوطه در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس پرداختیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:

با توجه به اینکه توضیحات آقای تاج برای نمایندگان قانع‌کننده نبود مقرر شد پرونده به همان روال قبلی خود به جریان افتاده و به صحن علنی مجلس ارائه شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین تصریح کرد:

یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی سئوالی از آقای تاج داشت در ارتباط با تحقیق و تفحصی که تعدادی از نمایندگان در این رابطه برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس درخواست داده بودند؛ که ضمن آن توضیحاتی ارائه شد که برای ما قانع کننده نبود و این طرح برای طی کردن مسیر خود به هیأت رئیسه ارسال شد.

وی بر همین اساس اضافه کرد:

کمیسیون فرهنگی هم پس از استماع نظر آقای تاج و قانع نشدن نمایندگان این تحقیق و تفحص را وارد دانست و در صحن علنی به رأی گذاشته می‌شود و سپس در زمان مقرر و پس از آراء نمایندگان، برای اجرا ارسال خواهد شد.

پژمان‌فر درباره بدهی‌های دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خاطرنشان کرد:

برخی صحبت‌ها و ادعاها در خصوص بدهی این دو باشگاه و همچنین مبلغ کلانی که باشگاه استقلال نسبت به پرسپولیس بدهی دارد شنیده می‌شود، که باید مورد بررسی دقیق و ریز قرار گیرد. البته در این رابطه میزان و مبالغ بدهی‌های دو باشگاه متفاوت بوده است که پس از تحقیق و تفحص قطعاً به نتیجه قطعی خواهیم رسید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین درباره ضد و نقیض‌هایی در خصوص اینکه اشخاص حقیقی و حقوقی که از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس طلبکار هستند هنوز مدعی‌اند هیچ مبلغی از بدهی‌ آن‌ها پرداخت نشده است، گفت:

ما هم این سخنان را شنیده‌ایم و این هم از جمله مسائلی است که طی تحقیق و تفحص قطعاً بررسی کرده و تمامی نتایج را به صورت رسمی اعلام می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد:

 البته مسائل متعدد دیگری از ناحیه بخش خصوصی و همچنین کسانی که برای این دو تیم اسپانسر بودند نیز وجود دارد. تماماً ابهاماتی در این رابطه وجود داشته که باید در فرصت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد:

ابهامات فراوانی در ارتباط با دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و مسائل مالی آنها وجود دارد که این موضوع تا از طریق دستگاه‌های ذیربط به ما اعلام نشود فرضیه محسوب می‌شود؛ اما تلاش ما بر این است منصفانه این مسائل را بررسی کنیم و اگر اشکالاتی در این بین وجود دارد آنها را به صورت جدی بررسی کنیم.

وی در ادامه مطرح کرد:

گاهی برخی مسائل به صورت بولتن‌های روزنامه‌ای مطرح می‌شود که ممکن است با مستندات همراه نشود اما ما تماماً آنها را به صورت کارشناسی بررسی و به صورت گزارش به صحن علنی مجلس تقدیم می‌کنیم.

پژمان‌فر در خاتمه گفت:

با توجه به اینکه ما از توضیحات آقای تاج به هیچ عنوان قانع نشدیم دیگر جلسه‌ای برای شنیدن سخنان مسئولان 2 باشگاه استقلال و پرسپولیس برگزار نخواهیم کرد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۱۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۱۹۸ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی،  پس از این جلسه در خصوص پیشنهاد تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار بیان کرد: براساس تأکید رئیس جمهور بر ضرورت وجود هیئت امنای مشترک و متمرکز برای هدایت تمامی ستاد‌های فناوری با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه شماره ۸۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد ماده واحده‌ای در خصوص تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار تدوین و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح شود.

وی افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به منظور ارتقای عملکرد و بهره‌وری ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و ایجاد زمینه ساختاری لازم برای رفع چالش‌های اداری و مالی موجود این ستاد‌ها ماده واحده پیشنهادی خود را برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی به ستاد علم و فناوری ارسال کرد که پس از بررسی‌های دقیق و کارشناسی در این ستاد، موضوع در این جلسه ارائه شد و با استماع نظرات اعضای شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مقرر شد در جلسه آتی این شورا در خصوص اعضای این هیئت امنا و حوزه وظایف آن جمع‌بندی صورت گیرد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص نهایی‌سازی پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی بیان کرد: پیشنهاد تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی توسط سازمان انرژی اتمی مطرح شد و در جلسه ۱۳۵ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مورخ مقرر شد تدوین سند در دستور کار ستاد علم و فناوری قرار گیرد. به منظور مشارکت سایر دستگاه‌ها در تدوین این سند مکاتباتی در این خصوص صورت گرفت و با توجه به تدوین سند‌های مختلف بخشی در این خصوص توسط دستگاه‌های مختلف، تمامی این سند‌ها برای تهیه سند واحد و یکپارچه کوانتوم با ابعاد ملی دریافت و مقرر شد بررسی و نهایی‌سازی پیش‌نویس این سند در قالب میز تخصصی تدوین سند کوانتوم انجام گرفته و برای طی فرآیند تصویب در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور طرح شود.

وی افزود: میز تخصصی تدوین سند کوانتوم پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، اولین پیش‌نویس این سند برای طرح در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آماده کرده است. در این جلسه پس از بیان اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی در علوم و فناوری‌های کوانتومی و ملزومات توسعه این فناوری، کلیات سند مطرح  شد. در جلسات آتی ستاد، در خصوص جزئیات و برخی موارد باقیمانده تصمیم گیری خواهد شد، و امیدواریم طی هفته‌های آینده بتوانیم به تصویب پیش نویس در ستاد، جهت طرح و تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • بررسی دیدارهای سرخابی ها در هفته بیست وپنجم لیگ برتر فوتبال
  • ائتلاف سرخابی‌های تراکتور علیه استقلال/ پرسپولیس برمی‌گردد؟
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد